@Kaky
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Juli 2026
Maart 2026
mooie camperplaats alles netjes vriendelijke eigenaar je kunt er zelfs onder een overkapping gaan staan als je dat wilt.👍👍
Een foto toegevoegd aan een locatie · 7 maanden geleden

prima camperplaats vriendelijke ontvangst grote plaatsen alles netjes op orde het merendeel Belgen en Nederlanders aan een zijde alleen vaste bewoners,we komen zeker terug.
Februari 2026
vriendelijke eigenaren de plek is wat vervallen er staan enkele oude caravans die niet bewoond zijn, er is geen stroom en je kunt er geen Zwart water lozen, voor een paar dagen is het goed te doen.
we waren hier nu voor de 2 e keer en ook na een nacht vertrokken, onze senior hond had op het pad geplast heeft Mimi water over gegoten had ik niet bij me, s.avonds wil mijn man weer gaan lopen, gebeurde het voor de camper, hij er water over gegoten, maar daar was Mimi al, kregen we meteen moesten maar vertrekken maar na een gesprek zouden we een andere plaats krijgen, maar eerlijk gezegd hoefde het niet meer voor mij, zoiets nog nooit mee gemaak
mooie nieuwe camperplaats 19€ alles incl behalve stroom is met munten in stroom paal 50 cent per kWh betalen in automaat met munten of biljetten.alles is super netjes.
mooie camperplaats via qr code inloggen en betalen vriendelijke haven meester overdag wel wat reuring maar snachts heel rustig.
mooie camperplaats prima prijs van 8€ gezellig centrum met veel terrasjes we komen hier zeker terug