@Jv8980
veel te duur
prima opstartende camperplaats, zeer natte periode nu maar konden mooi op een grindpad staan achter elkaar. (waren er met 2 campers voor maar 1 nacht) Tip voor de eigenaar, bovenlaag grind iets groter formaat nemen, nu blijft deze te gemakkelijk aan de schoenen bij nat weer. Zeer goed ontvangen geweest!
prima camperplaats. we waren met 2 campers zonder reservatie, was eventjes uitzoeken hoe het werkt, en op de mail moesten we eventjes wachten maar achteraf gezien een heel goed systeem. Stonden op 2 plaatsen van categorie 19euro, prijs is ok
algemeen een redelijke camping. wat opletten, sommige plaatsen zijn echt klein en bij ons laaghangende takken. ik heb een andere plaats gevraagd en gekregen. constant een irritant geluid (pieptoon) over de hele camping. ze houden uw paspoort bij de balie tijdens verblijf, ik had het niet eens door..
langs gereden, plaats gesloten. definitief
mooie plek aan het water en een 10 min. van het centrum. de ene plaats wat langer en breder dan de andere. geboekt via website enkele dagen op voorhand. dag erna toegangscode gekregen voor slagboom. wel duur 35€.