@Kampertjes28
Wij hadden een mooie plek aan het water (Lek). Aan de buitenzijde van het sanitairgebouw bevinden zich de toiletten. De 4 toiletten waren regelmatig erg vies. Dit kwam mede door een wijnfestival welke werd gehouden en daardoor teveel bezoekers gebruik moesten maken van de toiletten. Wij komen niet snel terug op deze camping.
Wij kregen een plek op de grote weide waar erg veel wind was. Er lopen veel ganzen rond maar daar hebben we verder geen last van gehad. Sanitair is netjes en schoon. Erg leuk fietsen langs de bollenvelden en door de duinen naar de zee.
Zeer fijne camperplaats met mooi uitzicht en schoon sanitair. Vanaf de camperplaats zijn er leuke fietsroutes.
Prachtige camperplaats met prima voorzieningen. Fijne en vriendelijke eigenaren. Leuke kunst op het terrein. Mooie fiets-en wandelomgeving met leuke dorpjes in de buurt.
Mooie camping direct aan de Main en op loopafstand van het prachtige stadje Volkach waar veel restaurants zijn. Prima en schoon sanitair. Middels muntjes douchen (€ 1 voor vijf minuten). Ruime plaatsen!
Prachtige camping met fantastisch sanitair. De camping is mooi aangelegde met bloeiende struiken en planten. Langs de camping een klein watertje met veel kikkers. Supermarkten op loop- en fietsafstand. Zeer vriendelijke eigenaren.
Mooie camping aan leuk meertje. Veel vaste plaatsen, maar geen last van. Leuk fietsen naar Donaueschingen. Elektra verouderd met muntjesysteem. Goed en schoon sanitair.