@KWENDIS
- 2021
vriendelijke ontvangst. waren hier voor 1 nacht op doorreis. ruime grote plaats op achterste gedeelte van de camping. sanitair is hopeloos verouderd dus voor ons niet bruikbaar. camping is vooral voor permanente bewoners, geeft vreemd sfeertje. lokale cafe hield feestje tot 5u in de ochtend met luide muziek dus amper kunnen slapen. raden het niet aan.
enkel goed om grijs en zwart water te lozen MAAR was verstopt dus we konden de cassette niet ledigen
prima plaats voor een rustige overnachting aan zee, op een veld. padje naar de zee voor wandeling.
we kwamen hier voor het zicht op de zee, op de brug, als laatste stop voor de oversteek via de brug. plus: mooie fietstocht naar Malmo, strand achter de hoek met voorzieningen, uitzichttoren, zicht op Denemarken wat in de avond mooie beelden oplevert min: verouderd niet echt propere sanitair, geen leven in de haven, lange electrische kabels nodig stonden op nr 9, beste plaatst 😉 geen duidelijke indicatie waar je kan lozen
goed voor een tussenstop
prima plaats aan het meer! plaatsen kies je zelf. heel rustig.
1e plek = voor 2 campers plus 100m verder nog eens 3tal plaatsen. 1e plek is vlak aan water dus gemakkelijk als je een kayak mee hebt. heerlijk rustig!
heerlijke rustige plek, parkeergelegenheid!
prima plek om te staan, met splinternieuwe mooie sanitaire voorzieningen! gelegenheid om te zwemmen in het meer of met de Kayak te varen behulpzame eigenaar!
Top boerderij camping! erg centraal gelegen om van daar uit te fietsen naar andere leuke plaatsen. Combi eenvoudig camperen met luxe sanitaire voorziening. omring door de schapen en hun lammetjes, hoe origineler kan het nog zijn?! je wordt er vriendelijk ontvangen door boer Job! ideale plek zowel met als zonder kinderen. een aanrader!
nostalgische familiale camping, opgericht in de jaren 70. prive 'strand'is gewoonweg ZALIG! genieten van zwemmen, uitzicht is super mooi! we kwamen hier volledig tot rust. hou je van authentieke gemoedelijke sfeer, dan zit je hier goed. alles is idd wat verouderd, maar dat schept hier net een persoonlijke authentieke sfeer! we hebben genoten! voila! ;-)
vlak aan een mooi parkje, prima voor een nacht, charmant dorpje, enkel bakker maar die is vlakbij!
mooie plek voor een tussenstop, rustig, midden in de velden. niet elke plek heeft een mooi uitzicht, dus miet je way geluk hebben bij aankomst. heel lekkere wijn gekocht!
Goed adresje! ruime plaatsen en vriendelijke gastheer!
heerlijk plekje met een mooie fietsroute tot in centrum Delft! komen terug!