@Kampearwein
Prachtige camperplaatsen. Als je weggaat (kan alleen met een uitrijkaart zodat je afgerekend hebt) ben je je plaats kwijt. Met de gastenkaart heb je gratis bus (6 min lopen - terug 15 min, even pittig) die je overal brengt oa rechtstreeks Köningssee/Jennerbahn. Naar sanitair/winkel is ook een beetje stijl, goede oefening voor ons als laaglanders.
Nette camping. Wij stonden met camper op de camping zelf naast de beek begin mei’25. De volgende keer zou ik de camperplaats gebruiken, dat scheelt veel geld en je krijgt hetzelfde. Stroom, goed verwarmd sanitair etc. Heel enkel hoor je het (luide/zware) verkeer op de weg die langs de camping loopt. Camping deed moeilijk over een gastenkaart, waarvan ik dacht dat het handig is met de bus, maar weet dit niet zeker. Dit was ingewikkeld of zoiets.
paasmaandag ‘25 één nacht gestaan op deze nette camping met vriendelijke eigenaar. Wij waren de enige camper op de camperplaats bij de ingang waar je wel dan vol campingtarief betaald. Sanitair super schoon en warm. Geen service station aanwezig. Bijzonder stukje Oostenrijk geografisch gezien. Tannheimtal schijnt erg mooi te zijn om te wandelen.
Wij stonden hier paaszondag ‘25. Erg ongezellig, in feite een open toegankelijke parkeerplaats met geen mooi uitzicht. Je kunt betalen met EasyPark app dus dat is makkelijk. Ook een servicestation aanwezig voor een kleine vergoeding. Busverbinding (halte bij de Lidl, 200 meter) met centrum van Lindau is prima. Op zich stond er van alles wat, ook gezinnen, dus niet echt een onveilig gevoel gehad maar ik zou er niet weer gaan staan.