@KJR
- 2018
Een ietwat ingewikkelde toegangsprocedure, vooral als je laat bent en een lange rit achter de rug hebt, maar je kunt wel vertalen, wat helpt. Het voelt veilig en vertrouwd en de plaatsen zijn ruim en vlak. De prijs was € 6 voor een nacht, inclusief een schone, warme douche en toilet. Ehu kostte € 5 extra voor 12 uur, indien nodig. Slechts één andere kampeerder hier, ik zou het zeker aanraden als je de reis moet onderbreken. Bovendien is er een goede hondenuitlaatplek.
Perfecte tussenstop, alle diensten behalve ehu voor een muntstuk van € 2 van de plaatselijke bar of supermarkt, geweldig wandelen en het mooie oude dorp Cle'cy vlak bij u👌
Grote plaatsen, populaire tussenstop en ook een goede bar/restaurant. Lange wandeling naar Salamanca 10 km maar zeker de moeite waard! €19 met acsi m/thuis hond ehu 2 personen.
Alles hier, schoon en netjes en toiletten ook allemaal gratis! Elektrisch voor € 2 voor 2 uur. Ruimte voor 4. Vreemd genoeg is hier niets anders dan een grote kerk en een particulier landhuis dat naar verluidt het oudste in Normandië is! Geweldige tussenstop 👌
Alles hier inclusief gratis ehu. Mooie wandeling langs het kanaal en de DIA-supermarkt net boven de camping. Absoluut perfecte tussenstop! 👌👍
Prachtige omgeving en perfecte plaatsen. Alles behalve ehu. Heel vredig. Ideaal 👌
Mooi perceel dat we zelf hebben uitgekozen en we hadden water en afvoer en ehu per plaats. Leuke ontvangst en korte wandeling over de weg en naar het strand. Zeer mooie rustige camping en € 14,95 met acsi en ook goede wifi.
Na een bezoek in 2019 was ik totaal geschokt toen ik ontdekte dat alle bomen waren gekapt! Nu gewoon een zanderige / modderige puinhoop zonder privacy! Douches OK en wasmachine goed en aardig personeel van de receptie, ook heel dicht bij het strand, maar nu een heel trieste plek, dus gingen we verder de weg op naar camping Luz, wat geweldig was.
Zeer oude trieste camping met een groot gedeelte overgenomen door een tentendorp! Douches en toiletten onuitnodigend dus onze eigen gebruikt! Wifi alleen bij de receptie en kleine supermarkt vlakbij zee. Vriendelijke ontvangst en goed strand maar verder niks! Misschien jaren geleden was het iets, maar nu niet eens een tussenstop waard!
Heerlijk gratis en veilig parkeren, druk in het weekend maar prima in de week, alle diensten behalve ehu maar dat is OK voor een nacht of twee! Wandelen en een mooi park met barretjes, prima tussenstop!
Goede tussenstop is alles wat ik kan zeggen! Stad heeft niets en historisch oud beetje is gewoon oud! Niet duur, maar als je geen diensten nodig hebt, is een gratis dienst het beste!
Gedateerd maar heeft alles. Slaperig paardenstadje maar zeldzaam om paarden te zien! Absoluut geen wandel- / hondenuitlaatservice in de omgeving, maar halve prijs voor senioren, dus geweldige tussenstop.
Een zeer nette en verzorgde site. Alles schoon en netjes. Paula en Bobby zijn erg behulpzaam en een lekker glas wijn op het terras om de zon onder te zien gaan is een aanrader. Leuk wandelen naar het kleine stadje en het omliggende platteland en als de zon schijnt, nog beter, we vonden het geweldig!
Geweldige plek om te bezoeken, super wandelen langs oude spoorlijn en spectaculaire wandelingen in de bergen die de skyline domineren. Heeft alle diensten inclusief ehu voor € 6 die elke dag door een man werd opgehaald. Douche/toilet niet beschikbaar toen wij er waren, maar geen probleem als je deze faciliteiten aan boord hebt. Kleine winkel aan de overkant van de weg voor brood en andere artikelen, maar niets bijzonders in de stad.
Goede gratis tussenstop met ehu en water, heeft zelfs toilet en douche maar behoorlijk vies en onuitnodigend. Goed uitzicht en wandelen maar niets interessants. Kleine wijnmakerij dus kocht wat wijn omdat de stop gratis was.
