@Juul_M
- 1980
- Huren
Wij wilden hier vannacht staan, maar de camping is gesloten.
Wij hebben deze plek proberen te vinden, maar het leek erop dat dat de weg ernaar toe afgesloten is.
Sitecode: 19555
Wij hebben hier twee nachten heerlijk gestaan. Op een mooie grote plek met schaduw. Sanitair is eenvoudig, maar de douche was goed warm. Afgelopen nacht was het lekker stil, de nacht ervoor geen verkeer, maar wel wat ezels en honden gehoord. Precies zoals je verwacht in een dal waar alles luider klinkt.
Wij hebben hier vier nachten met heel veel plezier gestaan. Het zwembad was weer in gebruik, en we hebben er heerlijk gegeten. De tajine van Zaid is de lekkerste tot nu toe! Uitzicht op de leeuwenkop is heel leuk. Je kunt voor ‘s morgens brood bestellen en voor kleine dingetjes zijn er net naast de camping een paar winkeltjes. Wij hebben een paar wandelingen in de omgeving gemaakt en zijn op de fiets naar Tafraoute gegaan. Dat is prima te doen.
Sitecode: 19366
Hele leuke plek. De weggetjes ernaar toe (laatste kilometer) zijn over gravel en door een wijkje dat half af lijkt - des te meer verraste de plek ons. Heel vriendelijk personeel. Er is een restaurant, hebben wij geen gebruik van gemaakt. Een aanrader als je wilt staan op een bijzonder plekje. De gps coordinaten leiden naar een klein resort, daar sturen ze je door naar de plek voor de bivouac (die heet Lots of stars).