@JvdB55
September 2026
9 foto's toegevoegd · 18 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Sitecode: 197005
Prima plek. Een parkeerplaats goed via een smalle verharde weg te bereiken. Bij de parkeerplaats is een droog toilet. Bij de waterval is ook nog een toilet. Daar is ook een barbecue huisje. Bij het huis is een goed gevuld houthok en ook een bijl. In het huis staan prikkers en liggen zelfs aanstekers. Het pad erheen is rolstoeltoegankelijk.
Aardige camperplaats maar niet meer dan dat. Er kunnen niet meer dan twee campers zonder de ruimte van de badgasten in te nemen. Het strand is verboden voor honden. Rondom staan huizen in het bos. Er staan prullenbakken en er is een droog toilet. Leuk voor een nacht maar er zijn mooiere plekken in Zweden als je in de natuur wil staan.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Prachtige plek aan de oever van het meer. Heerlijk rustig om te overnachten. Het is officieel een overnachtingsplek voor kano vaarders. Je kunt er prima staan op meerdere plekken en er zijn wandel mogelijkheden. Bij de plek is een mooie vuurplaats en zijn twee droog toiletten.
Prima plek om toilet en afvalwater te lozen. Je kunt gelijk water en brandstof vullen. Voor ons een mooie eerste service plek na de veerboot in Kristiansand.
Camperplaats is zeer slecht te bereiken. Op de provinciale weg staat nergens een aanduiding waar je af moet slaan voor de camperplaats. Toen wij uiteindelijk, via een parallelweg bij de camperplaats kwamen werd de inrit geblokkeerd door de auto van een fruit kopende klant. De camperplaats is goed maar eenvoudig. 's Avonds erg donker. Dat is vooral lastig als je de honden uit moet laten. Het pad van zo'n 200 meter naar de weg is niet verlicht.
Hier kan je niet staan. Wij kwamen op tijd. Maar we konden hier niet staan. Er stonden drie vrachtwagens en een aanhanger geparkeerd. En op de resterende twee plekken stonden twee camper permanent gestald. We zijn daarom doorgereden naar de tweede camperplaats in dit stadje. Maar daar was de grond zo schuin dan je zelfs met blokken niet horizontaal kon staan.
Sitecode: 92052
Schitterende camperplaats, alles tot in de puntjes geregeld. Super sanitair, alleen als je slechter ter been bent lastig te bereiken (trap af) Het hondenlosloopbos is geweldig, onze hondjes hebben genoten. Het kunstgras moet je smaak zijn (is mijn smaak niet) Met de jaarwisseling moet je hier niet zijn met bange honden, camperplaats is vuurwerkvrije maar de omgeving zeker niet. Wij komen zeker nog weer een keer!
2023
Ten zuiden van de brug zijn langs het pad prachtige camperplekken. Je staat er heerlijk langs de rivier. Het is alleen jammer de degene die voor ons er gestaan had hier zijn afvalwatertank leeg had laten lopen. We moesten er een stuk vanaf gaan staan om geen last van de lucht te hebben. Behoorlijk a-sociasl