• Camperlocaties

• tiktok

@Kampeergenot01

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—16 dagen geleden

Wij hebben 4 zalige dagen op deze knusse camping gehad. Goed en schoon sanitair met zeer warm water. Arne doet erg zijn best. De camping verdiend in onze ogen meer sterren maar er is echt wel achterstallig onderhoud en erg veel onkruid. Werk aan de winkel dus.

Een locatie beoordeeld—22 dagen geleden

wat een zalige CP. mooi gelegen, rustig en veilig gevoel. sanitair gewoon open en ook inname water mogelijk. geen 5 sterren ivm zeer moeilijk systeem om binnen te komen. wij zijn net als andere gasten binnengekomen door op de knop voor uitrijden te drukken. slagboom gaat dan open. wij zouden heel graag betaald hebben voor deze plek maar het lukte niet. dorpje stelt helemaal niets voor dus stel je daar niet te veel van voor.

Een locatie beoordeeld—26 dagen geleden

Sitecode: 19539

Wat een gezellige plek met een super vriendelijke eigenaresse. sanitair is simpel maar ontzettend schoon, Bakker komt elke ochtend op de CP. Bus naar centrum Cartagena 10 minuten lopen. CP ligt aan drukke weg waarbij je echt goed moet opletten. In het centrum oo 10 minuten lopen ligt een groot park. Supee om met hond te lopen. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Wat hebben we hier een paar heerlijke dagen gehad. Letta en Kees hebben het goed voor elkaar. Het is een gemoedelijke sfeer. Faciliteiten zijn uitstekend. Zeer warm water, heerlijke douche, ruime plekken en zelfs een tennisbaan. Alle lof voor deze plek. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Wat een fijne plek. Ontzettend aardig ontvangen. Bus na Valencia stopt voor de deur. In 20 minuten ben je in het centrum. Natuurpark Albufera ligt aan de overkant van de weg. Geweldig om te wandelen of fietsen. Tevens een fantastisch strand. Dus heb je een hond dan sta je hier zeker goed. Veilige plek met toezicht.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

zeer fijne plek. Ontzettend aardig ontvangen. Dames spreken uitstekend Engels. Zalig douches. Met 10 minuten lopen zit je bij het strand. De terrassenplekken zijn wel het mooiste als je deze vergelijkt met de 2 veldjes.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

wat een fijne plek. Even bellen en je krijgt code van hek voor toegang. Douches zijn prima ennwin hadden zeer warm water. Eigenaresse Marta is een super vrouw. Wij kwamen met wandelen in de problemen, hebben haar gebeld en samen met vrienden heeft ze ons geholpen. Prijs/kwaliteit is goed. Wifi is meer dan uitstekend!! Supermarkt op een paar minuten lopen. Wij komen zeker terug.

Sitecode: 62087

wat een zalige plek. De rust hier is ongekend. Mooi middeleeuws stadje. Sanitair niet gebruikt maar wel aanwezig. Ook open in winter. Niet alle plekken zijn verhard en zeker niet alle plekken zijn geschikt voor voertuigen langer dan 8 meter. Inchecken via zuil waarbij je de Nederlandse taal kan kiezen. Een aanrader als je in de buurt bent.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Wat een zalige camperplaats. Ruime plekken, verhard en netjes onderhouden. 30 minuten lopen naar centrum Troyes. De moeite waard vonden wij, Oom prima te doen met de fiets.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

we hebben hier 4nachten met veel plezier gestaan. wat een leuke verzorgde plek met ontzettend gastvrije eigenaren. Dank voor de gezellige Gluhwein en hapjes. Het centrum is gezellig met veel winkeltjes en horeca. Wandelen en fietsen kan je in overvloed. Twee opmerkingen. Het water van de douche vonden wij echt niet warm genoeg.(dit hebben we ook doorgegeven) en de plekken zijn wat krap als je bij mooi weer buiten wil zitten. Maar ga zo door!

