@KVeeken
- 2021
NB: Er is nogal wat verwarring tussen de Campingplatz am Eichelberg en de Naturfreunde Campingplatz beneden aan de weg. Die twee maken een groot verschil!!! Campingplatz am Eichelberg heeft een vriendelijke ontvangst en een enigszins gedateerd maar schoon toiletgebouw. Klein maar zeker aan te bevelen.
Mooi sanitair-gebouw. Zeer vriendelijke receptie. Ondanks drukte van hoogseizoen werd zeer klantvriendelijk gezocht naar een mogelijke plek (eigenlijk volgeboekt, maar mogelijk een vroeg vertrek), en gevonden. Bistro was in orde; vriendelijke bediening, goed eten (beperkte keuze), maar wisselend in uitgave bestellingen (latere bestellingen hadden soms eerder hun gerecht). Prachtig natuurzwembad.
We kregen een plekje voor de camping bij de receptie en het toiletgebouw. Mochten we €72 per nacht voor neertellen; dat is omgerekend €3/m2, op jaarbasis meer dan €1000 per vierkante meter!!! Dat zijn nog eens prijzen! Doorrijden!!!

MATIG… is het pakkende woord voor deze stek, BEHALVE … het uitzicht; maar daar kan de eigenaar ook niets aan doen…, dus ook niet verpesten, ;-). Vraagt 550NOK voor een camperplek, dan moet je nog wel betalen voor de douche; waar 1 van de 2 bij de heren stuk is De jonge medewerkster was net nieuw, had bijna geen uitleg gehad, werkte met een verouderde plattegrond. De baas kwam de boel effe regelen, maar dat kon beter Maar de locatie :-)
Basale, kleine camping; maar daar houden wij van. Kosten zijn ook in lijn daarmee: 320NOK voor een nacht, camper + 2 personen, inclusief stroom. Sanitaire voorzieningen sober, maar goed schoon; liever schoon dan modern en vies, toch? Receptie heel vriendelijk. Zo zien we het graag.

Hele vriendelijke ontvangst. Camping bijna vol rond 16:00 ‘s middags. Receptie ging zelf een rondje over de camping om een mooi plekje te vinden. Werd een mooi plekje bovenaan, met zicht op de oceaan. Personeel heel behulpzaam. Toiletgebouw gedateerd maar schoon; goed verzorgd. Fijne plek.

Mooie, schone camping. Hoewel vriendelijke blik bij ontvangst, was verdere afhandeling afstandelijk en zeker niet vriendelijk te noemen. Alleen bij navraag uitleg over facilitaire voorzieningen. Eerder nonchalant, en weinig empathisch. Moesten de volle prijs (550 NOK) betalen; zeer gedecideerd dat geen kortingskaarten worden geaccepteerd; vermelding CKE dus onjuist.
Was sinds 10-09-23 gesloten voor het seizoen. Op de site staat open tot 1 oktober
Mooie camping. Door ziekte en vakantie receptie niet bemand. Maar aangegeven 06 nummer werd direct beantwoord waarna iemand naar de receptie kwam. Sprak alleen Frans, maar deed zeer zijn best ons te helpen. Plek voor de nacht gekregen, morgen de admin en de kosten. Dus toch geregeld op deze manier
Sitecode: 82076
Begin september met matige openingstijden van de receptie (14:00 - 16:00). Je kunt alleen tijdens deze openingstijden terecht voor een plek. Waren daar rond 17:00; gebeld met Patricia (vermeld 06 nummer) die aangaf dat we maar een andere camping moesten zoeken. Zo staat het niet vermeld. Vond het absoluut niet klantvriendelijk.