@KMAX
Lid van Campercontact sinds 2020
Camperterrein in renovatie, geen service aanwezig, alleen parkeerplaats gereserveerd voor campers, om toegang te krijgen is het noodzakelijk om te bellen (telefoonsymbool) om de slagboom open te hebben, gratis tot een latere datum.
de gemeentelijke parkeerplaats is herontwikkeld, er is nu een gratis gereserveerde ruimte voor campers met CS en 4 speciale stallingen, er is een fontein voor drinkwater in de omgeving. Persoonlijk vond ik het lawaaierig door het constante komen en gaan van auto's aangezien het een wisselparkeerplaats is voor auto's en bussen van arbeiders en studenten. Voor de nacht beveel ik de parkeerplaats in via Dino Bertini erg rustig aan met uitzicht op de rivier.
Als ik het moet beoordelen: ik geef een 10 aan de locatie en aan het behulpzame personeel, in plaats daarvan geef ik 2 aan de echt derdewereldtoiletten en -douches, camperservice buiten de camping en midden op een vuilstortplaats!
Aandacht !!! op het hele gemeentelijk grondgebied is er een parkeerverbod en het parkeren van campers (gemeentelijke verordening van 2022), het is duidelijk een discriminerende verordening en in strijd met de Italiaanse wetten die het parkeren van campers regelen, moet deze verordening daarom worden geannuleerd omdat het illegaal is , adviseer ik in de tussentijd om de juiste structuren te gebruiken om geen boetes op te lopen.
Uitstekende rustplaats gelegen op een hoogte van 500 meter 1,5 km van het stadscentrum, koel 's nachts vanwege de stroming die van de Etna afdaalt, verschillende schaduwrijke plaatsen en prachtig panoramisch uitzicht op de vulkaan, enigszins geïmproviseerde maar gemiddelde voorzieningen voor het gebied, moeilijke toegang bergopwaarts voor voertuigen van meer dan 8 meter.
Deze grote parkeerplaats aan zee is in gebruik geweest als helihaven, het is nog steeds mogelijk om te parkeren op de parkeerplaats van Lido Recanati, er is geen service aanwezig en in het hoogseizoen moet nog worden gecontroleerd of het mogelijk is om te overnachten.
In mei 2022 heb ik gebeld om informatie te vragen, de reactie van de beheerder was dat het gebied niet operationeel is en ze al twee jaar gesloten zijn.
Deze parkeerplaats is niet meer toegankelijk voor campers, volg de borden naar de Porta Nuova parkeerplaats welke 500 meter richting het centrum ligt, wij vonden het handig voor een bezoek aan het mooie stadje, overnachting mogelijk, geen service, kosten 20 euro per 24u .
Aan onze passage 06/2021 zijn nog renovatiewerken aan de gang, parkeren toegestaan, maar zonder enige service. Op basis van lokale informatie zal de gemeente het ingerichte gebied volledig renoveren en opleveren.
Uitgerust gebied volledig gerenoveerd in 2019, mooi en functioneel, aan de voet van het mooie dorp, gefeliciteerd met de administratie voor de vooruitziende blik.
We wijzen erop dat bij onze doorgang 06/20 de structuur gesloten is voor grote renovaties, de gemeente heeft een gratis parkeerplaats zonder diensten ter beschikking gesteld op het feestplein bij het carabinieri-station voordat de brug die het dorp binnenkomt, volgt parkeerborden.
De naam van het bedrijf is Ciao Latte, het is een boerderij, zuivel- en educatieve boerderij, op de eerste heuvels van Parma, op afspraak kunt u rondleidingen volgen om de productie van de beroemde Parmezaanse kaas te zien, in hun winkel kunt u prachtige delicatessen kopen. Camper parkeren is gratis.
Gemengde gratis parkeerplaats, rustig en geschikt voor overnachtingen, handig voor het bezoeken van het stadscentrum, Piazza del Popolo kan in ongeveer 15 minuten te voet worden bereikt door typische woonstraten.