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

wij delen de mening van onze voorgangers. wat een zalige camping met super sanitair. vlakke plekken. Wij waren hier in oktober. met ACSI kaart 31 euro. wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

wij hebben hier 18 oktober 2025 overnacht en vinden het een fijne plek. Prima lozen. zeer rustig gehad in de nacht. Let op!!! niet je navigatie volgen maar bij rotonde rechtdoor door dorp en voorbij tankstation. Navigatie pakt het dan op.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

wat een zalige plek. zoek een plekje uit en ga lekker staan. super schoon sanitair en een gelegenheid om een lekker drankjecte drinken. En zo stil. je komt tot rust. leuke wandeling (met hond) vanaf CP. 50 minuten.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

we hebben hier een aantal dagen met veel plezier gestaan. kies zelf je plek op deze ruime plek in de natuur. Geen geluiden alleen het stromende water. 15 minuten lopen van het gezellige centrum. 1 groot wandelparadijs. Loosplek kan wat geupdate worden maar voldoet. wij betaalden 18 euro zonder stroom.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

prima plek. zelfs water om te spoelen en drinkwater

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Prima plek met wat krappe plekken maar volgens ons veilig en bijna op kruipsfstand van het kleine centrum waar best wel wat winkels zijn. Ol het moment dat wij er stonden was er een storing zodat je moest bellen om een code te krijgen om binnen te komen en er weer uit te kunnen rijden. GEEN water beschikbaar wat wij bij deze organisatie niet gewend zijn.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

wij waren hier voor 1 nacht. Ze zijn bezig, zo lijkt het, om de camperplaats op te knappen. Slagboom stond open en betaalautomaat was buiten werking. ivm regen was het een modderpoel op de CP. Je kan hier servicen voor de poort.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Wat een zalige plek!!! Fijne ontvangst. Heel gemoedelijk en veilig. 2,5 km van leuk plaatsje en 6,5 km van het prachtige Parc National El Fondo. Voor vogelspotters een paradijs. Vergeet de verrekijker niet. sanitair prima met zeer warm water. Lekkere biertjes aanwezig. Voor ons een topplek.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

wij hebben hier een paar fijne dagen gehad. Als je komt aanrijden denk je misschien wat een drukte maar eenmaal op de camping hoor je niets meer. Voorste plekken vonden wij ok, achterin sta je redelijk ingebouwd. Goed sanitair met gloeiend heet water. Mooi zwembad. Stadje zelf is echt helemaal niets. Slecht wandelen met hond. Camping ligt eigenlijk op de verkeerde plek.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Camping met zeer grote plekken. veel vaste plekken. sanitair is gedateerd wel schoon. wij hebben er niet gedoucht. dus of er warm water is weten we niet. Aardig ontvangen. Klein winkeltje aanwezig maar grote supermarkt op een paar minuutjes fietsen. Fantastische omgeving om te wandelen en fietsen. Via Verde prachtig.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Wat een zalige plek. wij hebben 2 weken genoten van deze gezellige camperplaats. Goede voorzieningen, zeer aardig en behulpzaam personeel. J werd hebt alle winkels die je maar nodig kunt hebben in de buurt. In deze periode zeer veel overwinteraars maar ook mensen die korter blijven. Wel even ruim van te voren reserveren. Een echte aanrader. En zeker niet te duur!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

We hebben hier 3 dagen gestaan. op zich een prima camping op maar 9 km van Valencia. Bus voor de deur en fietspad tot aan de stad. prima sanitair en warm water. Prachtig wandel en fietsgebied aan overzijde weg. Strand op steenworp afstand. Maar dan op zaterdag de naastliggende hondenclub. Wat een constant geblaf en gegil van die honden. Echt een afbreuk op dat moment van deze ok camping. Geen idee of dit vaak zo is maar wees gewaarschuwd.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

wat een fantastische plek. zeer vriendelijke eigenaren die je alles uitleggen. zo rustig en stil. prima sanitair met zeer warm water. wandelen en fietsen jan volop. plekken zijn ingedeeld op 3 prijzen. Oprijblokken zijn absoluut nodig. Wij komen zeer zeker terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

prima overnachtings plek 👍 jammer dat er mensen zijn die hun cassette spoelen met de drinkwater kraan 🫣🫣

