@JvD1704
- 2016
Februari 2026
Super mooie locatie, wel ver van de doorgaande rijksweg maar goed te doen. Wel kleine / smalle plaatsen en jammer dat we geen grijs water kunnenl lozen Ook geen verbinding op je telefoon.
Wat een ellende op de camperplaats, tot 01.00 u in de nacht komen campers binnen . Modder zooi en onbegrijpelijk gedrag van camperaars. lozen gewoon in het gras, toiletten leggen waar het niet hoort. Dit nog nooit meegemaakt. Nooit meer.
Grote plaatsen maar eigenlijk wekt het onze indruk dat het vergaande glorie is. slecht onderhouden. Jammer !
Januari 2026
Mooie en schone Camperplaats. Ruime plaatsen en een zeer vriendelijk ontvangst. Sanitair netjes en wordt met regelmaat dagelijks schoon gemaakt. Enkel douchen is wat vreemd, achter een douchegordijn. Dus geen privacy en geen ruimte om je uit of aan te kleden. Tip voor verbetering.. Verder een topp plekje.
Fijne en rustige Camperplaats waar je geweldig wordt ontvangen. lekkerrrrrr Tapas eten in combinatie met een wijnproeverij. Echt een aanrader want het is echt TOP👍😃
Zeer mooie camping / Camperplaats die zeker de moeite waard is. Zeer vriendelijk ontvangen en super onderhouden plaatsen. ACSI korting 5% . Leuke omgeving en zeker de moeite waard voor een paar dagen overnachten.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Mooie rustige camping met super plaatsen aan het water. Vriendelijke ontvangst en het verstandig om een plekje vooraf te reserveren. Ook een kleine baai wat natuurlijk heerlijk is om even lekker te zwemmen. Kortom een klein paradijsje om hier te verblijven.
Super vriendelijk ontvangst, mocht je van rust en de natuur houden. Dan is dit the place to be. Schitterend uitzicht over de heuvels van de Veluwe en met wat geluk Dam herten en natuurlijk Schotse hooglanders. Een top locatie en we komen zeker terug.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
De kerstdagen doorgebracht op Camperplaats Weert bij Corrie en Paul. Genoten van hun gastvrijheid, Douche en Toilet zeer schoon. Heerlijke vlaai op kerstavond, ook een foto puzzeltocht gedaan door het centrum van Weert en gewandeld in de mooie omgeving van de ijzeren man! kortom het was super op deze Camperplaats! Jammer dat de camperplaats vanaf 3-1-2022 tot 20-3-2022 is gesloten ☹️. Maar komen vast en zeker nog een keer terug!