@KHZ
- 2012
van 13-14 september gestaan. er zijn nu werkzaamheden. hierdoor weinig plaats. Weinig last van verkeer. Als werkzaamheden klaar zijn schitterende lokatie.
Schitterend hier met mooi uitzicht op het meer en de bergen met allemaal mooie herfstkleuren. Heerlijk rustig! Voor de liefhebbers mogelijkheid tot kampvuur…
leuke camping aan het meer. heel schoon sanitair met in de douche vloerverwarming. camping was wat dras dus we mochten voor de huisjes staan. zeker de moeite waard!
Heerlijke rustige cp, schone toiletten. Verder geen voorzieningen- die heb je met camper ook niet nodig. Mochten we ooit terug komen….
rustige lokatie met verharde plaatsen voor campers. vriendelijke eigenaar, in de keuken liggen geplastificeerde blaadjes met activiteiten in de omgeving. Wij hebben het geluk gehad het noorderlicht te zien.
Sitecode: 101985
Heerlijk rustig gestaan op deze mooie plaats midden i. de polder. Hele vriendelijke en behulpzame gastheer. Komen hier zeker nog eens terug.
‘ondanks’ volle bezetting met hemelvaart weekend, een rustige CP. Nette voorzieningen, wordt goed schoon gehouden. Mooie omgeving om te fietsen..
Hier afgelopen nacht gestaan. De trein komt regelmatig langs, maar tussen 23-5 uur is het stil. Fantastische plek, die in de zomer best druk zal zijn
Heerlijk rustige lokatie met uitzicht over het fjord. Wij hebben het geluk gehad het noorderlicht te zien.
Afgelopen nacht gestaan.. behoorlijk lawaai van de E6, maar het uitzicht en het noorderlicht maken dit goed
Hier 21-24 september gestaan. Prima lokatie, op loop afstand van het gezellige centrum. Veel fiets mogelijkheden in bosrijke omgeving. We komen hier zeker terug!
Niet gaan staan als je rustig/Goed wilt slapen Gedurende de nacht komen vrachtwagens karren lossen. Losplaats is pal naast de CP.
Grote P voor vrachtwagens langs weg 3, met toilet en douche. Geen rustige plaats maar goed te doen voor 1 nachtje.
Hier 16-9 2018 gestaan.. mooie plaats en het noorderlicht gezien!!
Afgelopen weekend op deze mooie locatie gestaan. Helaas heel veel overlast van jeugd en 40-plussers, die hier op de P-plaats en strand gingen fuiven met muziek (uit auto) op vol volume . Toilet/douche gelegenheid was dicht waardoor deze groep nabij de camperplaats aan het wildplassen was. Erg jammmer van deze mooie CP, zo is de lol er voor ons wel vanaf.