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Wat een fijne plek om te staan. Je staat op een betonnen plaat maar dat is prima. Op loop en fietsafstand van het gezellige Figueras. Bakker dichtbij. prima lopen met hond. Veilige plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zo moet een camperplaats in onze ogen zijn. wat een verzorgde mooi aangelegde plek. prachtig volledig geautomatiseerde landwinkel erbij. we hebben begrepen dat het sanitair nog aangepakt gaat worden maar de douche die er nu is, is zalig. Eigenaren genoten van een welverdiende vakantie maar de 2 echtparen die waarnamen deden dit voortreffelijk. Dank voor de fijne dagen!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wat een fantastische CP. Het sanitair is uitzonderlijk, qua ruimte qua netheid. Alkes klopt hier. Je kan verhard staan. Op korte loopafstand van het kleine centrum. veel wandel en fietsmogelijkheden. Wij raden deze plek ten zeerste aan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wij kwamen hier toevallig langs en hebben ons grijswater en toilet prima en gratis kunnen lozen. spoelwater werkte uitstekend. en ja dat bakkertje!!! daar hebben wij ook even inkopen gedaan. zalig!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima camperplaats die door de nieuwe eigenaren verder vernieuwd gaat worden. prachtig sanitair en een keuken waar alles aanwezig is en afgewassen kan worden. toilet kan geloosd worden en inname water is mogelijk. 2 nachten gestaan. 72 frank. Heel erg stil. Jonge eigenaren kunnen wel wat ideeën gebruiken voor wat betreft de verbetering van CP. Laten we ze helpen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

zalige camping. wij stonden op de verhardde camperplekken met uitzicht op de rivier. zeer zeer grote plekken op gehele camping. Top restaurant. zelden zo goed gegeten op een camping. prachtig fietsen. Wel erg veel Nederlanders, dat moet je leuk vinden. wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Voor ons een zalige plek om te verblijven. Hartelijke ontvangst. zeer ruime plekken. voor ieder Wattwiller. zwembad, tennisbaan en voet/fietspontje brengt je zo naar de stad. er is zoveel te zien en te doen hier. zeer gezellige binnenstad. bezoek ook Villeneuve les Avignon, 10 minuten fietsen. Echt een leuk plaatsje. Daar fantastisch gegeten bij restaurant La Petite Cuillere. Een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

laten we met het positieve beginnen. camping ligt zeer gunstig tov de stad Grenoble. ik 5 min lopen tramhalte. perfecte verbinding!! Ons werd ontraden om ok de fiets te gaan ivm de vele diefstallen. De camping is vinden wij op dit moment een rommeltje. Gras staat hoog, overhangende takken, geen toiletpapier en je kan de douchekop niet ophangen. De receptie is ook een rommeltje. 1/2 juni en zwembad dicht. Er moet nog veel gebeuren op deze camping.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

prima loopplank op zeer groot verhard parkeerterrein. water aanwezig.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

wat een knusse gezellige camping. Eigenaar probeert het je zo aangenaam mogelijk te maken en is veel aanwezig. Prima keuken en schoon sanitair. 4 km van het stadje. Heel goed te doen met de fiets langs mooie weg. Taxi kost 1 euro naar stadje. Hond mag mee in taxi indien gewenst. prima vertoeven hier.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Hier een paar dagen verbleven. Geen warm water voor afwas, zeer kleine plekken, douches klein maar wel erg warm water. De brug naar het strand was weggeslagen en dus kon je absoluut niet vanaf de camping bij het strand komen. Eerst 20 minuten te voet of evt korter met auto om op strand te komen. Jammer als je denkt met je hond daar lekker te kunnen lopen. Wel zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

wat een fijne kleine camping. Goed sanitair met zeer warm water. Wifi goed. plekken zijn wat klein maar de meeste mensen zijn toch het grootste deel van de dag in Granada. Tevens stonden er mensen die gingen skiën in de Siërra Nevada. Het restaurant op de camping is van uitzonderlijke kwaliteit. Een must to do!! vanaf de camping loop je in 20 minuten naar een prachtig wandelgebied.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Vannacht naar volle tevredenheid overnacht op deze uitstekend georganiseerde CP. prijs is incl stroom. wifi meer dan goed ondanks een volle CP. 25 minuten lopen naar zeer interessante oude stad. Gezellig centrum.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

1 nachtje op deze mooie plek gestaan. ontzettend aardig ontvangen. wat een rust hier. 2 uur lekker met hond gewandeld. wel moet je eerst een stuk langs de drukke weg. Andere gasten laten hun hond blijkbaar op de CP uit gezien de ontlasting her en der. sanitair matig. Douches erg klein maar schoon en heet water. tijdens onze aanwezigheid geen toiletpapier bijgevuld. De prijs van 20 euro vinden wij te hoog.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

prima overnachtingsplek. wij waren er half januari. plaatsje oogt dan doods. op de supermarkt na alles dicht maar je kan zalig wandelen en fietsen. wij voelden ons veilig op deze plek. stroom is niet inclusief.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

uitstekende camperplek. mooie verharde plekken met een grasstrook. sanitair schoon maar iets verouderd. prachtig fietsen en goede restaurants bij haven.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

wat een fantastische plek. zo mooi gelegen met een servicestation erbij. WiFi gratis en goed. Heel mooi stadje om te bezoeken. je staat heel veilig

