@JvanderMeer
- 2022
- Karman Dexter
- Buscamper
Wij komen nu sinds een paar jaar regelmatig met onze camper op de Spekdonken. We hebben de camper site zien evolueren van een simpel, soms wat modderig, terrein met een simpele sanitaire module. In een mooi verhard terrein met gras naast de plekken en een mooi sanitair gebouw. We zullen hier nog regelmatig komen, hoop wel dat er plek is. Eigenlijk is het fout om een positief review te schrijven.
Camping aan het begin van de het Stevenson wandelpad. Ingericht om wandelaars te ondersteunen ( ontbijt en diner ). Camperaars kunnen er ook prima terecht, en eten (dagmenu 15euro). Alles prima in orde. Wandeling naar dorp is stevige klim. Rivier is niet echt zichtbaar vanaf de camping.
Leuke camping, alles prima in orde. Een week wifi 10 euro. Broodservice. Goede info bij de receptie. Beheerders spreken goed engels, en waarschijnlijkbook frans maar dat heb ik niet gecheckt. Wanneer je aankomt tussen 12 en 15uur, staat er een bord bij de receptie met vrije plekken. Kies er een een registreer na 15uur.
Prima camping 3 nachten gestaan. Sanitair prima. Vriendelijk personeel. Broodjesservice is ook handig. Restaurant viel iets tegen maar misschien troffen wij de verkeerde kok. Dessert was wel erg lekker.
We hebben hier 3 nachten gestaan. Prima camping, sanitair super schoon. Douches waren prima, je moet echt koud bijmengen.. Kan ook je kunt alles instellen. Ik zou zelf hier en daar iets vastzetten. Maar ik ben pietluttig, en het is wel Frankrijk. Daarom gaan we hier ook naar toe. Erg vriendelijke beheerders en prima service. Lekker gegeten in het restaurant. Je kunt goed fietsen, en geocachen, langs het kanaal. We komen hier zeker nog eens terug.
Eens met eerdere reviews. Op de website is een knop om actuele bezetting te bekijken. Hebben hier twee dagen gestaan en knop gecontroleerd. Resultaat: knop klopt, is exacte wergave van bezetting.
Prima camping. De receptie was gesloten. Inchecken en betalen via internet, dan wordt het pleknummer gemailed. Goed restaurant op loopafstand.
De 5min loopafstand naar bakker, restaurant en supermarkt lijkt me optimistisch ingeschat. Denk dat de tijd gelst voor met de auto. Ik fietste 10 min (elektrisch), lopen gaat minstens 25 min kosten. De wifi was niet bruikbaar omdat de router continue aan het restarten was. Verder goede camping.
Eigenlijk moet je een goede camperplaats niet hoig scoren, anders staat al vol wanneer je er weer naar toe wilt... Maar deze is gewoon erg goed. Kan ook niet veel toevoegen aan de eerdere reviews. Nou ja het gebruik van de aan.uit app. Je krijgt de sanitairgebouw code in de app en per email, zodra je een plek boekt. Wanneer je geen banknummer opgeeft, krijg je eind vd maand een rekening gemailt. En die betaal je dan. Goed systeem wat mij betreft.
Kwamen bij receptie om 11:30uur. Receptie was al gesloten (om 10:00uur). Werden vrij onbeschoft toegesproken door schoonmaakpersoneel. Doorgereden naar camperplek bij Beaulieux-sur-Loire. Komen niet meer terug in Bannay.
Kwamen op 20 sept, camping is gesloten. Lijkt te worden gerenoveerd.
Prima camping. Goed sanitair. Het oude witte gebouw, van de foto uit 2015, is vervangen. Ik heb een nieuwe foto ge-upload. Wanneer je buiten receptie aankomt, plek zoeken en later registreren.
Hier drie nachten gestaan. Typisch Franse camping. Simpel sanitair, douches ok. Op dit moment (mei) geen pizza's maar wel broodservice, ligt 's morgens op de tafel naast de camper 🙂 Veel bomen, satelliet ontvangst kan een uitdaging zijn. Eigenaar verkoopt zelf gekweekte groenten en eieren van eigen kippen. Wij vonden dit leuk... Zwembad was in mei nog niet open. Loopafstand tot dorp ca. 15 min.
Prima camperplek, ook alles goed georganiseerd. Wij hebben vanaf hier een geocache fietsroute gedaan, maar je kunt ook kiezen uit verschillende andere routes.
Prima camping. Hier drie nachten gestaan met buscamper. Dichtbij supermarkt, 8min fietsen inclusief drukke weg oversteken, en voor fietsen langs kanaal ( geocaches..). Wij hadden geen geluidsoverlast van de treinen.