@KG

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima verzorgingsplaats. En helemaal gratis. Wat fijn dat er dit soort plekken zijn. Dat maakt je zo onafhankelijk....

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Parkeerplaats langs de rustige E6. ‘s-Nachts helemaal stil hier. WC is een ouderwetse poepdoos met gat in de grond. Prima plekje voor een overnachting wanneer je geen voorzieningen nodig hebt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We wilden het eerst links laten liggen, maar zijn achteraf blij dat we toch hier naar toe gekomen zijn. Gelukkig geen last van de massaliteit en om in juni wakker te worden in de sneeuw is natuurlijk ook een aparte ervaring....

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Klein vissersdorp ('het meest noordelijke van Europa’) waar de rendieren door het dorp scharrelen. Heerlijk rustige plek. Voor ons ideaal als uitvalsbasis voor de Noordkaap (16 km verderop)

Sitecode: 20913

Wat ons betreft een uitstekende camping. Mooi schoon en waar krijg je nu nog je eigen badmatje wanneer je gaat douchen? Voortreffelijk!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Dit is een uitstekend alternatief voor de inmiddels gesloten CP in Sommarøy. Het is een grote picknickplaats aan de kop van de Langefjord met schitterend uitzicht over het fjord. Toen wij er waren was het er rustig, we stonden er alleen. En lekker stil ‘s-nachts.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige plek met super uitzicht. Er stond nu ook een dixi en een vuilnisbak. Het is geen grote plaats dus er is kans dat hij snel vol loopt. Wij stonden er rustig met 3 campers en een tentje.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wanneer je vroeg genoeg bent om een plekje aan het water te bemachtigen heb je hier een prachtig uitzicht. Overdag havenactiviteiten maar in de nacht was het lekker rustig. Winkelcentrum op een steenworp met prima voorzieningen tijdens openingstijden.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi rustig plekje met fantastisch uitzicht. Sanitair is vernieuwd en inmiddels betaald (met bankpas). Zandstrand alleen bij eb.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima camping. Wat weinig sanitair maar er werd een blok vernieuwd toen wij er waren. Mooi gelegen aan een kleine baai. Extra puntje voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plekje voor de nacht. Geen voorzieningen. Mooi uitzicht over het fjord. Wij waren hier het weekeind en hadden geen last van lawaai van de brug. Aanrijden via onverharde weg (met een paar hobbeltjes) direct links na de brug (of rechts voor de brug als je van het noorden komt)

Sitecode: 20905

Prima camping naast de ferry. Nieuw sanitair inmiddels in gebruik en om door een ringetje te halen. We hebben hier met plezier gestaan

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek op loopafstand van het centrum. Stroom en gebruik sanizuil inbegrepen. Bij betaalautomaat liggen boekjes en plattegronden van Trondheim. Niet goedkoop maar faciliteiten zijn prima.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Stil plekje midden in het bos. Wij stonden hier alleen. Het kan zo maar gebeuren dat hier de elanden rond de camper scharrelen. Heerlijk genieten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Bijzonder rustig en stil plekje met mooi uitzicht op de Gaustatoppen. Prima om hier de nacht door te brengen. Het geklater van de waterval aan de overkant maakt het helemaal af.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Overnachtingsplek 15 km vanaf de ferry naar Hirtshals. ‘s-Nachts lekker rustig, verkeer komt vroeg op gang. Geen plekje dus om uit te slapen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek om Paderborn te verkennen. Mooie ruime plaatsen, € 5,-/24uur. Binnenstad op loopafstand. Waren er maar meer zo.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij vinden dit een prima plek. Mooie verharde horizontale plaatsen, schoon sanitair en een schappelijke prijs. Wij betaalden met ACSI kaart 20,- excl stroom. En wat een lekkere broodjes!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