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

super camping. wat een goed en schoon sanitair. de hele dag wordt er schoongemaakt. lekker restaurant, aardig personeel. wij mochten een eigen plek uitzoeken. voor ieder wat wils. een aanrader

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prima overnachtingsmogelijkheden. Kostte geen moeite de CAMPING-CAR kaart uit de automaat te halen. all in prijs. Aan te raden voor 1 nachtje.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

prima plek en in deze periode gratis.. sani gesloten. mooi wandelen. In dorpje is een drankenwinkel en een goede bakker. in de nacht erg stil. Bedrijf naast Cp geeft vanaf 7 uur wel wat geluid.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Wat een fijne overnachtingsmogelijk. Het stond vol vannacht. zeer veilig gevoel. prachtig wandelen en fietsen vanaf de plek. Vuil en glas kan je kwijt. er hingen zelfs plasticzakken voor de campers. zeer aan te bevelen ook op doorreis via de A61. Dicht bij snelweg.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Wat een zalige camperplaats. mooie ruime verharde plekken met groot stuk gras er bij. Uitstekende prijs/kwaliteit. Stroom nu nog inclusief wat inmiddels zeldzaam begint te worden. Prima sanitair en super warme douches. Wordt naar ons weten elke dag schoongemaakt. Super!!! Wandelen en fietsen is hier een paradijs. Supermarkt en pinautomaat in kleine centrum.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

wat een zalige plek. wij komen hier regelmatig. prijs kwaliteit is prima. tegenwoordig 20 euro incl 6kwh per dag. Eigenaar is een fijne vent. Goed aanspreekbaar en staat open voor ideeen. Uitstekend wandel en fietsgebied. In Dwingeloo winkels en restaurants. Ga zo door op deze super plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wat een fijne camperplaats. midden in het centrum op korte loopafstand van de winkels. eigenaar schijnt zelf een camper te hebben en dat merk je. gewoon een praktische plek. wat wel gezegd moet worden is dat als het vol loopt en moeilijk kan keren. je rijdt vooruit de plek op maar moet achteruit parkeren, althans dat doet iedereen. afvalbakken staan binnen bij toiletten. zeer rustig en veilig

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wat een prima CP midden in het leuke stadje. prachtig wandelen. La Chouffe brouwerij op 4 km afstand met camper. gratis overnachten op parkeerplaats in Achouffe!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima CP, eigenlijk in het leuke centrum. faciliteiten prima. En dan de douche!!!! zulk warm water kom je zelden tegen. mooi wandelen en fietsen. ga even naar de Vvv waar je prima info krijgt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

super plek. mooie verharde plekken. prima sani gebouw. stroom en plek kunnen betaald worden via aan/uit net. heel makkelijk. je kan stroom nl stoppen en starten wanneer je maar wilt. ideaal voor bezoeken stad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

zalige plek en zo dicht bij het leuke centrum. veel winkels en restaurantjes. prachtig wandelen en fietsen. plekken staan duidelijk aangegeven. jammer dateer dan toch een camper dwars voor een andere gaat staan omdat meneer zo nodig aan het water wil staan. Eigenaren moeten hier iets van zeggen anders wordt het een rommeltje. volgend jaar is het mooie sanitairgebouw klaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima plek van waaruit je prachtig kan wandelen. openbaar toilet en douche waren open. Werd in de ochtend gepoetst. wat kan gratis staan toch goed geregeld zijn.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

