@KaSchi72
Lid van Campercontact sinds 2026
Kampeerplaatsen op twee weilanden, een direct aan het meer en de andere in de schaduw onder de bomen. Douche en toilet aanwezig. Water en afvalverwijdering inbegrepen. Het aangrenzende restaurant aan het meer serveert lekker eten tegen redelijke prijzen.
Een vredige plek aan een prachtig, helder meer met een strandje. We hebben hier een ontspannen weekend doorgebracht; er is een pizzeria op het terrein en je kunt er broodjes bestellen.
De camping ligt direct aan zee en is schoon en rustig. Er is een kleine winkel en een restaurant. Tijdens ons verblijf stond er ook een viskraam met verse vis. Het stadje Burg is gemakkelijk per fiets te bereiken. Deze camping is een echte aanrader voor iedereen die Fehmarn bezoekt.
Sitecode: 19697
De parkeerplaats bevindt zich in het hart van het stadje, naast de thermale baden, die momenteel gesloten zijn vanwege renovatie. Het was er erg rustig en ontspannend. Betalen kan bij de toeristeninformatie in het kasteel. Buiten openingstijden kunt u de beheerder van het terrein bellen. Alles is heel eenvoudig. Een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De bakkerij in de oude stad is dagelijks geopend, dus u bent verzekerd van verse broodjes.
Prachtige plek met een schitterend uitzicht op de Weser en de bergen daarachter. Goede sanitaire voorzieningen, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Vriendelijk contact met de eigenaren.