@Kampertjuh33
- 2020
Hele mooie lokatie en goede voorzieningen. Je ziet en beleeft overal de passie van de eigenaren. Hier komen we zeker terug.
Prima lokatie. Op loopafstand Brouwersdam en Noordzee. Plekken zijn goed verhard, loosplekken perfect en sanitair is ook prima. Zeker een plek om terug te komen.
Mooie plek direct aan de Moezel. Wel erg druk, gelukkig een plek kunnen bemachtigen.
Sitecode: 101936
Prima lokatie. Alle voorzieningen aanwezig. Mooie wandel en fietsroutes in de buurt. En een half uurtje lopen naar het oorlogsmuseum.
Goede camping aan het water. Voorzieningen zijn prima, ook een restaurantje en een winkeltje. Prijs 54 euro voor 1 nacht...
Prima camping. Goed sanitair, douchemuntjes niet meer nodig. Prijs is all in.
Prima camping. Goed sanitair. En nice view van de middernachtzon. Je hoeft hiervoor de berg niet op, maar gewoon vanaf de camping. En wij zagen een 5 tal elanden 's avonds net buiten de camping in een wei! 🫎
Prima camping. Fijn ontvangst en goed sanitair. Wandeling naar "het gat" is goed te doen, al moet je wel iets conditie hebben.
Sitecode: 101990
Prima plek, aardige mensen, wel verouderd sanitair. Leuk winkeltje erbij voor broodjes en souvenirs.
Alle voorzieningen, maar wel erg druk. Een beetje chaotische entree...
Hele mooie nieuwe plek. Geen sanitair, maar wel een schitterend uitzicht.
Mooie plek. Goed sanitair. Niks mis mee.
Prima lokatie voor een overnachting aan het witte zandstrand. Vriendelijk ontvangst.
Mooie plek, wel erg druk. Het loopt snel vol!
Wat een schitterende plaats! We staan (tot nu toe) alleen en kijken tegen een massieve rots. Lijkt wel een trollengezicht. 4ondom ook schitterend. Zeker 5 sterren waard.
Dit is tot nu toe de mooiste plek by far, waar we ooit gestaan hebben. Wat een uitzicht en 5 meter vh water. Geen voorzieningen, maar dat maakt niet uit vinden wij. Hier komen we graag terug. 👍🏼🌞😁
Hele mooie lokatie! Uitkijkend over het Oslofjord. Prima sanitaire voorzieningen. Als je wegrijd, even een aanloopje nemen bij de helling, want weinig grip op het gravel. 😉
Mooie plek aan het water. Voorzieningen zijn goed, zelfs de wifi! Tip, ga zover mogelijk achterin staan. Daar zijn nieuwe douches en wc's..
Prima camping! Op fietsafstand van Leiden, ook mooi voor 1 dagje. Eigenaren timmeren goed aan de weg.
Prima plek. Prima sanitair. Mooi aan de Ourthe, vlakbij Durbuy, letterlijk 10 minuutjes lopen. Komen hier zeker terug.
Prima camping met goede voorzieningen. Strand op loopafstand (10 minuten). Mooie fietsroute naar Renesse.
Sitecode: 20334
Prima camping! Voorzieningen zeer goed. Fietsafstand naar Brugge is prima. 1 Kleine minpuntje: Als je bij de grijswaterput staat met je camper, kun je last hebben van de stank en starten/stoppen auto's.
Prima plek. Verharde plekken geld alleen voor de wielen vd camper wat voldoende is. Helaas hebben we met het mindere klimaat te maken, waardoor het zitgedeelte drassig kan zijn. Voorzieningen zijn goed. Fietsafstand naar Gent is prima te doen.
Geen voorzieningen, daarom 4 sterren. Hele mooie rustige plek aan een prachtig natuurgebied. Spookstad Doel vlakbij, zo ook de kerncentrale.
Leuk ontvangst door eigenaresse! Ontvangst met koffie en via zuil inchecken. Prachtig sanitair gebouw. Mooie groene omgeving. Zeker een bezoek brengen aan boerderijterras Jacobushof en dan aan de "koeientoffel" zitten. Kortom camperplaats is zeker een aanrader. Groetjes Henri & Yvonne
Mooi sanitair gebouw. Rest vd camping verouderd, inclusief de caravans. Prijs is behoorlijk hoog.
Mooie plekken, als je de goede camperplek kiest tenminste. Let hier op, mooiste plekken zijn die met de hegjes ertussen (bij restaurant/tennisbanen). Stroom betalen met 1 euro stuk. Wc op 150m (over houten brug) zonder douches. Put om wc te legen zit langs grijs waterput.
Liever 6 sterren gegeven. Wat is dit een mooie plek. Schitterend uitzicht op de bergen, super super schoon sanitair. Lekker eten in eigen restaurant. We zijn 3 weken onderweg geweest, maar deze plek is by far de beste geweest. We komen hier zeker nog eens terug.
Super plek, makkelijk te vinden. In het restaurant schuin tegenover goed eten en je kunt er brood kopen voor bij de camper.
Hele mooie plekken, zowel in de zon als in de schaduw. Meer is vlakbij (op loopafstand) om te zemmen of te vissen. Betalen middels envelop. Sanitair is netjes. Een groot nadeel, vandaar de lagere score, is dat er 2 zwerfhonden rondlopen. Als je zelf een hond hebt, kan die niet buiten zijn. Vooral de bruine hond is heel vervelend. Sonde van deze lokatie...
Prima plek. Schoon sanitair, vriendelijke mensen. Bij de receptie kun je kaartjes kopen voor de boot naar Dubrovnik (40 min varen). Klim terug omhoog vanaf het strand, heb je wel iets van conditie voor nodig. Verder goed te doen voor een paar dagen.
Hele mooie plek met uitzicht op de brug, sanitair prima, zeer vriendelijk ontvangen, echter.... Het is eigenlijk een parkeerplaats voor daggasten stad. Als alle auto's weg zijn, worden de campers gestationeerd. Met een kleine buscamper is dat goed te doen. Met een 7,5 meter camper niet. De ruimte is gewoon te klein, hut op mut. We zijn daarom weer gegaan, maar zeer vriendelijk geholpen.
Als de verwachtingen niet te hoog zijn, is dit een goede plek. Wij moesten tussen de geparkeerde auto's staan van medewerkers vh hotel. Verder niets te doen. We zijn daarom doorgereden.
Sitecode: 22091
Is weer even geleden, maar dacht 28 euro zonder douchekosten.
Mooie plek aan het water. Sanitairgebouw zou iets groter mogen zijn. Lokatie ligt dicht bij centrum Oirschot waar het goed toeven is.
Sitecode: 22091
Best prijzige plek, douche moet je extra voor betalen. Wel mooi aan het water met rotswand erachter! Je hebt hier ook een stookplek bij de camper. Dat zie je niet op veel plaatsen. Hout meenemen dus! Plek om nog eens terug te komen.
TOP plek! Alle voorzieningen aanwezig. Super schoon sanitair ook. Mooi uitzicht en de douchemuntjes liggen in een bakje, die je later moet afrekenen. Hoe mooi. 👍
Mooie lokatie, alleen erg drassig (daar mag iets aan gedaan worden). 'S avonds zeker een bezoek aan het restaurant brengen. 👍
Mooie lokatie met alle voorzieningen. Centrum roermond ligt letterlijk langs de deur. Prima plek! 👍
Mooie camperplek, vlakbij het centrum. Zeer goede voorzieningen! Aangezien er steeds meer campers komen, zouden er meer verharde plekken kunnen komen, met ook stroomvoorziening. Maar verder prima plek! 👍