@KHZ
- Knaus
- 2019
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Fijn dat er zulke CP’s zijn. in de supermarkt zijn ook toiletten. ‘s Morgens heerlijk vers brood gehaald bij de bakker.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

van 13-14 september gestaan. er zijn nu werkzaamheden. hierdoor weinig plaats. Weinig last van verkeer. Als werkzaamheden klaar zijn schitterende lokatie.
2023
Schitterend hier met mooi uitzicht op het meer en de bergen met allemaal mooie herfstkleuren. Heerlijk rustig! Voor de liefhebbers mogelijkheid tot kampvuur…
leuke camping aan het meer. heel schoon sanitair met in de douche vloerverwarming. camping was wat dras dus we mochten voor de huisjes staan. zeker de moeite waard!
2022
Heerlijke rustige cp, schone toiletten. Verder geen voorzieningen- die heb je met camper ook niet nodig. Mochten we ooit terug komen….
rustige lokatie met verharde plaatsen voor campers. vriendelijke eigenaar, in de keuken liggen geplastificeerde blaadjes met activiteiten in de omgeving. Wij hebben het geluk gehad het noorderlicht te zien.
Sitecode: 101985
Heerlijk rustig gestaan op deze mooie plaats midden i. de polder. Hele vriendelijke en behulpzame gastheer. Komen hier zeker nog eens terug.
‘ondanks’ volle bezetting met hemelvaart weekend, een rustige CP. Nette voorzieningen, wordt goed schoon gehouden. Mooie omgeving om te fietsen..