@Kabu
We verbleven er twee nachten. Erg duur voor wat er geboden werd. Ik weet niet of er een prijsdifferentiatie is; de man bij het inchecken heeft er niets over gezegd. We zaten pal aan het water. Het duurde drie pogingen voordat een van de damesdouches het deed.
Alles was geweldig. Zeer vriendelijke ontvangst. De mogelijkheden bij de CP werden goed uitgelegd. Zelfs zonder reservering hadden we toch nog een plekje. Sanitair zeer goed onderhouden en schoon. Broodjes, bestel de dag ervoor. Goed restaurant met buitenterras “Die Mücke” op het plein. wij komen graag terug.

De GPS is aan te raden voor de reis. Het pleintje is een zeer goed onderhouden grasveld, rustig gelegen direct aan de Weser. Aardige mensen, heel relaxed. Het sanitair kan van tijd tot tijd vernieuwd worden. We voelden ons hier erg op ons gemak en zouden graag terugkomen.
Alles was geweldig voor een overnachting in de stad. Betalen via automaat. Aan- en afvoer mogelijk.
Perfect voor een overnachting.
Erg mooie plek. Eenvoudig en functioneel. We voelden ons zeer comfortabel. Ideaal voor een overnachting.
Zeer mooie plek en buitengewoon vriendelijk personeel. We voelden ons zeer comfortabel. Je moet het vliegtuiglawaai en de muggen accepteren.
Het uitzicht op de Chiemsee is fantastisch. Alleen jammer dat de plaats direct aan een drukke straat ligt.
We vonden het erg leuk. Rustige plaats. Mooi strand maar wel een stukje wandelen. Faciliteiten zijn schoon en in orde. De beheerder verzorgt de camping heel goed.