prima cp met ruime plekken. Eetgelegenheid was net open en sfeervol ingericht. lekkere lokale biertjes. Rondleiding bij de koeien was erg interessant. Sani erg gedateerd maar water goed warm bij het douchen. zeer vriendelijke eigenaren. Prachtig wandelen. wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Wat een zalige lokatie. Mooie verharde plekken met voor de deur gras. Veel mensen komen hier vaak terug. Sanitair met heet water. Gezellige kletskoek waar mensen samenkomen. Vandaag konden we gratis verse soep komen eten. Heel gezellig. wel wat geluid van de doorgaande weg. Wij komen zeker terug naar deze fijne plek.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Drie nachten op deze fijne CP gestaan. zeer vriendelijke en joviale eigenaar en natuurlijk hond Kees. Veel bomen op deze CP maar zeker ook plekken waar je schotelbereik hebt. sanitair ok maar het water was zeker niet warm genoeg. Dit besproken met eigenaar en ze gaan er naar kijken. verder goed genoeg. prachtig wandelen en fietsen. Je loopt zo het natuurgebied in. Wij komen zeker terug!!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wat een zalige plek om te staan. Aardige eigenaren en een en al gezelligheid ondanks de lockdown. Fantastisch eten per gang aan de camper geserveerd. Verschillende wijnen en vooral veel speciaal bier te koop, ook om mee te nemen naar camper. Sanitair is fantastisch. Helaas maar 1 dag gestaan maar we komen terug. Ga zo door.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

mooie verzorgde camperplaats. Vriendelijk ontvangen. Prachtig nieuw sanitair. Helaas deed de verwarming het niet en hebben we daarom niet van de douches gebruik gemaakt. Met deze koude temperaturen was dat echt te koud. Jammer dat bij inschrijving dit niet verteld is. Wel werd dit vermeld in het sanitairgebouw. CP is na zonsondergang erg donker. wel springen er lampen aan die op een bewegingssensor werken. Wij komen terug naar dan bij beter weer.

Sitecode: 92052

Nu eens een recensie voorafgaande aan ons verblijf. Dit omdat wij zeker weten dat we vanaf vandaag weer 3 super dagen gaan beleven bij Midas. Het weer zit niet mee maar op de CP kan je in ieder geval niet wegzakken in de prut😂. Lekker wandelen en eten halen bij het naastgelegen restaurant het Witte hoes. De nieuwe afhaalkaart zou inmiddels klaar moeten liggen. Tot straks we hebben er zin in!!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Cp bij haventje. Plekken aan het water aan de krappe kant. Je staat voor veldjes met andere kampeer middelen. Plekken achterop de CP zijn in onze ogen beter en goed verhard. Uitzicht voor weiland met koeien. Sanitair prima. Heet water met douchen. Loosplaats slecht. Daar is waterinname niet mogelijk. Geen idee waar wel. Fantastisch restaurant met super aardige bediening. Zo zou het vaker moeten zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima plek naast natuurgebied met grote waterplas. Leuk informatiehuisje waar ook wat eten en drinken te koop is. is bbq vlees in vriezer. Geen sanitair wat niet erg is maar zorg dan voor een goede en vooral duidelijke loosplaats voor het chemisch toilet. was zeer matig. Geen loosplaats voor grijswater. Jammer dat eigenaar zich niet even komt melden. Heeft vanuit de verte gezwaaid maar daar bleef het bij.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Hele mooie en fijne knusse camperplaats. Alles piekfijn in orde. super sanitair. Bijzonder aardige eigenaar. Zoals eerder al vermeld, je hoort de drukke weg die langs de CP loopt maar het heeft ons niet gestoord. Prima loosplaats. De WiFi is fantastisch!!! Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Wat een fijne lokatie. zeer aardig ontvangen. Prachtig nieuw sanitair. Verharde plekken waarvan de meeste aan het water nog een weekje leeg stonden ivm grasmat. Maar de plekken op de betonplaten maar met gras voor de deur waren prima. Leuk winkeltje met streekproducten. 3 km van het leuke centrum van Dokkum.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Ok camping. Verharde camperplaatsen met mooi uitzicht. Enkele plekken zijn te kort zodat de poot van onze luifel op het packing kwam te staan en niemand er meer langs kon. Na een telefoontje met de receptie kregen wij een andere goede plek toegewezen. sanitair is prima en schoon. Terras kan gezelliger. Prachtig fietsen en wandelen. Alleen betaalde WiFi op de plek.Veel te duur.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Leuke kleinschalige CP bij jachthaven. Vriendelijke havenmeester. geen losplaats maar dit kan natuurlijk ook via een emmer bij het chemisch toilet. Sanitair in onze ogen niet echt schoon. Prachtige fietsomgeving.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

