@KTaL
- 1999
Zo'n prachtige plek. Super vriendelijk, zeer schoon en rustig. Geweldige faciliteiten, grindplaatsen. Cannes is gemakkelijk te bereiken, direct aan zee. Een van onze favorieten hier in Frankrijk.
O... wat een prachtige plek. De operator is gewoon een humanitair persoon. Warm, attent en heeft geweldige tips. De plaats ligt direct aan zee en het is zeer ruim en schoon. Het aanbevolen visrestaurant is heerlijk. Meneham kan worden bereikt via een mooie wandeling langs de kust. Volledige aanbeveling!
Heerlijke plek aan het eind van het seizoen. Dat is waarschijnlijk de reden dat er geen restaurantzaken meer zijn. Anders perfect. Vriendelijk, schoon, geweldig zwembad, fitnessruimte, spa…. Een wasserette met open haard en zitje, echt geweldig. En unisex sanitair op zijn best. Maar het mooiste is de Zöllnerstieg vlak voor de deur...een droom. Een must. Verliefd ondanks de regen. Volledige aanbeveling.
De plaats leek echt goed. De zonsondergang was perfect. Vervolgens werd rond 01.30 uur geprobeerd de fietsen te stelen. We werden wakker, klopten buiten, stilte. 10min. later kwamen ze terug. We klopten luid, toeterden en deden overal het licht aan. De dieven vluchtten. Wij durfden de camper niet uit. Om 02.00 uur de politie gebeld (TEL. 17) en ze kwamen niet. Vanochtend: Onze fietsen staan er nog, we zijn snel doorgereden.
Sitecode: 20737
Echt een fijne plek, schoon, vriendelijk, veel comfort en veel vriendelijke buren. Van de Op deze locatie kun je veel doelen bereiken en beleven. Het was leuk. Maar daarom -⭐️, heb je een aparte auto nodig of veel lef op de scooter. Er zijn alleen snelwegen bereikbaar. Terwijl we met de voetgangers over houten loopbruggen op het strand fietsten, stapten we vrijwillig af. We namen een auto en hadden een geweldige week. 🫶
Een beetje moeilijk te vinden in het enorme gebied. Maar dan oké. Een beetje chaotisch, maar 's avonds veilig en rustig. Je betaalt alleen voor de nachten en wij gingen de tweede dag in de middag. Douchen is mogelijk, warm water is aanwezig. Een geweldige stad, super mooie parken en gebouwen. Het Alcazar was de toegangsprijs van 36€/persoon niet waard.
Heerlijk verblijf en erg leuk. Wij kozen voor een standaardplaats zonder elektriciteit, die was goedkoper dan Acsi. We stonden onder de dennenbomen en konden ons plekje uitkiezen. Douches geweldig en schoon en groot. Leuke plek om Jerez, Cadiz en omgeving te verkennen. Zeer vriendelijk personeel en stokbrood ter plaatse. Strand voor de plaats. Graag weer.
Wauw. Geweldige goedkope parkeerplaats, zeer schoon en mooi. Een schattig stadje met veel kerken en leuke bars en restaurants. Casa Emilio op de Plaza was absoluut heerlijk voor de lunch.
Goed voor overnachting. Een veilig gevoel. Kleine opmerking: we kwamen op zondag, de musea en Alcazar sluiten om 14.30 uur. Maar kaartjes zijn tot 14.15 uur te koop. En op maandag zijn de musea gesloten. Het was vervelend, maar de Mezquita was open en compenseerde alles. De sfeer in de stad is geweldig.
Een prachtige plek. Prettige ontvangst en je kunt een leuke plek uitkiezen. Het sanitair was super schoon en de douche was heerlijk warm. Er is een grote supermarkt op het plein met vriendelijk personeel en je krijgt elke ochtend warme stokbroden. Een zwembad en een overdekt zwembad zijn voldoende om baantjes te trekken. En een restaurant biedt voor weinig geld een lunchmenu aan. Hart, wat wil je nog meer? Geweldige fietsmogelijkheden

De aanpak is een beetje... hobbelig. De plek ongecompliceerd en leuk, open de slagboom en zoek een plekje. Alles aanwezig en zeer schoon. Kleine bakker in het dorp (David/ signtabak). Prachtig wandelgebied met een leuke tussenstop. Geweldige mogelijkheden in de omgeving als je mobiel bent en heerlijke rust. Zeker weer. De rit was eigenlijk ongecompliceerd, maar vooral de eerste indruk telt.
Kan, hoeft niet. De plaats is nu verlaten en er is niets aan de hand. We vonden het hele gebied verlaten en het plaatselijke strand vies. De plaats is oké en rustig.
Mijn favoriete plaats. Eerst schrik je bij de ingang, dan gaat er een prachtige plek open, die echt liefdevol wordt verzorgd en alles biedt wat je nodig hebt. Bijna op het strand, bakkers, markten... en goede kappers. (straat oversteken naar de zichtbare houten trap, dan rechtsaf) De kleine sanitaire voorzieningen waren altijd erg schoon en dat is alles wat nodig is. Mooie mogelijkheden voor uitstapjes en heerlijk rustig. We zullen terugkomen.
We brachten hier leuke dagen door. Op het eerste gezicht erg smal, maar voor € 26 boek je een dubbele zitplaats. Heel aardig en behulpzaam personeel en een leuk restaurant/café erbij, waar je 's ochtends heerlijk warme croissants kunt halen. Zeer schoon sanitair. De stad is schattig, mooie tochten zijn mogelijk per fiets. Castello de la Plana is ook gemakkelijk te bereiken. We voelden ons zeer comfortabel. Graag weer.
We werden hier heel fijn ontvangen. Plaatsen met elektriciteit zijn wat krap, maar het andere gedeelte is mooi aangelegd. Eén parkeerplaats. Er is een leuk introductiefilmpje en een perfecte verbinding met de stad. (centrum 25 min.) Baguettes konden in de ochtend besteld worden en de douches waren schoon en warm. Voor € 13 valt er niets te klagen.
Een leuke goedkope plek. Zeer aardige operator en alles wat belangrijk is op de plaats inbegrepen. Er zijn twee douches, toiletten en een afwasruimte. We kwamen vroeg aan en toen liep de plaats snel vol. Graag weer. 15€/dag.
Een geweldig groot veld. Schone, rustige en centrale locatie. Verwijdering en afvalwater top. Buitendouche en toilet aanwezig. Elektriciteit wordt apart in rekening gebracht. Toegang via zelfbedieningszuil met QR-quote op strookje. Correcte afvalverwerking. Graag weer.
Ja, een oudere plaats. Wel aardige telefoniste en douches (warm en schoon) en andere voorzieningen, zoals kiosk aanwezig. Prima plek om de stad te bezoeken en te fietsen. Nog een nacht verlengd. Een geweldige stad. Graag weer.
Eerste indrukken erg spartaans, maar de locatie was erg charmant en het uitzicht schitterend. De oesters zijn al uitgebreid geprezen... als ze getest worden dan hier. Perfect voor een nacht en voor fietstochten.
Goede locatie voor doorreis en een bezoek aan de Moezel. Nu in februari is alles nog gesloten in het dorp, dat te voet bereikbaar is. Anders charmant. Maar niet de prijs. Ook hier 50% stijging. U boekt 24u (min.) voor 18€. De elektriciteit en het water zijn inbegrepen.