@Kampeer-Camper

Sitecode: 162052
Camping heeft zeer ruime plaatsen en is gelegen in een rustige omgeving. We werden door de eigenaren op heel vriendelijke wijze ontvangen en werden verwend met heerlijke scones. Mooie fietsroute van ca. 10km naar het strand. We komen hier zeker terug als we in de buurt zijn. 4 sterren, met douches worden het 5 sterren.

Prima camping met leuke zwembadje. Sanitair wordt meerdere keren per dag schoon gemaakt: complimenten!
Nieuwe CP. Relatief grote plaatsen op ca. 300m van strand. 10 euro. Electriciteit 3 euro. Douche 1 euro. Plek heeft veel potentie. 's Morgens wordt brood verkocht. Aardige beheerder. Desgewenst kan op de camperplek het grijswater met slang rechtstreeks op afvoerput worden aangesloten. Water vlak bij elke camperplek.
Gezellige camping, met een beetje Engels, Duits en handjes kom je een heel eind. Aardige beheerders. Ook gezellige en leuke omgeving met riviertje met wandel/fiets mogelijkheid. Goede douches en toilet, ietwat gedateerd.
Mooi uitzicht. Geen voorzieningen. Werden helaas weggestuurd, geen camperplek.
Mooie omgeving rustige locatie. Douches en toiletten netjes. Geen schroefdraad op kraan, maar daar heb je als camperaar toch een mof voor mee? 😀 Geen honden, jippie!