P3 wordt momenteel ‘verbouwd’. De helft is opgebroken maar we konden er nog wel een plekje vinden waar we heerlijk rustig overnacht hebben.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plekje voor een overnachting naast de Erzberg. Mooi uitzicht. Begin april was het sanitair nog dicht vanwege de winter.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Aan de noordkant van de P is het parkeren gratis. De groen gemerkte plekken zijn betaald. Eea is goed aangegeven met een bord (zie foto). Overdag veel verkeer maar ‘s-nachts rustig. Er staat niet aangegeven of je hier mag camperen, maar we hebben hier probleemloos overnacht en gestaan om Graz te bekijken. Prachtige stad! Openbaar toilet bij begraafplaats is open van 07:00-20:00.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prachtig plekje naast supermarkt. Mooie wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Aanrader wanneer je zonder voorzieningen kunt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Dat vergat ik nog te vermelden: de Aziatische Wok (naast de Spar) is echt een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek om Wenen te verkennen. Naast metro en supermarkt. Sanitair wordt goed schoongehouden. Het enige dat mist is een afwasplek, maar dat is uiteraard geen ramp. Koop geen ‘Wien card’ maar gewoon kaartjes voor de metro in de automaat op het station. Weekkaart (onbeperkt tram/metro/bus) is dan maar 17,10. (Korter kan ook)

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wanneer Ilzbrücke vol is, kun je hier best een nachtje blijven. Pluspunten: vlak bij de binnenstad, toilet (10 c) en afval, bakker naast de deur. En het lawaai van de treinen? Ach, dan komen de oordopjes ook weer eens van pas.

Sitecode: 19716

Prima gratis plek om er overnachten en Eisenach te verkennen. Geen faciliteiten, maar rustig. Op loopafstand van centrum en naast supermarkt. Ver genoeg van de spoorbaan om er niet echt last van te hebben.

Prima plek om een nacht te verblijven. Sanitair is top en de plek is rustig. Møgeltønder is, net al Tønder, de moeite waard om te bekijken.

Sitecode: 42046

Alweer een mooie plek aan een jachthaven met goede faciliteiten en een all-in prijs. Prima.

Een welhaast bijbelse gastvrijheid op deze plaats. Bijna gênant dat dit gratis is. Gelukkig is het mogelijk om een (vrijwillige) bijdrage te leveren t.b.v de afvalverwerking. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Een tien met een griffel.

Prima plek op loopafstand van het centrum. Århus is beslist een bezoek waard. Je staat hier beter dan op de (betaalde) plek bij de jachthaven. Wij hadden hier een heerlijk rustige nacht.

Leuke haven, aardige mensen, prachtig stadje. Plus voor de (gratis) voorzieningen, minnetje voor de drukke weg langs de camperplekken.

Prima plek met goede voorzieningen. Bij de plaatsen achteraan bij het water is de WiFi ontvangst matig tot slecht. Voor het overig een zeer aan te bevelen plek. En in het restaurant kan je erg lekker eten.

Prachtig plekje met veel lokale aanloop (vissers, hondenuitlaters). Maar 's nachts heerlijk rustig. En een prachtig uitzicht over het water.

Mooie plek aan de haven. Prima voorzieningen (ook speciaal voor campers). Schoon (en gratis) sanitair. We hebben hier met plezier gestaan.

Wij waren hier buiten het seizoen en het was heerlijk rustig. Na 1/9 sta je hier gratis, zowel overdag als ‘s-nachts.

Voor ons zijn dit de ideale camperplekken; rust, ruimte en een flonkerende sterrenhemel. Wat wil je nog meer?

Goede plek onder aan het duin met vuilcontainer, wc en douche. Vlak bij winkels (bakker heeft heerlijke broodjes!) Minpuntje voor de herrie van de vrieswagen die bij de visexporteur stond te wachten.

Prima plek aan jachthaven. Betaling inderdaad alleen met creditcard, maar buiten dat klopt alles. Perfect sanitair en prima voorzieningen. Binnenstad met winkels op loopafstand.

Een zeer gelikte plek (iets té, naar onze smaak) waar je echt voor alles en nog wat extra moet betalen. Zelfs voor het beetje water voor de afwas, terwijl het staan op de plek alleen al € 17,- kost...

