@KaMi

2018

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een zeer goed onderhouden plek

Een zeer rustige plek in de bergen van Lyon. Het behulpzame en aardige stel dat de zaak runt, runt ook een klein restaurant op de site. Elektriciteit voor 3€/dag.

Je ziet duidelijk de liefdevolle betrokkenheid van de nieuwe eigenaren. We hebben een zeer verzorgde camping gevonden die uitnodigt om langer dan 1 nacht te blijven. De uitbaters bieden een bijzondere attractie door hun gasten heerlijke pizza's en drankjes aan te bieden.

Een heel mooie plek, niet alleen de camping met het zwembad en de zeer aardige beheerder, maar ook het nabijgelegen oude centrum met zijn vele kleine winkeltjes, dat zeker de moeite waard is om te bekijken. Jammer om maar één nacht te blijven!

Het is dringend om de openingstijden bij te werken: we zijn vandaag aangekomen, op een zondag, maar de plaats is op zondag gesloten van 10.00 tot 18.00 uur.

Ik heb geen medelijden met mensen die eeuwig klagen! We denken dat er geen alternatief is voor deze plek als je een paar dagen in Madrid wilt doorbrengen. In 10 minuten ben je bij de metro en stap je midden in de stad uit, terwijl je denkt dat je camper veiliger is dan waar dan ook in de omgeving! Sanitaire voorzieningen zijn oud, maar schoon en functioneel en in voldoende aantallen. Het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Deze plek is het mooiste veld dat we tot nu toe in Spanje hebben gezien. Zeer vriendelijk, aardig en attent team rond Carlos, ook zeer verzorgde faciliteit met zeer schone sanitaire ruimtes en tegen een zeer redelijke prijs!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Ovale, ruime grasplaatsen. Erg stil. Het restaurant op de camping is echter sinds kerst 2021 voor onbepaalde tijd gesloten, dat is jammer!

Een beetje ongewoon, maar geweldig! Op een bedrijfsparking met zeer prettige eigenaren met een groot hart voor camperaars. Zeer centraal in de mooie oude stad of in het mode-outletcentrum. Tot ziens!

De pitch is al vele malen geprezen, wat we echt kunnen bevestigen. Het bedienend echtpaar is ook erg vriendelijk. Ook zijn er vanaf hier hele mooie fietstochten door het wijngebied. Elektrische ondersteuning is zeker erg prettig en behulpzaam. We komen zeker terug!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Parkeerplaats met elektra op een weiland. Douche/toilet zeer goed. Appartementskosten 9 € / nacht voor 2 personen, elektriciteit 2 € vast tarief. Geen broodjesservice meer en totaal onbekend bij ACSI.

Een geweldige parkeerplaats met een leuk, vriendelijk chauffeurspaar en aardige buren. Ook een unieke ervaring: de werkplaats voor mobiele caravans komt bij technische problemen.

De plaats voldoet volledig aan de verwachtingen die we hadden van de vorige beschrijvingen. Het adres was ons nuttiger dan de coördinaten omdat ons navigatiesysteem ook zei dat we de parkeerplaats hadden bereikt toen we op de Odenwaldbrug reden.

Het is best vervelend hoe mensen de parkeerplaatsen achteloos beoordelen: de parkeerplaats kost € 16, - voor 24 uur inclusief elektriciteit. Er komt een toeristenbelasting van € 2,80 bij, wat vrij gebruikelijk is in vakantiegebieden aan de Noord- en Oostzee. Barakken zien er ook anders uit. Een tip voor deze mensen: blijf thuis!

De plaats is in wederopbouw, was zeker lange tijd niet gebruikt. Sommige percelen zien eruit als verloren plekken, je kunt de duidelijke inspanningen van de aardige, vriendelijke plaatsbewaarder zien om deze plek nieuw leven in te blazen. Sanitaire voorzieningen eenvoudig, maar functioneel en ok. Als je wilt, kun je jezelf opfrissen in het meer en het restaurant bezoeken. Voor ons een alternatief voor de nieuwe parkeerplaats in de stad. Prijs 21 €

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Zelfs onder de huidige omstandigheden een zeer aan te bevelen parkeerplaats, zeer rustig en dichtbij de stad.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Een officiële parkeerplaats voor campers, zonder aan- / afvoer, maar rustig. U kunt uw voertuig daar gerust een dag achterlaten.

Een heel mooie parkeerplaats op een bezienswaardige plek! Helaas zijn er niet genoeg stopcontacten beschikbaar, die zich steevast aan de rechterkant bevinden (vanaf de oprit). Aangezien je niet aan de overkant van de straat kunt parkeren in tegenstelling tot de regelgeving, maar alleen parallel, is de SP toch niet genoeg voor 20 campers. Maar geweldige douches hier !!

We waren de vierde keer hier en we vonden het weer geweldig. Ondertussen is het aantal parkeerplaatsen toegenomen tot 40, de prijs is verhoogd, toegang via Pass d'Étappe. Vervelend is alleen dat sommige kampeerders hun vierbenige benen vrij laten en hun ontlasting achterlaten.

Echt mooi uitzicht op de rivier. Er is echter slechts 1 parkeerplaats op de parkeerplaats op de begraafplaats. Hier is geen aanvoer / afvoer mogelijk, winkelen kan hier niet zijn, zelfs geen brood.

Een prachtige worp, met even geweldige operators! Zeer behulpzaam, uiterst vriendelijk en behulpzaam, zelfs met brood hielpen ze ons. De plaats is ideaal om met de fiets Erfurt en / of Weimar te bezoeken, maar je hebt strakke kuiten of de ingebouwde rugwind nodig!

Bij mooi weer een mooie parkeerplaats, alleen parkeren. Na ongeveer 15min lopen kom je bij een ​​mooi, breed zandstrand. Is het bezoeken waard!

Een mooie en rustige plek, die zeer geschikt is om te ontspannen. De stad ontwikkelt zich positief. Je krijgt het gevoel, u bent hier van harte welkom. Dit jaar hebben we verbleven 3 dagen hier en zou zeker weer komen.

Niet echt een bijzondere plek, maar mooi en rustig. We gingen er voor de 2e keer heen en zullen er zeker vaker komen. De plaats biedt niet veel, maar genoeg om te ontspannen.