@Kalkjes
- 2021
Sitecode: 194954
een gedoogde CP plaats aan het strand die wat ons betreft niet gemist mag worden. Schoon en prima strand voor de watersport. Mooie rustige omgeving op fietsafstand naar de dichtstbijzijnde dorpen,
Is HEEL het jaar open! zeer mooie ligging en mooi strand! de rivier geeft een extra dimensie met heerlijk koud water! wij stonden er 2 nachten naar ons zin. Sanitair zeer eenvoudig maar schoon.
wij vonden het een geweldige plek, aan de rivier bij een watervalletje en een niet werkende watermolen. , stonden in febr alleen. bevers gespot aan de oever en veel vis uit de rivier gevist . het is een gratig plek geen voorzieningen . . We hebben gegeten bij het aangrenzend restaurantje. keuze uit 3 menu’s . eten wat top. we zaten samen met familie en pellet kachel te eten. voor een prima prijs. een aanrader als je van de natuur houdt.
rustige CP plaats 7 km van de tolweg af. tussen de wijn gaarde voor een ongestoorde nacht op doorreis.
wij vonden het een geweldige plek aan de N 21 basic maar voldoende voorzieningen. water , elektriciteit en chemisch loosplaats. vriendelijke eigenaar die voor je kookt. pizza of heerlijke vis. mooie visvijver , mag je gratis vissen. prima om te wandelen.
Voor een stadssanering verdient hij 5 sterren. Wij waren er in febr, net sanitair en kleine kantine met broodje service. Mooie verharde plaatsen voor campers De camping ligt in het sport en recreatiepark Blaarmeersen. Het park heeft veel voorzieningen. Mooie strandjes, veel speeltuinen midgetgolf golf wandel fiets paden, trim parcours . 4 km van de binnenstad wat goed te doen is op de fiets. fietspaden zijn veilig. voor kinderen een aanrader.