@Kadam
Vriendelijke ontvangst en alles is goed onderhouden. Veel grote bomen, waardoor schaduw op alle plaatsen. Sanitair is heel netjes.
Vriendelijke ontvangst, sanitair is eenvoudig maar schoon. De ligging is fantastisch; dichtbij het strand en op de fiets naar Nice en Antibes, via fietspaden. Zwembad is de hele dag open. Supermarkt en Restaurants op loopafstand. Goede prijs kwaliteit verhouding. Camper, 2 personen €21,10
Prima camping om de stad te bezoeken. Heel gastvrij ontvangst. De plekken zijn ruim genoeg. Electriciteit is mogelijk op de meeste plekken. De douches en toiletten worden 3 a 4 keer per dag schoon gemaakt. Mogelijkheden om te wassen en drogen. De tram 17 brengt je in 15 minuutjes midden in Praag of bij andere overstapplekken.
Ik heb hier 5 dagen heerlijk gestaan! Er is heel veel ruimte en je mag zelf een plekje rondom de boerderij uitkiezen. Petra is een warme, gezellige eigenaresse, die met alles meedenkt. Douches en toilet zijn ruim en schoon. Koken, bakken en afwassen in de grote keuken. Het prachtige eiland heeft zoveel te bieden! Het wad is 5 min lopen en de zee is 2 km. Het dorp heeft diverse horeca, een super leuk strand-jut-museum, fietsverhuur, etc
Rustige camperplek in mooie omgeving (fietsroutes en wandelmogelijkheden vanaf de camperplek). Goede facililiteiten voor water tappen, zwart- en grijswater afvoer. Sanitair is erg ruim en netjes!
De camperplek heet La Campana, deze borden zie je ook vanaf El Chorro. De plek is idd geschikt voor kleinere campers. Als je van wandelen, klimmen en wat gezelschap houdt, dan is dit een fanrastische plek!
Als je geen stroom of water nodig hebt, dan is de parkeerplaats bij de ViaVerde ook geweldig en gratis
De plek heet officieel La Campana (die borden volgen). Vooral voor klimmers, maar erg leuk als je gezelschap leuk vindt. Er is wel mogelijkheid om toilet te legen en schoon water te halen, niet om grijs water te legen. De prijs is €9,00 dit is incl. zwembad, douche en toilet. Een maaltijd (erg goed) kost €8,00 Veel mogelijkheden om te klimmen, wandelen en Caminito del Rey.
Heerlijke camping, schitterende wandeling gemaakt. Receptie is erg vriendelijk en spreekt goed Duits en Engels. Ik vond alles heel netjes. ik betaalde €20,40 voor 2 nachten, incl. stroom
Geweldige plek, zoals iedereen omschrijft. We zijn nog naar het dorpje gewandeld waar je een paar winkeltjes hebt (slagertje, groenteboer, bakkertje en veel kappers). O en natuurlijk ook een kroegje. 'S avonds kregen we (in de verte) een demo van de lokale muziekvereniging.
Hele hele mooie plek. Mooie wandelroute langs de kust naar de uitstekende krijtrots (olifant). Bij Etretat. Dat is iets van 1,5 uur heen en 1,5 uur terug, maar je kan ook tussendoor bij strandjes stoppen. Terug werden we met het eten beloond met een prachtige zonsondergang.
Mooie plek. Beter dan die in de buurt aan de zee waar iedereen hutje mutje staat (daar kwamen we eerst aan waar we met moeite achteruit weer weg konden). Hier geen voorzieningen, maar wel een soort vogelspot centrum. Lieve schaapjes stonden te grazen om het nog boerser en landelijker te maken. We stonden hier met 3 andere campers.
Douche met een muntje van 1 euro. Het afwaswater is koud. Verder prima camping: voldoende plek en tijdens ons verblijf was het rustig. Mooie wandelroute in de omgeving naar de vuurtoren of het strand. Broodje kun je bestellen bij de eigenaar voor in de ochtend.