Een gratis stop aan de rand van een kleine stad, mooie rivier en goed voor hondenuitlaatservice. Services maar hebben een token nodig. Geen ehu toen we hier waren, hoewel er punten langs de muur zijn die suggereren dat die er af en toe kunnen zijn. Goede rustige tussenstop voor 6 campers, hoewel als ze vol zijn erg krap.
Dit is een geweldige tussenstop. Parkeer waar je wilt, alle diensten zijn beschikbaar en voldoende elektriciteit, alles voor € 3, die in de vroege avond door een man werd opgehaald. De stad is echter behoorlijk dood, niets interessants. Er is een kleine supermarkt en een paar bars op loopafstand van de camperplaats, er is een hondenuitlaatservice aan de rand van de stad.
Een heerlijke camping met een heerlijk vakantiegevoel. Geweldige wandelingen vanaf de camping en een prachtige fietsroute over de oude spoorroute. De eigenaren zijn altijd beschikbaar om te helpen en een geweldige receptie / winkel te runnen en hebben ook een keuken die eten serveert. Keuze uit standplaatsen (sommige grote) en mooie rivier met bars/restaurants langs de voorkant. Perfecte locatie voor een fijne vakantie.
Wauw!! Passeerde de grote campings en kwam naar deze, geweldige beslissing 👌parkeerde recht voor de rivier met helder water en zwom erin, keek naar vissers en de natuur. Mooi zwembad en supervriendelijk personeel. Gemakkelijk fietsen naar een fantastische stad en heerlijk wandelen. Ik wou dat we langer hadden kunnen blijven dan de 5 dagen die we deden. Primitieve douches maar schoon en warm. Perfect kamperen.
Verbazingwekkend gratis parkeren met alle diensten behalve elektrisch gratis! Mooi grasveld bij prachtige bossen met veel wandelingen. Gewoon vrede en vogelgezang. Absoluut perfect.
Perfecte tussenstop: gratis elektriciteit en diensten (hoewel het water uit was terwijl wij er waren). Leuke zithoek en een hele leuke bar en winkel bij de ingang. Niets in de goed onderhouden stad, maar een behoorlijke wandeling als je gele markeringen volgt. Een les voor alle steden, bedankt
Mooie kleine camping, plaatsen redelijk groot. Douches enigszins gedateerd maar schoon, de eigenaar is altijd bezig om de site te onderhouden. Zeer mooi zwembad en heerlijk meer met mooie wandelingen in de buurt. Een leuk gezellig stadje met een groot oud kasteel. Geweldige plek en zeker een verblijf waard.
Heerlijk verblijf hier, heel rustig met heel goed wandelen in de heuvels. De aardige eigenaar kookte ons een fantastische maaltijd met wijn voor € 15 per stuk. Echt een geweldige vondst, bedankt.
Wat een mooie vondst! Direct aan het strand met uitstekende faciliteiten (misschien de beste in Spanje), kleine supermarkt en leuk restaurant. Geboekt voor 2 nachten en verbleven 7 perfect!
Gewoon een parkeerplaats in de kloof, geen wandel- of signaal en alleen auto's die water uit de tuit halen, geen campers toen we passeerden, dus stopten voor foto's en water gingen toen verder. Geen diensten.
Een mooie "gratis" Aire aangeboden door de stad. "Dank u" het heeft elektriciteit en water met penningen van lokale winkels in de stad en gratis wc-cassette en grijswaterafvoer. We parkeerden verder omhoog omdat we ehu niet nodig hadden en hadden een mooie vlakke staanplaats die erg stil was. De stad met bars en kleine supermarkt ligt op 5 minuten lopen, dus koop een biertje of zoiets. Er is een mooie wandeling langs de grote rivier. Een geweldige tussenstop👍.
Tweede bezoek in 3 jaar en nog steeds fantastisch! Nelly de eigenaresse is super behulpzaam en we hebben met Pasen elf dagen genoten en genoten van het heerlijke zwembad (erg koud😁) lekker wandelen en 10 minuten fietsen naar een mooie stad. €12 met ehu PERFECT
Prachtig landschap en heerlijk wandelen vanaf de site. De plaatsen zijn groot en sommige hebben water en afvoer. Het zwembad was gesloten en de bar is alleen in het weekend geopend wanneer de plaats meestal vol is. Als je van wandelen houdt, is het een geweldige plek om te bezoeken.
