@Juul3
Wij zijn 8 dagen te gast geweest bij Stefan, Mandy en hun dochter Eline. Net geopend en de kleinschalige camperplaats is nu al van grote klasse. Overal is goed over nagedacht, om het de gasten volledig naar de zin te maken. Ook WiFi is piekfijn in orde. Op eerste Kerstdag hebben Mandy en Stefan voor de aanwezige gasten een heerlijke maaltijd bereidt. Hulde! Dank voor de fijne tijd. Tip: blijf kleinschalig.Graag tot een volgende keer.
En iedere dag werd een stokbroodje bij de camper gebracht.
we komen er al jaren. camping gaat achteruit. veel defecten, te weinig onderhoud.leiding en personeel niet zichtbaar. onze buurman had 5 honden mee. andere kampeerder had hele harde muziek. plekje is top maar prijs-kwaliteit verhouding is zoek dus te duur.
Faciliteiten prima op orde. Twee echte nadelen, reden voor ons om hier niet weer naar toe te gaan. 1. Ligt afgelegen 2. Compleet duister als het donker is. Dus geen verlichting. Pas d’Etap zegt daar niets aan te kunnen doen. Wij hadden geen veilig gevoel maar gelukkig heeft het de avond en de nacht geregend.
splinternieuw. parking voor campers. lekker ruim. 1 kilometer van de kust. geen voorzieningen. rustig.
Wij hebben 10 heerlijke dagen bij Lien en Rik gehad, ondanks dat het weer niet altijd meewerkte. Onze dochter met kleinzoon zijn overgekomen en verbleven in de B&B. We hebben van de uitstekende kookkunst van Lien kunnen genieten. Veel gefietst, gelezen,gewandeld en zelfs gezwommen. Lien en Rik, dank voor jullie warme ontvangst en voor jullie gastvrijheid.Tot later.
ik heb met Petra, de eigenaresse, alleen via de app contact gehad. We waren van plan hun camperplaats te bezoeken en had nog wat vragen.Ik ben zeer snel, vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Klasse! Ga er binnenkort zeker naar toe. Vijf plaatsen van 150m2 ieder.
we zijn hier twee nachten geweest. uitstekende camperplaats die we zelfs vooraf hadden gereserveerd. Direct achter de CP loopt de Camino die wij 7 km hebben gefietst, bijna tot de kathedraal. Leuk barretje, goed sanitair. Afwasgedeelte niet zo fraai. Dus een aanrader.
Na één nacht, vandaag op Koningsdag weer vertrokken. Gezellige centrum van Sneek op loopafstand. Strakke en schone camperplaats. Begrijpelijk om electra naar keuze beschikbaar te stellen. Rustige en sympathieke ontvangst door de Havenmeester Ivar. Kortom een uitstekende locatie. Het enige mindere punt vinden wij dat de plaatsen wat te klein zijn. Hierdoor iets te dicht op de buren maar de rest van CP maakt dit wel goed.
Sitecode: 2051
We staan hier twee keer per jaar op doorreis. Prachtige stek. Zorg dat je er tijdig bent. Anders heb je een kleine plek. Watermunt 100 L, voor €3 te koop bij Gemeentehuis. Sluit om 16.30 uur. Ook bij Bureau Tourisme te koop. Nieuwe mooie supermarkt net buiten het dorp. Givry goed geregeld!
Wij vertrekken morgen weer, na een fantastische week bij Rik en Marita. Zij zijn een geweldige gastvrouw en gastheer. Niets was hun te veel en we hebben een lekkere duik genomen in het mooie zwembad en genoten van de zelfgemaakte worteltaart van Marita. Wat kun je daar heerlijk fietsen en wandelen.Ruime, zonnige camperplaats met alle faciliteiten. Alle lof voor Marita en Rik en we komen graag weer terug. Ingrid en Rob
Wij zijn ruim een week bij Isabelle, Geert en hun dochters Ruby en Jade te gast geweest. Geert en Isabelle waren een voortreffelijke gastheer-en vrouw. Ruime plaatsen, relaxed en een lekker zwembad. Met twee andere gasten,Johan en Rijk, gezellig een eigen gebrouwen biertje van Johan gedronken, “ Eeuwig Zonde”. Ook een keer heerlijk geluncht met allen.Veel gefietst.Kortom, het was heerlijk! Tot volgende keer. Ingrid en Rob (en Guus).
we hadden voor 4 dagen geboekt. bij aankomst moesten we vóóraf alles betalen. houden wij niet van.camping heet el Tranquilo maar de eigenaresse hebben wij bij ontvangst niet als Tranquilo ervaren. ze maakte een wat gestresste indruk, alsof ze er geen zin inhad. Prima camping alles klopt. na één nacht zijn we vertrokken. Koud en slecht weer op 660 m hoogte. Restitutie was onbespreekbaar ook niet deels, als we later een keer zouden terugkomen.
Wij zijn een week te gast geweest van Nelly en Peter. Fantastische week gehad. Uitstekende gastheer en gastvrouw. Alles klopte en was met veel zorg omgeven. Heerlijk de ruimte en voldoende privacy. Kortom, ga zo door en tot een volgende keer. Ingrid en Rob
Zes dagen bij Andy en Benny geweest. Prachtige week gehad en zij doen er alles aan om je het naar de zin te maken. Ruime,rustige plaatsen, twee keer super bij hen gedineerd met andere gasten. Lekker in het prachtige zwembad gezwommen, gewandeld en een mooie fietstocht gemaakt. Graag tot een andere keer.
