@KabeNomads
- Kabe Travel Master 740T
- 2025
September 2026
Een locatie beoordeeld · 7 dagen geleden
Prima camperplaats met alle voorzieningen. Omdat het een voormalige camping is, in het seizoen ook toilet en douches. Hele ruime plaatsen. Wij hebben er een rustige nacht gehad.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Prima plaats voor een tussenstop. Heerlijk rustig gestaan. Hele ruime plaatsen. Het sanitairgebouw was al gesloten. Stroom inclusief, verzorging en water ook. Wij betaalden € 12,80.
Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Hele mooie gratis camperplaats op 7 km afstand van Oradour sur Glane. Er zijn 4 plaatsen. Wij hadden de achterste plek en dan kun je met 8.5m goed terecht. Water en lozen zijn gratis. Wij hebben hier heel rustig gestaan.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Dit is echt een top camperplaats. Hele hartelijke ontvangst door Colin. Grote pitches met stroom en water. Stroom is 24A en als je wilt 32A. Ze zijn ingericht op grote Amerikaanse RV's. 😀 Het sanitair is functioneel en zuiver. Een van de douches is een hydro douche. Wij hebben hier 2 nachten verbleven en komen zeker nog een keer terug. We betaalden € 22 per nacht all in.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Prima plek om het station te bezoeken. Nette camperplaats met voorzieningen als stroom, water en lozen. Wij betaalden € 9,00 inclusief stroom en hadden een rustige nacht.
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Sitecode: 197080
Prima plek om Lourdes te bezoeken, 1.8 km wandelen naar het centrum en een supermarkt op 400m. Wij hebben er een rustige nacht gehad en betaalden € 15,72 inclusief stroom.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Prima gratis camperplaats vlak bij de oude stad. Voor water en electra moet je jetons halen bij het VVV in het nieuwe dorp. Daar kun je ook tickets halen voor een rondleiding in het oude verwoeste dorp. Het is meer dan de moeite waard voor een bezoek. Grappig was dat er om 23.30 uur een vuurwerkshow was als afsluiting van de rondleiding van 22.00 uur. Wij hadden hier een heel rustige nacht.
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
2 nachten verbleven op deze camperplaats. Alles is top geregeld, super grote plaatsen met redelijk vlakke ondergrond. Top sanitair, mooie grote douches met lekker warm water. Hele vriendelijke ontvangst ook. Wij betaalden € 14,00 per nacht zonder stroom.
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
1 nacht gestaan bij Fritz en uiteraard ook gegeten. Camperplaats was prima, wij betaalden €12 voor een nacht zonder stroom. Het eten was prima. Als je licht slaapt kun je last hebben van de doorgaande weg, die ook 's-nachts druk is. Mooie plek voor een tussenstop als je op doorreis bent.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Prima gratis CP voor een tussenstop of bezoek aan het stadje. Wij hebben hier rustig overnacht en een wandeling gemaakt naar Caves Codoniu en de stapstenen (Komoot wandeling) Ontzorging aanwezig alsmede vers (gefilterd) water.