prima camping dicht bij het centrum. super sanitair. Verharde camperplaatsen erg mooi. Wij stonden op de camping zelf. Kleine plekken en erg dicht op elkaar en bij veel regen wordt het terrein erg drassig. wij begrijpen niet dat alle auto’s bij de plekken mogen blijven staan. in onze ogen zijn de plekken daar te klein voor. bijzonder aardige en behulpzame eigenaar. wij komen zeker terug maar dan wel op de camperplaatsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Wat een fantastische knusse verzorgde camperplaats. zeer goed sanitair en ook andere voorzieningen goed. Fietsknooppuntenbord voor de deur. Meer dan zalig gegeten op terras bij het restaurant. zeewaardige eigenaren. De AanUit app werkt perfect. Makkelijk systeem. Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Mooi landgoed maar langs zeer drukke weg dus behoorlijke geluidsoverlast gedurende de hele dag en avond. Sanitair gedateerd. Wel goed heet douchewater. Aardige beheerders. Op loopafstand van het stadje met veel winkeltjes en terrasjes.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

wederom neergestreken op deze fantastische CP. Niet te groot maar erg gezellige indeling. Ruime plekken. prima sanitair. Centrum op loopafstand. Gezellig stadje. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. super aardige vrouwelijke havenmeester. Ga zo door met deze plek!!!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Wat een fijne plek. Lekker rustig. Toilet is prima. aardige eigenaar en leuk om het champignonbedrijf in werking te zien. mooi wandelen en fietsen. Jammer dat horeca nog steeds gesloten was. Blijft toch fijn om tijdens het wandelen en fietsen lekker ergens te kunnen gaan zitten. Dichts bijzijnde restaurant is boven aan de dijk. wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

prima plek om te staan. aardige eigenaren. prima plek om de lozen en toilet te legen. kast met info over omgeving. 300 meter van fietsknooppuntenbord. rustige plek

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

leuke kneuterige camperplaats. Eigenaren zijn net begonnen en staan open voor adviezen. veel info over wandelen, fietsen en winkels in de omgeving. overdekte vuurplaats. WiFi werk afwisselend goed en minder goed. Helaas veel geluidsoverlast van weg welke voor de CP langs loopt.

Sitecode: 92052

fantastische CP met zeer aardige en behulpzame eigenaren. Zeer goede WiFi fantastisch sanitair en mooie lokatie direct aan bos. restaurant naast CP. ze komen bezorgen als je dat wilt. Let vooral niet op de negatieve recensie van 16 februari. Het feit dat er zeer veel ( niet Nederlands) sneeuw is gevallen is deze eigenaren niet aan te rekenen. eerst even betalen en code die je krijgt bij reserveren werkt dan prima op slagboom of sanitairgebouw

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

wij hebben prima gestaan op deze camperplaats bij de haven. ontzettend aardige en behulpzame havenmeester. Cp is echt in het centrum en AH is op 40 meter. net sanitair maar wel gedateerd. in januari gaan ze de hele jachthaven renoveren en komen er nieuwe camperplaatsen. mooi gebied om te wandelen en te fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wij komen hier ieder jaar een keer aan. Fijne plek en vriendelijke ontvangst. Je kan op de camperplaatsen staan of op de camping zelf, dit wel tegen een vrij hoog campingtarief. Overdag is het licht in de damesclubjes niet aan. Iets wat schemerig. Maar verder gewoon een fijne plek dicht bij centrum. Fantastisch wandelen en fietsen. Even naar de vvv voor mooie routes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Fijne veilige camperplaats. Men is druk bezig alles af te maken. Prachtig sanitair en zeer behulpzame beheerder. Rustige plek van waaruit je mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. WiFi mag iets beter maar daar wordt ook nog aan gewerkt. Veel te beleven in Harderwijk. Ga zo door!!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Fantastische camping. Op camping zelf heerst complete rust. Wij stonden op de camperplaatsen. Perfect. Iets wat geluid van weg. Sanitair super. Alles ziet er even verzorgd uit. Een aanrader

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Goede camperplaats. Niet iedereen staat zo mooi als op de foto te zien is. Vriendelijke ontvangst door vrienden van eigenaren. Sanitair prima en schoon. Wel veel geluid rondom. Van de doorgaande weg maar zeker ook van de bedrijfjes die op maandag weer opstarten en op hetzelfde terrein zitten.