Hebben het weer naar onze zin gehad. mooie strakke camping. waarneembaar gaat de camping iets achteruit. prijzen tov 2023 met 40% verhoogd naar €35,00 per nacht. Kleinere plek is €25,00. veel lege plekken. kwaliteit restaurant minder geworden. Lijkt er op dat de camping pijn heeft.
Top camperplaats. Rust,ruimte, privacy, prachtig vrij uitzicht en mooi sanitair. Alles klopt.Elles en Friso zijn zeer betrokken en hebben zich uitstekend verplaatst in de camperaars. Andere camperplaatsen in de buurt, halen het niveau van de camperplaats van Elles en Friso niet. Heel rustig gelegen en prachtige wandelingen en fietstochten gemaakt.
waren van plan op deze camperplaats te gaan staan. zeer vriendelijke ontvangst door zoon en vader. camperplaats ligt zeer vrij. hebben toch voor een andere camperplaats gekozen. Reden: geaccidenteerd terrein, niet gemakkelijk terrein op en af rijden en de drukke weg die toen duidelijk te horen was.
uitstekende locatie. rustig gelegen. sanitaire voorzieningen erg goed. de afmeting van de camperplaatsen voor onze camper van 7.00 meter is te kort . het zijn immers voormalige gewone parkeerplaatsen. Daarom heb ik dwars geparkeerd , was rustig,Prima gegeten in plaatselijk restaurant de Oase.
Wat een topplek! Daar is door Tonnie en Carin vóóraf goed over nagedacht. Ruim, rustig, schoon en alle voorzieningen aanwezig en handig gesitueerd. We zijn 6 dagen gebleven en hebben het heerlijk gehad. Ligt direct aan fiets- en wandelpad tegen de Groote Peel aan.Dank voor de fijne tijd.
prima camping. sanitair aan de achterkant van de camping is verouderd. goede faciliteiten voor vuil water etc en we hebben camper kunnen wassen. ligging prima en rustig. kortom prima stek
Top locatie alles nieuw. Goed personeel. Mooie keuken aanwezig. Helaas was Restaurant dicht die dag.
Bij aankomst maakte het een verwaarloosde en vieze indruk. overal lag rotzooi en onduidelijk was waar je je moest melden en waar je moest staan. Er kwam niemand naar buiten. Gauw doorgereden.
mooi uitzicht. erg rommelig en onduidelijk. onverzorgd. zeer waarschijnlijk zouden we die nacht alleen zijn geweest.Dat voelde niet prettig. Conclusie: Doorrijden en zeker geen 4 of 5 sterren waard.
heerlijke en ruime locatie met prima voorzieningen. vriendelijk eigenaarsechtpaar. prachtige wandelingen gemaakt en een dag naar het eiland Rømø geweest.Dus aanrader.
Sitecode: 11992
Prima plek om vanuit daar, naar Schiermonnikoog te gaan of te fietsen.sanitair keurig.camperplaats wordt helemaal volgestopt. daardoor lozen van vuil water alleen met emmers. Op onze vertrekdag werd er om 9 uur een kabel over het terrein neergelegd. Meerderen konden daardoor niet vertrekken.Eigenaresse had dit niet vooraf aangekondigd. Echt slecht. Eigenaresse was onzichtbaar, behalve twee keer per dag een half uur om de betalingen te ontvangen.
Top, een echte aanrader.Uitstekende camping met alle voorzieningen ook voor campers. ruime plaatsen en keurig sanitair. Moeder en schoondochter zeer toegankelijk en maken een welkomstrondje. Veel fietsmogelijkheden naar bijv. Middelburg,Domburg,Westkapelle,Vlissingen etc. 5 sterren zeker waard.
Wij zijn begin februari 10 dagen op deze prachtige plek geweest. Beter hebben wij niet eerder ervaren. Kleinschalig, alles klopt, professioneel maar toch gewoon en toegankelijk.Prachtige omgeving. Ankie en Joep heel erg bedankt. De zoute amandelen zijn heerlijk.
Wij zijn daar de eerste week van februari 2022 geweest. Zeer gastvrije eigenaren, Wim en Marijke. Niets is hun te veel.Alles is keurig verzorgd. Acht campers vinden wij iets te veel. Hierdoor iets te weinig privacy. Sommige camperaars staan er al vele maanden. Die hebben met elkaar hun eigen dorpje.Sfeer was goed.
Mooie en rustige camping. niet te groot en keurig verzorgd.De laatste 2 kilometer er naar toe is een zeer hobbelige zandweg met stenen en kuilen. We hebben alleen gekeken tijdens ons verblijf elders in Alcossebre. Als je een keer wilt fietsen moet je eerst weer over dat slechte pad. Wij zouden er om die reden niet naar toe gaan. Een fietspad zou wonderen doen.
Zeer rustig gelegen. Ruime plaats. Super sanitair. Alles klopt. Toegankelijke eigenaar. Heerlijk restaurant op 500 meter lopen. Restaurant Wetemans.Helemaal verbouwd en een uitstekende kaart.Zeker doen.