@Kaj
- Fiat Ducato Anders
- 2019
- Ander
- Buscamper
Leuke plek in het gras. Gratis water is beperkt tot het vullen van een niet te groot vat. De water tank van een camper vullen mag niet. In de weekenden zijn hier vaak grote groepen die een feestje bouwen rond het campvuur. Denk dan aan 30 tot 40 campertjes. Begin september is er een groot feest met ca 300 tot 400 man.
Prima hier gestaan. Komen geen vrachtauto’s, die kunnen niet over de brug bij de ingang. Beetje rumoer van jeugd met auto met halve uitlaat en veel db uit de speakers. Maar ach we zijn allemaal jong geweest. Na 20 min waren ze weer weg.
Geweldige plek. Heel rustig. Staan met 5 campers. Één is hier voor de derde keer en bevool het eten in de pub zo aan dat we gegaan zijn. Werkelijk heerlijk. Super kok. Zelfs de patatjes zijn al super. Je doet jezelf te kort als hier niet gaat eten.
Pracht locatie. Staan hier met nog 6 campers. Wel war koud want het ligt op 500m. We hebben 1 dame zien zwemmen maar doen het haar niet na. In de avond een komen en gaan van allerlei stelletjes. Om ca 22;00 werd het rustig.
Goed beschouwd mag je hier dus van 18:00 tot 8:00 staan. Zie foto.
Erg stil plekje in het bos. Consumptie kan pas na 10:30 dus wij zijn door gereden