Gratis parkeren van het abdijkasteel, geïsoleerd maar geschikt voor overnachting, betoverende plek met uitzicht op de Maremma van Lazio en het suggestieve kasteel, de magische sfeer van vroeger.
Camping en Camper Stop Area beheerd door de Ridolla boerderij die op ongeveer 1 km afstand ligt, een dorp op 800 meter afstand, een van de mooiste plekken in de Romagna Apennijnen, zwemmogelijkheden in de spectaculaire rivier de Rabbi, prachtige wandelingen. Helaas vonden we op zomerse zondagen drukte en auto's die wild parkeren zonder enige controle van de manager.
Ook uitstekend voor wintervakanties, direct aan de skipistes, slechts een deel van de parkeerplaats is gewijd aan de camperstop, elektrische aansluiting voor een extra vergoeding.
Gemengde parkeerplaats nabij het sportveld, ook uitstekend geschikt voor overnachtingen, een prachtig dorp waar u de ingenieuze klokken kunt bewonderen die door de inwoners zijn gebouwd.
Ook uitstekend voor wintertoerisme, minimale kosten 6 euro 12 uur, stopcontact voor elk veld inbegrepen in de prijs, betaling kan ook worden gedaan bij de skiliften en bij de machine die alleen geld accepteert. Prachtige vallei waar u kunt skiën, langlaufen, wandelen.
We waren hier in september zeer mooie plaats, helaas bij onze aankomst poort gesloten met een bord "open vrijdag, aterdag en zondag, beter zeker vóór andere. Una kritiek op de manager, kon niet open laten de parkeerplaats en ga naar Wat verzamelen ??? figuur maken met vrienden kampeerders die duizenden kilometers en acceptatie niet vinden in de wedstrijd van de Italiaanse toerisme?
AA van gratis gravel drie terrassen, niet aanbevolen voor voertuigen langer dan 7 meter, smalle straat smal en steil toegang op oneffen onverharde ondergrond, onmogelijk om toegang te krijgen tot de beschikbare diensten op het terras meest 'hoog, omdat de wielen van de camper alarmerend gleed, de CS, was echter maar misschien onbruikbaar sinds december ijswater is gesloten? kmax
Gratis Cp, in de buurt van het sportveld en een uitstekende piadineria typische Romagna, helaas ik doen amministratoti nadeel aan het resort als de parkeerplaats is niet geschikt voor camper zo hobbelig en stoffig, moet je deuren en ramen bij het passeren van de auto sluiten de diensten zijn allemaal schaamteloos vernield en daardoor onbruikbaar. kmax
Gratis parkeergelegenheid, uitstekende als een oplossing van gratis parkeren in de buurt van de zee, vrij rustig, goede restaurants en visverkopers rond, kenmerkend voor de plaats mooie wandeling over de dam ingang van de haven van Ravenna u inolra voor 2,5km naar de open zee en de volledige visserij. Een lofrede aan de beheerders van deze stad en bedanken ons gratis verblijven. kmax
Ruimte van gazon, rustig, op 5 minuten lopen van het strand, mooie wandeling op de dam ingang van de haven van Ravenna lange 2,5km offshore klein land, maar puo'prendere een kleine veerboot die het kanaal en 's nachts kruist bereiken en het leidt tot piu'animato centrum van Marina di Ravenna. Betaalde 10 EU 05-2017 tranquillita'e eenvoud. betaalde 10 euro.
Camperplaats OP GAZON, 50 meter van de zee, gratis strand bereikbaar via een handige Stradello door het dennenbos, rustig, Honden toegestaan op HET STRAND Op 100 MT baden voor HONDEN UITGERUST, 10 minuten naar het centrum van het stadje waar restaurants en voorzieningen zijn en plaatselijke MARKT. Plaats goed voor mensen op zoek naar de Zee van ROMAGNA PREVILEGIANDO SEMPLICITA en rust. MAX