@KJanke

Betrouwbare reviewer

Ja
2013

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

De CP is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum en gunstig gelegen op de route naar Portugal. De CP is schoon en de eigenaar is zeer vriendelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Dit is inderdaad een uitgebreide cp. Niet alleen voorzieningen voor afvoer en water bijvullen. Er is een geweldig thermaal bad met sauna, fitnessruimte en zwemmen. Er is ook een winkelpark op 150 m en er zijn fantastische weilanden en velden om de hond uit te laten.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

het is een rustige locatie en alles is mooi onderhouden. alleen het is eigenlijk heel afgelegen. Er is een bus van 40 minuten naar Granada en het nabijgelegen dorp heeft niet veel te bieden. Het is een beetje schaduwrijk vanwege de vele bomen. koel tijdens de zomer, maar een beetje vervelend tijdens de winter. En de receptie heeft de neiging om waardevolle percelen aan te bieden in plaats van die mooie in de zon. Vraag mij niet waarom.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

geweldige CP met enorme percelen bijna geschikt voor twee campers. zeer rustige ligging en een mooi uitzicht over de bergen. Faciliteiten zijn gloednieuw en de stad ligt op slechts 15 minuten lopen. het enige nadeel was Google map, waardoor ik het gevoel had dat ik onderweg met mijn 7 meter camper net de kleinste wegen van de stad ervoer. zijn. Het is eigenlijk gemakkelijk om er te komen als u vóór de stad rechtsaf slaat. Vertrouw Google niet.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Dit is een echte ranchervaring met paarden op slechts 10 meter afstand van de CV. de eigenaar is super aardig. ik vind het erg leuk

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Eigenlijk is het niet mijn favoriete camping, dat moet ik toegeven. Veel langdurig kampeerders, het strand is gewoon een stenen strand en ook het dorp Moncafa kon niet overtuigen. Maar de wifi-verbinding is uitstekend

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Ik hou echt van de landbouw. Zo origineel en uniek om bij hen te zijn met een glas of twee wijn. En de kaas is fantastisch. Dit is het soort ervaring waar ik zo dol op ben

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Dit is echt een unieke locatie op de top van een berg met een prachtig uitzicht op de vallei met zonsondergang. De camping zelf ziet er zeer verzorgd uit. De weg naar boven over de snoek via enkele kleine dorpsweggetjes is een beetje uitdagend. Het enige tekort voor mij dat ik hier midden december ben: het is gesloten!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Het is een mooie locatie aan het strand. Je hebt elektriciteit, water, afvalverwerking, alles wat je nodig hebt. Voor een CW-reis begin december op Sardinië leer je dankbaar te zijn als je het vindt. Verder is het gewoon een beetje rommelig.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Ik geloof niet dat de opening juist is. Ik was op internet aan het kijken en ontdekte dat het tot april volgend jaar gesloten zou zijn.

Costa del Rei is gewoon geweldig! en deze parkeerplaats ligt direct aan het strand en de beroemde strandkiosk Tamatete ligt op slechts 100 meter. Probeer de mosselen in tomaat!

Geweldige plek in december, behoorlijk leeg, maar je hebt een enorm strand voor jezelf. De uitdaging is alleen de aanbetaling, de volgende optie is alleen in Villasimius. wees dus beter voorbereid.

Dit was voor mij in november een absolute doodlopende weg. Er was een brug die het mogelijk moest maken om naar het strand en de duinen te lopen. Deze werd afgebroken en daarmee kon er niets meer gebeuren. Niettemin een mooie lege plek, maar een beetje saai en zonder kans om nergens heen te gaan.

De CP ligt aan de kant van de parkeerplaats. Het is erg rustig in de avond en zeer dicht bij het stadscentrum. Enkele leuke restaurants liggen op slechts een paar meter afstand. onze favoriet was de Pizzeria Nord-Ovest. Je zou het eens moeten proberen.

zo mooi gelegen tussen de olijfbomen. zeer vriendelijke mensen en faciliteiten in dergelijke. nette staat. U kunt pizza bestellen voor bezorging. dat is een must om te proberen!

Ik bracht een nacht buiten het seizoen door met een bijna lege parkeerplaats. Het uitzicht over de zee bij zonsondergang is fantastisch en nodigt uit tot strandwandelingen. Geen voorzieningen voor degenen die het nodig hebben. Er is de hele nacht licht aan. Het enige nadeel is dat de dorpsjongen tussen 22.00 en 01.00 uur komt feesten. Nadat deze anonimiteit is verstreken, kunt u een rustige nacht en een goede nachtrust verwachten.

Goed onderhouden plek met een perfect zicht op Assisi en de basiliek van Sint-Franciscus.

Inderdaad een heel mooie plek, zo rustig en idyllisch gelegen. De mensen zijn zo vriendelijk en gastvrij.

