@KW-RE-21
Wij hebben hier in februari en maart zes heerlijke weken doorgebracht. De plaats ligt in het stadscentrum, maar is toch rustig en beschikt over alle moderne faciliteiten. De eigenaren Enca en José zijn zeer behulpzaam en attent. Hun natuurlijke warmte zorgt voor een prettige sfeer. De plaatsen zijn voldoende groot, de plaats biedt een perfecte infrastructuur en ideaal voor een langdurig verblijf.
2023
Perfect! Liefdevol gerund familiebedrijf, Grote plaatsen prima sanitair en rustig gelegen. Typische kleine badplaats, smal Het zandstrand op de kliffen beneden van de vuurtoren. Alles is aanwezig voor een ontspannen strandvakantie 90 zloty camperplaats, 2 personen met hond zonder elektriciteit
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Goede locatie, veel ruimte, alle voorzieningen beschikbaar, schoon en vooral open!!! 20 euro inclusief stroom Douche 2 euro
Plaats dicht bij de natuur direct achter het strand, ruime plekken, vriendelijk personeel, veelal weilanden. De ruimte wordt net uitgebreid. Alle infrastructuur aanwezig. 20 euro inclusief 5 personen Elektriciteit kost indien gewenst 5 euro per dag extra.
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Officieel zijn er vier plaatsen beschikbaar. Maar als het vol is, wordt het behoorlijk krap. Verzorgde omgeving aan de rand en rustig in onze tijd. Elektriciteitszuil beschikbaar 50 ct./kWh. Evenzo een modern VE-systeem met grijswaterafvoer. De stad is zeker een bezoekje waard. Allereerst bedankt aan de community voor dit aanbod. Toch een klein puntje van kritiek op dit punt: Als u het water in de winter afsluit, schrijft u dat dan ook
Puur natuur, ligt afgelegen en erg rustig. Ook ideaal voor gezinnen met kinderen. Uiterst vriendelijk en behulpzaam gastgezin. Absoluut een aanrader! Elektriciteit en water aanwezig maar geen afvoer grijs of zwart water.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
enige parkeerplaats prachtig gelegen direct aan het water zonder infrastructuur. 10 euro voor 24 uur Zeer rustig en stil in deze tijd van het jaar
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
prachtige plek in de natuur met mooie uitzichten. Liefdevol ontworpen met complete infrastructuur. Nu met 15 parkeerplaatsen. Prijs/prestatie verhouding meer dan redelijk. Bedankt aan de gemeenschap voor deze plek?