@KK430
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
geweldige plek rustig 21.10. direct aan het water de volgende ochtend zagen we overal kampeerders
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
aangekomen zonder registratie, 21.10. helaas ook er waren veel kampeerders buiten het is niet echt leuk midden op een industrieterrein we reden 23 km Writer officiële parkeerplaats direct aan zee dat was leuk
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
waren een nacht 20.10. We konden gemakkelijk een vrije ruimte kiezen Douches schoon Onderdoorgang naar het strand op minder dan 500m
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
kort op 19 oktober maar naar binnen kijken is erg donker maar niet ver van het strand
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
verbleef hier 1 nacht 19.10. heel aardig personeel alleen contante betalingen mogelijk Sanitaire voorzieningen zijn erg oud € 21,20 betaald met stroom veel katten en veel stapels op het veld en pal naast ons veld, dat stinkt natuurlijk veel bomen moeilijk te manoeuvreren voor grotere campers
4 foto's toegevoegd · bijna 5 jaar geleden

aangekomen op de plaats op 17 oktober. heel vol wij zijn op
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
rustige plek 2 nachten verbleven 17.10. Carwash ouder maar ok veel schaduwplekken We gingen niet naar het strand, hadden de weg niet gevonden, niet aangegeven, reden een paar minuten verder en stonden op het strand met de kitsurfers
5 foto's toegevoegd · bijna 5 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
waren op 16 oktober daar schone wasgelegenheid Wasmachine € 3,50 Standplaatsen in het zand om het strand te bereiken via een drukke weg tot nu toe OK