Leuke kleine camperplaats dichtbij een schattig beekje. je krijgt water, afvoer en elektriciteit en uitzicht. Absoluut een aanrader tussen Italië en Oostenrijk.

Ik heb een negatieve ervaring gehad op de camping. Ik betaalde een verkochte 400 kr voor de nacht in de veronderstelling dat ik van een rustige en mooie plek kon genieten. gewoon om te horen dat er een constructie gaande is. Om 400 kr te betalen. op een bouwplaats belanden is belachelijk.

dit is voor mij een volledige puntenplaats. Mooi en rustig gelegen met een gezellig restaurant en een uiterst vriendelijke en ondersteunende beheerder. Zeker een stop waard of zelfs een langer verblijf.

Geniet van een gezellige ruimte met uitzicht over de Schären. het is rustig gelegen in de natuur. Verwacht niet veel voorzieningen, maar voor zelfvoorzienende mltorhome een prima plek.

De locatie is behoorlijk handig, het stadscentrum ligt op loopafstand en u kunt er gemakkelijk rondwandelen. De plaats heeft de basisvoorzieningen zoals water, desinvesteringen, elektriciteit. En een uitzonderingsruimte tussen de camper. Alleen de spoorlijn is dichtbij en biedt een mooie mogelijkheid om vroeg in de ochtend wakker te worden

Ik heb echt genoten van deze camping. Niet te druk, alle voorzieningen zijn netjes en er is een mooi landschap rondom. Het eigenaarsechtpaar is erg aardig en behulpzaam.

Ik denk dat dit de beste plek is om foto's te maken langs de Atlantische Weg. Het is inderdaad druk en druk. Maar alleen daar kun je de beste zonsondergangfoto's maken.

Eén van die hotspots waar je vroeg bij moet zijn om een plekje te vinden. Druk gedurende de dag, maar zeker de moeite waard. Het uitzicht is geweldig en slechts een korte wandeling naar het gletsjermeer.

Gemakkelijke locatie met een mooi uitzicht en gemak. Allemaal goed en behoorlijk rustig 's nachts.

Het is mooi gelegen aan een waterpartij aan een kant. Nog steeds aan de voorkant is een hoofdweg met de hele tijd een flinke verkeersstroom. Ze houden voldoende ruimte tussen de campers voor privacy, maar er is niets om je heen dat echt aan de camping vastzit. De kosten zijn nogal ambitieus.

het is eigenlijk een parkeerplaats. Maar nadat het verkeer voorbij is, wordt het 's nachts zo stil. Het is een stukje van de Bergen-route, nog steeds een mooi landschap eromheen.

ik hou erg van deze plek. het is een beetje buiten de route naar Bergen, voor mij is het de moeite waard. Kråko is een leuk schiereiland, de boodschappen om boodschappen te doen is niet ver. de plaats is erg rustig en je kunt gratis kajaks lenen.

Ik hou van het meer en de nabijheid van het winkelcentrum. Het is een rustige en ontspannen plek. Zoals altijd gebruik ik nooit de faciliteiten naast wifi, maar dat was een snelle verbinding.

Een van deze leuke plekjes goed voor een dagje. Het uitzicht op de fjord is geweldig. Alleen zijn er niet veel activiteiten in de buurt. Wifi-verbinding aan de onderkant was een beetje zwak - misschien het regenachtige weer. Op weg naar of terug van Bergen zou ik er nog een keer langskomen.

De camping bestond uit twee delen, de boven- en benedenweg. De onderste ligt comfortabel tussen de rivier en de fjord. Het was jammer verpakt terwijl ik hier was. de reis naar de gletsjer maakt het zeker de moeite waard om te blijven.

Het is een gezellige plek aan het meer en de rivier. Ze bieden een goede wifi-verbinding en een sauna met uitzicht.

het is eigenlijk een parkeerplaats bij de veerhaven naar Kragerø. Toch heeft het een mooi uitzicht over de fjord en het beste is de strandclub in de buurt. We hadden een geweldige avond met loungemuziek en witte wijn.

Het is erg vriendelijk en vertrouwd. De Irish Pub en enkele coffeeshops zijn vlakbij. De stad ligt op een steenworp afstand.

Het is een ruime parkeerplaats, geen infrastructuur. Maar daar heb ik sowieso geen zin in. Het is helemaal niet druk en midden in de natuur. Perfect om te fietsen en wandelen in de Harz. kan een beetje winderig worden bovenop het Torfhaus.

U parkeert direct aan het water met een schitterend uitzicht. Goede ruimte voor jezelf en alles wat je nodig hebt om van te genieten.

Ik vind het hier leuk. Het is gezellig en genesteld in een nicheplek van de fjord.

Dit is inderdaad een leuke plek voor een fotostop, maar ik voelde me niet op mijn gemak om te overnachten. Ik nam wat foto's, at mijn Tortellini en vertrok