Zeer indrukwekkende gratis Aire, water, grijs afval en wc-cassette. Mooie stad dichtbij en volop wandelmogelijkheden. Acht duidelijk gemarkeerde MH-plaatsen maar groot parkeerterrein dus geen probleem. De grotten zijn een grote attractie en er zijn veel plekken om te eten als het weer goed is en ze zijn open. Ik wou dat alle steden dit voorbeeld volgden
Wat een heerlijke plek gerund door de mooie Tessa, eenmaal binnen zie je een prachtige tuin, een geweldig zwembad en een fantastische douche / wc-ruimte, echt schoon en goed verzorgd. Uw honden kunnen veilig loslopen en u wordt goed verzorgd. De moeite waard om je uiterste best voor te doen en ik betwijfel of je beter zult vinden?
Deze plaats is een bed and breakfast, u betaalt € 12 om te parkeren op zijn oprit zonder faciliteiten, maar dit kan worden verminderd als u ermee instemt om zijn ontbijt of mogelijk diner te betalen!
De plaatsen zijn redelijk met water en een afvoer per stuk en voor € 16 met ehu goede prijs, maar moeten markeren vanwege vuile toilet / doucheruimte (zo gemakkelijk te repareren) wasmachine en droger zijn goed, net als lopen via de nabijgelegen stad ( 3km). Kwam voor een nacht en bleef voor 4 dus goede stop met geweldig uitzicht op de bergen.
Geweldige veilige stop in de buurt van de stad / winkels. WC legen plus grijs afval en een waterpunt (zonder slangaansluiting) redelijk vlak, perfecte stop.
Ruimtes hebben geen privacy en kunnen lastig zijn om te manoeuvreren. De grond is grind en moeilijk te krijgen op blokken om te egaliseren. Er is geen wandelen als zodanig, behalve naar een oninteressante stad, veel zwerfkatten in de buurt! Wasgelegenheid goed/douches goed. Veel Spaanse lege busjes ter plaatse. Je houdt ervan of je haat het! €27. 50 met ehu per dag. We betaalden voor twee maar vertrokken na één!
We bevonden ons aan de verkeerde kant van de Dam en reden zo dom door tot bijna de bodem in onze camper!! Doe het niet😬. We stonden op de een of andere manier weer op en gingen terug naar de hoofdweg en vonden een bord voor la Brena, dit bracht ons (uiteindelijk) naar het activiteitencentrum en we kregen te horen dat we zo lang moesten blijven als we wilden? Geweldig uitzicht op de Dam en geweldig wandelen, geen diensten, maar de meeste kunnen minstens 2 dagen duren. Zeer veilig en stil, maar dit is maart, perfecte 10.
Helaas, toen we aankwamen, had het een paar dagen en nachten heel hard geregend, dus overal was het nat en modderig, dat gezegd hebbende, de faciliteiten waren goed, de douches warm. Er is geen wandelen als zodanig, behalve naar de stad, wat niets bijzonders is, maar je kunt in ieder geval dingen inslaan. Voor € 28 + per nacht voelde het duur voor wat het was en persoonlijk zou ik op zijn best een tussenstop van 1 nacht zeggen.
Ik reed naar boven en de plaats was verlaten en geen tekenen om te zeggen dat het een tussenstop was, keek naar foto's uit het verleden en bleef en werd later vergezeld door een andere camper. Mooie wandeling door het park, honden vonden het geweldig. Geen diensten, maar vlak en zeer rustig en € gratis, ten zeerste aan te bevelen als u op doorreis bent.
De site is gedateerd en het toilet/de douches hebben dringend een update nodig, het lijkt erop dat ze wachten tot alle tegels eraf vallen voordat ze dit doen, het is ook vies, maar verrassend genoeg is het douchewater goed en warm! De staanplaatsen zijn vlak, maar hiervoor is de tweepolige adapter nodig. Er is een fatsoenlijk pad rond de camping van ongeveer 3 km, dus goed voor honden, de stad ziet er goed uit en heeft een kleine supermarkt en bars, betaalde € 23,70 met ehu per nacht. Maximaal 2 dagen zeker
Zeer mooie, vriendelijke site, faciliteiten zijn goed en schoon, wifi een beetje onzin, er is goed wandelgebied en is redelijk geprijsd, we betaalden € 36,48 met ehu. Zeker een bezoek waard, zelfs als je er gewoon doorheen gaat.