Als je van bootjes houdt is deze plek niet te missen. Prachtig! Je verveelt je hier geen seconde.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima camping in mooi kuuroord. Op loopafstand van het centrum. WiFi niet over de hele camping maar alleen in de buurt van het hoofdgebouw. Sanitair is goed.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Niets mis met deze plek. Aan de rivier, lekker stil 's-nachts. Wel de horren dichthouden.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

What you see is what you get. Een parkeerplaats zonder voorzieningen. Het park is absoluut de moeite waard om doorheen te wandelen. Overnachten en parkeren is inmiddels gratis en als we de mevrouw achter de kassa goed begrepen hebben blijft dat ook zo. Het was hier erg rustig vannacht dus wat ons betreft een prima plekje. Supermarkt op 1500 m.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek op loopafstand van het oude centrum van Vilnius. Uitstekende faciliteiten en rustig, wat wil je nog meer. Wij hebben hier twee nachten met plezier gestaan. Wat ons betreft het geld alleszins waard.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Erg aangename, mooi gelegen en rustige plek. Goede voorzieningen. Compleet met verse eitjes en geitenkaas. Wat ons betreft een aanrader. Kom je uit de richting Daugavpils dan even doorrijden over de A6 tot de afslag bij het bordje camperplek.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtig en rustig plekje midden in de natuur. Prijs is inmiddels € 10,- inclusief alle voorzieningen. Je betaalt dus niet meer apart voor de stroom. Maar deze plek is die prijs alleszins waard. Wel de hordeur dichthouden.. :-)

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prachtig gelegen aan mooi meer. Vriendelijke ontvangst maar minpunt voor het sanitair. Slecht werkende en koude douches.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij vonden dit een paradijselijk plekje, direct aan het water. Alle voorzieningen waren prima. En bovendien maar 6 km van de Russische grens, dus ideaal voor een transit-stop. (Het is hiervandaan 200km / 3 uur rijden naar St Petersburg). De beheerster spreekt een paar woorden Engels.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Redelijk rustige plek bij jachthaven. Geen faciliteiten maar OK voor een nachtje. Supermarkt op 500 meter.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie plek aan een van de Finse scheren. Geen voorzieningen maar mooi en rustig (wij waren er op een doordeweekse dag) aan het water.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek om Tallinn te bezoeken. Vlak bij de oude stad en niet duur. Tip: voor boodschappen ga je niet naar de supermarkt naast de camperplek maar naar de andere kant van de jachthaven: achter Hotel Hestia Europa is het winkelcentrum ‘Nautica’ met een grote Rimi supermarkt. Daar heb je niet alleen meer keuze, maar betaal je ook normale prijzen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Plaats op de parking van de watervallen. Druk bezocht maar na 21:00 werd het stil. Wij waren er op een donderdag, maar in het weekeind zou het zo maar erg druk kunnen zijn. Tip: Als het hier erg druk is, is er aan de andere kant van de waterval is een stille P (op 59.450463 N, 25.177946 O). Even terugrijden naar de 11260, linksaf de brug over en de afslag Jägala-Joa nemen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima camping. Hobbelig terrein, maar goed te doen. Sanitair zal in het hoogseizoen aan de krappe kant zijn, maar was schoon toen wij er waren.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Weer een prachtig plekje wanneer je niet aangewezen bent op voorzieningen. Prima uitvalsbasis voor wandelingen in de natuur. Inclusief een splijtblok voor de houtjes voor je kampvuur. (Zie foto’s)

