@KHa

Partners
2007

Bezit

In het centrum tussen kerk en mairie staat een verwijzing naar een andere camperplek. De coördinaten zijn niet correct. Als foto is een schermafdruk toegevoegd van de goede coördinaten. Overigens een prima plek met gratis 2 muntjes voor twee uur stroom en 15 minuten water.

Lang geen reviews van geweest. Toch een drukbezochte plek. Afgelopen nacht met 12 campers en dan is er nog plek over. Overdag wordt er veel geparkeerd door wandelaars die naar de weinig spectaculaire waterval gaan kijken.

Een heerlijke plek met vrij uitzicht. mooi dat gemeenten zoiets doen, maar ......... 5 euro vragen voor tien minuten water of één uur stroom? Dat lijkt mij wat veel gevraagd

Een fantastische plek. Bijzonder dat er nog maar één review bij staat. Beide nachten (27 en 28 augustus) stonden er zeker 5 campers. Ruimte genoeg! En uit het restaurant dat eind van de middag sloot een lekker hapje

Wat een gekkenhuis is deze voorheen zo prettige plek geworden. Toen ik een plek wilde innemen kwam er iemand gewoon voor mij staan om die plek in te pikken. Achter hem stond alweer een volgende klaar. Het was rond 12 uur maar wij zijn gauw gevlucht.

Weids uitzicht. Maar met windkracht 7/8 is die windmolen wel erg nadrukkelijk aanwezig. Wij zijn er weggegaan

Plek is prima. Keuze uit betonnen plaat, als het erg hard geregend heeft, of op het gras. Jammer dat de plaats, zonder stroom en water al 15,50 kost door bijkomende kosten van toeristenbelasting en afvalstoffenheffing.

Aan alle andere berichten heb ik weinig toe te voegen. Het is nu al top. Wij stonden hier 12 en 13 augustus.

Fantastische camping met heel vriendelijke eigenaren. Voor kinderen is het hier een paradijs met de speelhooischuur en nog veel meer. Ook rustige plekken. Het gras is goed berijdbaar, ook na behoorlijk veel regen.

Dit is geen camperplek. Misschien als de camping dicht is maar nu (27/9) is dat niet zo. Als serviceplek wel bruikbaar. Maar vergeet dan niet eerst in het dorp een muntje te halen!

het water is nu gratis voor 150 liter!

De plek blijft fijn. Vorig jaar stonden wij hier alleen. Nu met drie campers en verder maakten ook huurders van de vakantiewoningen nog gebruik van het sanitair. Dat is met één douche en één toilet in dezelfde ruimte dan behelpen Bovendien hangt er nu ineens een prijskaartje aan de waterslang: dkk 30 maar liefst!

dezelfde gemeente als Vrådal dus ook nok 150 voor een kale parkeerplek zonder voorzieningen. is gewoon te veel

service kan nog gratis. staan niet meer. jammer van deze plek, maar nok 150 voor een kale parkeerplek is wel wat veel gevraagd

prima plek voor servicing. minder voor overnachten langs de drukke weg en op een industrieterrein prijs is nu nok 200

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wat een treurnis. Alles afgesloten. Vloer van het gebouwtje is er uit. Geen water: helemaal niks! Jammer. Je zou er nog wel kunnen staan waarschijnlijk. Vandaar de 4

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Door een wat desolaat gebied kom je op deze bijzondere plek. Er wordt rotzooi uit zee gehaald: hulde. Verder een kale plek zonder voorzieningen met wel een prachtig uitzicht. Om het gemiddelde naar een realistisch niveau te brengen een 6.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

prima plek. tussen bergen en zee. de weg ernaartoe is een tolweg ad nok 30 maakt een totaal van 130 Nog een koopje!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fantastische en rustige plek. De ooievaars op het nest v lksk m aast de plek hebben 's avonds maar één keer geklepperd! Heerlijk gegeten en erg vriendelijke gastvrouw. Jammer dat er nu ook een semi-permanent caravan op de parkeerplaats staat. Doet toch wat afbreuk aan het idyllische.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fijne plek voor een wandeling en een overnachting

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Heerlijke plek aan haventje met visrestaurant. Prima toiletgebouw met fijne douche. Tweede keer hier. De chip voor de slagboom hangt nu naast de betaalautomaat!

prima voor dkk 130 (plaats 100 plus stroom 30). heerlijk rustig

Sitecode: 2052

Toen wij er waren waaide het nogal. Dat betekent dat het camperterrein erg stuift. Ook is de rioollucht van de loosput te ruiken. Water kost inmiddels 4 euro. Evenals cassettetoilet legen, ook 4 euro. Elektra 4 euro per 55 minuten. Dat hebben wij onderweg heel veel beter gezien. Toch nog een 4 omdat de plek (nog?) gratis is.

leuk dorpje waar hard wordt gewerkt aan opknappen. camperplek ziet er goed uit. faciliteiten aanwezig. jeton à 2 euro geeft of 4 uur stroom of 20 min water. Plek gratis

Plek is prachtig. Waren hier enkele jaren geleden ook. Nieuwe NL eigenaar en verdubbelde prijzen. Jammer. Nu eigenlijk alleen nog Zwitserse gasten

Lastig te vinden, gebeld met eigenaar. Bij aankomst bleek: camping kost inmiddels chf 30, excl stroom

Fijne plek met goed en betaalbaar restaurant. Druk in het weekend, maar dat geldt voor overal in Italië

De ideale camping als je boekt en voor langere tijd blijft. Als je echter een rondtrekkende camperaar bent, die maar een of twee dagen blijft, wordt je weggestopt op rij 4. Naast de spoorlijn en de drukke weg

Jammer dat zo'n plek ook werd ontdekt door "collega's" uit minder welvarende Europese landen. Daarvan wonen er nu semi-permanent.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

prachtige camping. Mooi gelegen en goed sanitair.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

een onverantwoord adres. met mijn 2.8 jtd en nieuwe m&s banden kom ik het laatste stukje niet omhoog. dus halsbrekende toeren om achteruit op onverharde ondergrond naar beneden te rijden en op een heel smalle plek te keren.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

prachtige plek. maar ...... niet zo rustig als er een luidruchtig feest is bij de naastgelegen sportvelden.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

prima plek. lekker op het gras aan het water.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

vrijdag 17.30 uur. er staat één auto op een immens groot parkeerterrein. hotel-restaurant lijkt gesloten

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Ondanks zware bewolking en op een woensdag midden in april: toch vol. Dat zegt genoeg

Bij regen is dit een troosteloze plek. Vervelend grit en opslag van materiaal. Heeft niets van het mooie Noorwegen. Een 6 voor de brug en de speelplek en een 2 voor de plek zelf.