Mooie vondst! Alleen ruimte voor zes en als het vol is, is het een beetje krap, mooie omgeving en bij het stadhuis en de rivier en op loopafstand van de stad. Entree tegenover brandweerkazerne. Grijs afval/toilet legen maar jeton nodig voor water. Perfecte tussenstop
OK voor een tussenstop en dat is het, erg rustig, hoewel er een treinspoor in de verte is, er is een rivier en een redelijke hondenwandeling, faciliteiten waren uitgeschakeld maar perfect voor 1 nacht, zonder kosten.
Geweldige nacht, interessante grotten en goed aangegeven goed gemarkeerde wandel- en fietspaden vlakbij. Geen kampeeractiviteit toegestaan, wat jammer is maar een perfecte tussenstop.
Dit gaat meer over het gebied dan over faciliteiten waarvan er alles is behalve wc/douches. Parkeer bij de uitgangsbarrière en het is een zonneval, wandelen, fietsen, winkels en waarschijnlijk het grootste strand dat er is. Perfect en voor april €10 inclusief ehu.
Zeer rustige camping, baaien zijn groot en redelijk vlak met mooi uitzicht. We betaalden € 10 per nacht en elektrisch was € 1 voor 6 uur, er is een wasmachine € 2 en de douches (2) zijn warm en schoon de zeer kleine gemeenschap van Valfarta is leuk maar absoluut geen winkels/supermarkt van welke aard dan ook, hoewel er is een bar dus reserveer voor aankomst. Er is zelfs een moderne keuken/oven/kookplaat voor gebruik voor € 2, de dichtstbijzijnde stad ligt op slechts 10 minuten rijden. Zeer mooie tussenstop
Een lange en bochtige bergweg met een smalle brug (2,7 mtr) leidt je naar deze plek. Het is een enorm grasveld met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en is ongelooflijk rustig, er is elektriciteit en water en een klein gebouw met een toilet en een douche (erg koud), geen wifi en mijlen van overal dus ga voorbereid, nooit gevonden geen wandelingen en we hebben het zeker geprobeerd, mooi zwembad en eigenaar.
Leuke tussenstop, een beetje aan de kleine kant, maar € 13 met ehu (4 iets grotere exemplaren € 15 maar meegenomen) douches € 1 voor 8 minuten en een leuke sociale ruimte met hangmatten en bbq, er is een verhoogd plastic zwembad waarvan kinderen lijken leuk vinden en de eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam en er is een overdekt gedeelte waar je kunt zitten en zelfs een broodrooster / koffiezetapparaat kunt gebruiken. Goede wandelingen in de buurt plus kleine stad.
Goede stop voor het opslaan van dingen, grote supermarkten in de buurt inclusief goedkope brandstof en een zeer grote badplaats ongeveer een half uur lopen naar voren. De plaatsen zijn een beetje klein, maar zonnig en de servicebaan is erg goed, het heeft geweldige wifi en voelt erg veilig en er zijn wat bossen net om de hoek voor de honden. € 13 met ehu, moet misschien vooraf reserveren in het hoogseizoen, aangezien het gebied erg populair is.
Ben het eens met eerdere opmerking, dit is een werkende boerderij en als zodanig zijn er boerenerf ruikt en melken (ik veronderstel) rond 4 uur-6 uur die een beetje luidruchtig is, maar het is gratis! Ze vinden het leuk dat je iets koopt van de boerderijwinkel dat eerlijk lijkt en eigenlijk zou je het waarschijnlijk toch doen, want ze hebben veel interessante dingen, erg aardige mensen en een aantal zeer mooie boswandelingen buiten de stad.