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Nog even een aanvulling op mijn vorige review: kom je uit de richting Tallin dan kun je het beste de grote weg blijven volgen tot de afslag ‘LEEKEtee’. Vandaar af is het ook bijna volledig geasfalteerd en dus ook voor niet-buscampers goed bereikbaar.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wanneer je van de kant van de stad Paldiski komt is de weg geasfalteerd en zijn alleen de laatste 50 meter richting strand onverhard. Er zijn twee toegangswegen naar de plek, ca. 100 m. van elkaar. De pek zelf is prachtig maar minder geschikt voor erg grote campers. Wij hebben hier genoten van een rustige nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Als je van comfort houdt, moet je dit plekje overslaan. Maar veel mooier krijg je ze niet. Direct aan zee en een paar primitieve voorzieningen. (Koude douche, poepdozen zonder warer etc.). Maar wat een prachtig plekje. Vrijwillige bijdrage € 2,- per nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima camping, mooi gelegen aan de rivier en op loopafstand van het centrum. Inmiddels zijn alle plekken aan het grasveld voorzien van een stroomafsluiting. We kunnen ons voorstellen dat bij een bomvolle camping de voorzieningen niet helemaal toereikend zijn, maar toen wij er waren (zie datum beoordeling) was het sanitair verzorgd en schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij waren hier 2 mei, maar de camping was nog dicht. Volgens de uitbater zou deze half mei open gaan. Wij mochten wel binnen het hek op de parkeerplaats overnachten, maar de faciliteiten waren niet in gebruik en konden we niet beoordelen. Daarom een gemiddelde beoordeling om de totaalscore niet te beïnvloeden.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek om in Kalinigrad te overnachten. Zeer beminnelijk echtpaar die uitstekend Duits spreken. Rustig plekje, mogelijk minder geschikt voor grotere campers. Wij hadden vooraf per e-mail contact gezocht en ook dat verliep vlot en aangenaam.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Ruim opgezette camping direct aan zee. Aardige baas die anderhalf woord Duits machtig is. De ouderwetse poepdozen zijn inmiddels aangevuld met een sanitairblok met waterclosets. Douche werkt op zonneboiler en was zelfs in het voorseizoen redelijk warm. Wij betaalden € 10,- voor camper en 2 personen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij werden op een uiterst botte manier de toegang geweigerd. We waren niet welkom met onze camper voor een overnachting. Nou, dan niet.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plekje om te overnachten. En wannee je vóór 09:00 uur vertrekt is de slagboom nog open. Sanitair open van 09:00 tot 19:00 uur. Slagboom dicht van 09:0 tot 18:0 uur. Wij hebben hier erg rustig gestaan

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij stonden hier buiten het seizoen erg rustig. Er staat inmiddels een bordje ‘betaald parkeren’ maar er is geen automaat en er is niemand langs gekomen om geld op te halen. Ook staan er nu electriciteitspaaltjes, maar die hebben we niet gebruikt. Mogelijk is deze plek in het hoogseizoen betaald geworden, maar voor ons nog niet.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek aan jachthaven. Goede voorzieningen, uitstekend sanitair. 80 meter van strand en 500 meter van centrum. Wij betaalden 60 zlt (€15,-) voor camper en twee personen.

Prima camping met ruime plekken en mooi en schoon sanitair. Wij betaalden ovv de NKC kaart £ 14,50. Ruim minder dan de vermelde € 40,- Bus naar centrum of vanaf de nabijgelegen P&R Trumpington. Dit is de enige P&R van Cambridge waar je met campers hoger dan 2 m terecht kan.

Keurige camping, goed verzorgd en schoon. Drukke weg is een minpunt.

Wij vonden de plek alles behalve rustig. Vrachtauto's en bussen gaan al voor zes uur 's morgens rijden. Plek is gratis voor Campers. Plusje voor Tesco met schone toiletten en gratis WiFi. Geopend van 06:00-24:00

Mooi en rustig plekje naast eetgelegenheden, pubs en klein dorpswinkeltje. Prachtig uitzicht op Loch Alsh en Skye bridge.

Prima plek aan het water bij het mooie dorpje Culross. 200 m van centrum. Rustig, geen faciliteiten buiten een afvalbak.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Keurige camping, prima verzorgd en schoon. Bar op de camping en authentiek Tsjechische eetgelegenheid 50 meter verderop. Prima plek.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Mooi gelegen camping met gastvrije Nederlandse eigenaren. Alle voorzieningen aanwezig en keurig verzorgd. Prachtige omgeving met goede wandelmogelijkheden.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Prima plekje. Mooie omgeving, uiterst vriendelijke (Nederlands sprekende) eigenaresse. Rustige en schone camping.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Heerlijke en rustige plek om even bij te komen. Alles uitstekend verzorgd en vriendelijke Nederlandse eigenaren. Aanrader.