@KaLaHe
- 2015
Zeer goede locatie. We wilden water, maar dat werkte niet... Het restaurant aan de overkant was geweldig!
Helaas is de prijs de afgelopen jaren bijna verdubbeld. We ondersteunen dit niet langer. Verder heeft het alles wat je nodig hebt.
Prachtige omgeving. Alles wat je nodig hebt is hier. We hebben hier oudejaarsavond doorgebracht met onze kat en het was heerlijk rustig!
Eenvoudig inschrijven via de AanUit-app. Er zijn hier geen water- of afvalvoorzieningen, maar je vindt er rust en stilte in de natuur! We komen zeker terug!
Eenvoudig te boeken met de AanUit app. Perfecte locatie voor fietstochten. Ja, je hoort het geluid van de snelweg, maar dat is te verwachten gezien de locatie...
Gratis parkeerplaats zonder water- of afvalvoorzieningen. Gunstig gelegen voor een fietstocht naar het stadscentrum. Door de centrale ligging kan het er wel wat lawaaiig zijn... Als je zelfredzaam bent en goed slaapt, is dit zeker een aanrader.
Alles wat je nodig hebt is hier, en het is super functioneel. Het is een geweldige plek om te ontspannen. Veel aandacht voor detail! ;-) ...
Het is een prima plek voor een overnachting.
De locatie is fantastisch! Alles is heel natuurlijk, maar het terrein zou schoner kunnen. Het gebrek aan water en elektriciteit is vervelend; dat weet je van tevoren.
Zeer mooie camping. Toplocatie met vanaf bijna elke plek uitzicht op de Oostzee. € 25 per dag, inclusief water, elektriciteit en afvalverwerking.
Zoals eerder beschreven, grote percelen, strand op loopafstand.
Geweldige plek. We hadden perfect weer. Het is op gras. €20 inclusief elektriciteit, water en wifi. Geweldig! De reis alleen al is een avontuur als je gladde wegen verwacht... De perfecte plek om even tot rust te komen!
Mooie rustige plek aan de rand van de stad. Wij waren er alleen maar voor een picknick.
Geweldige plek om Gibraltar te bezoeken. We hebben hier een hele goede en veilige nacht doorgebracht.
Geweldige plek aan zee. Er is nog ruimte voor verbetering op het gebied van de faciliteiten en de inrichting van de ruimte. Wij zijn zelfvoorzienend, dus dit stoorde ons niet.
Goede plek voor één nacht. € 9,55 zonder stroom. Helaas kost het afvoeren van chemische toiletten € 3 extra. In de omgeving kun je goed eten. Douches en toiletten aan de straatzijde met toegangscode.
Geen toegang omdat niemand de slagboom opende.
De plaats is oké. Wij betaalden €15 voor een nacht zonder stroom.
Wij hebben hier 2 dagen doorgebracht en het was erg leuk.
Als u op zoek bent naar ontspanning, dan is dit de plek voor u! Eigenaar super vriendelijk! We werden met open armen ontvangen. Alles wat je nodig hebt!
De plaats was relatief vol, maar we vonden nog steeds gaten om 19.00 uur. We werden gestoord door het lawaai van de hoofdweg en vanaf 1 uur besproeide de golfbaan het grasveld. Voor 1 nacht oké.
Je moet het leuk vinden... We vonden het overdag te luid. Het is ook niet erg mooi. Het V/E-gebied is handig. Nadat er een rat 🐀 uit de struiken kwam ter beoordeling, zijn we gelijk doorgereden....
Kan 's nachts luidruchtig zijn vanwege de weg. V/E beschikbaar en werkt prima! We gingen toch door.
Sitecode: 20921
Benader avontuurlijk. Alles rondom is erg vies. Vanwege de ontvangsttijden was het voor ons heel gemakkelijk om terug te keren.
We braken het pad af terwijl we langs bospaden werden geleid die steeds smaller werden. Het gebied hier was geweldig! Jammer, vandaag was de reis niet de bestemming.
Leuke plek om te verblijven!
Overdag iets luider. Goed gelegen voor een wandeling door de stad.
Bovenkant!!!
Bovenkant! Stille Nacht!
bovenkant
Zeer rustig, vlakbij strandpromenade. We moesten 20 € betalen voor een nacht. Voor een overnachting zonder V / E te duur.
Zeer mooie en schone plaats. Met de camper, en we zijn slechts 6,35m lang en 3m hoog, was het moeilijk om een geschikte plek te vinden. De bestaande bomen waren soms erg laag en er stonden veel dikkere takken in de weg. Maar toch zouden we terugkomen. Zelfs de passerende treinen zullen op een bepaald punt niet interfereren. Personeel erg vriendelijk!
Top plaats. Schoon en goed onderhouden, eerlijke prijs inclusief V / E, en douches en toilet. Vriendelijk personeel. In tegenstelling tot sommige opmerkingen zijn de stoelen groot genoeg om een luifel volledig uit te breiden.
Mooie parkeerplaats aan zee. Met de fiets ben je snel in de stad. Prijs / prestatie ok. We waren hier al 3x en hebben nooit problemen gehad.
We hadden een stille nacht. De plaats is in orde, behalve de loopbanden van de honden ...
Prachtig uitzicht! Eenvoudig parkeerterrein zonder V / E maar voor 1-2 nachten oke!
We stonden hier gewoon om een rondleiding door de stad te maken. We zouden hier niet blijven.
Alles was geweldig, de prijs is een beetje te hoog met ongeveer 25 € zonder elektriciteit voor een nacht. Anders TOP!
Zeer goede locatie. Leuke omgeving.
De plaats is goed. Mooi uitzicht. We hebben daar alleen onze siësta doorgebracht.
Top parkeerplaats! Alles daar wat je nodig hebt! We komen graag terug !!!
We zijn sinds 1 jaar telkens weer daar en alles was weer in orde!
Een mooie en rustige locatie aan de Camino. Prachtig uitzicht op het landschap. Maar de reis is avontuurlijk en erg smal.
In het midden van een vierkant ...
Mooie plek door de zee! Sanitair oke. Stad, op loopafstand.