Snelle update, schitterende Aire zoals ik net heb gezegd, maar ik heb niet veel notitie genomen van een zeer steile rit naar de parkeerplaats die los grind is, maar jongen heb ik het moeilijk gehad om weer omhoog te komen !! Het duurde minstens 5 pogingen en ik heb het bijna niet gehaald, grind vloog overal naartoe en kwam bijna uit de fles😕 Ik heb een 3.4 Ton 6.2mtr bus dus niet te groot, wees voorzichtig 🙏
Geweldige gratis Aire met alle diensten inclusief gratis ehu (3amp) er zijn ook toiletten. Er is parkeergelegenheid voor 10, maar kan gemakkelijk meer passen, er staat geen luifel maar er wordt geen melding gemaakt van "Geen campingactiviteit" en dus hadden mensen zonder problemen stoelen. Het is redelijk vlak gravelparkeren, maar sommigen zullen het misschien een beetje willen aanpassen. Het is bij het bos zo geweldig voor honden / wandelaars. Briljante rustige stop over😊
Een perfecte tussenstop voor een dag of twee of zelfs langer, het is zo vredig en ontspannend, beschikt over alle faciliteiten (zeer modern) inclusief ehu en kost slechts € 3 per dag € 5 in het weekend. Dit wordt betaald door het scannen van barcode en betalen met telefoon (zeer eenvoudig) uitstekende gratis Wifi en perfect voor honden als rivier / bos vlak bij, de stad heeft twee algemene winkels en een paar bars. Kan geen fout vinden in de plaats👌😁
Dit is een geweldige aire op slechts een korte wandeling naar de zee en bars en heeft alles, mooie schone douches / toiletten en Ehu alles voor € 12 per nacht, verminderd hoe langer je blijft of € 9 zonder ehu, heeft zelfs een hondenwasruimte 😁 de stad Alcossebre is redelijk goed ongerept en het is gemakkelijk te zien waarom mensen een dag of twee komen maar veel langer blijven, zullen zeker terugkeren 👍
Fantastisch, alle diensten behalve ehu en als je op de bovenste parkeerplaats parkeert is het uitzicht over Morella en het kasteel adembenemend en helemaal gratis! De wandeling naar de stad is ongeveer 30 minuten en we zullen het zeker waard zijn met veel kronkelende straatjes en bars en natuurlijk het kasteel aan de top (gesloten zondag). Ik heb een geweldige stop over👌
Mooie aire aan de rand van de stad, alle diensten behalve ehu, heeft zelfs een zeer schoon toiletgebouw met douches zonnepaneel. Er is zelfs een barbecue en ze hebben hout opzij gelegd voor het gebruik. Kleine winkel in de stad voor brood etc, maar alleen open voor 2 uur elke ochtend, heerlijk wandelen en geweldig om te fietsen, maar de stad erg rustig en geen bars / restaurants open toen we bezocht half mei
Wauw, wat een heerlijke plek !! De eigenaar Nelly heeft een mooie villa met een zwembad en laat je op haar land blijven wat een prachtig uitzicht en wandelingen heeft en ligt op slechts 15 min fietsen naar de stad, dit alles voor € 12 Incl ehu en gebruik van het zwembad, geweldig zal zeker zijn terugkeren 😊😊
Dit is een kleine camping vlak bij de Via Verde, zo geweldig voor honden en fietsen, het is meer geschikt voor MH onder de 7 meter vanwege bomen etc. We hadden de camping helemaal alleen voor 5 dagen en de eigenaar Chimo was erg vriendelijk en behulpzaam. Het heeft een douche en toilet die heel behoorlijk zijn, maar niet zeker of het goed met meer mensen kan omgaan. Je kunt fietsen naar Villena (6.5 km), die alles heeft. € 19 met ehu.
Mooie site op slechts een paar km van Sax, de eigenaar Helga is erg vriendelijk en spreekt uitstekend Engels en is zeer behulpzaam. Er is in de buurt lopen. De plaatsen zijn redelijk groot, maar zijn een beetje krap om te manouvreren, zou niet geschikt zijn voor grote MH. Heeft een mooi zwembad en zelfs een honesty bar, maar heeft slechts één wc en 2 douches die in drukke toestand vervelend kunnen zijn. De Wi-Fi rond de plaatsen is erg slecht. Een bezoek waard.
Geparkeerd op groot veld zijwaarts dus zeer privé, niet alle plaatsen zijn vrij groot. Met acsi was het € 18 per nacht met ehu (10amps) de plaats is een zondag val met een mooi zwembad (gesloten terwijl we hier eind april waren) kan niet echt klagen over de plaats, uitstekende behulpzame manager, bar op het terrein en ongelooflijk wandelingen, prachtige landschappen en lokale winkel en bakker. Spanje op zijn best.
Ben het eens met eerdere beoordelingen, 10 plaatsen allemaal met individuele grijze afvalafvoeren, waterkraan en elektrisch voor verschillende stekkers en helemaal GRATIS !! Er is een gescheiden toiletgebouw voor mannen en vrouwen dat schoon en netjes is en elk een indrukwekkende douche heeft met veel warm water. Een broodtruck draaide rond 9.00 uur, leuke stad op korte loopafstand, beste stop ooit "