@Kampiez
- 2010
Geweldige camperplaats met zeer ruime plekken voorzien van elektra en water. Super vriendelijke eigenaresse (Chantal). Sanitaire gedeelte is mooi schoon en verzorgd. Uitstekende uitvalsbasis voor fietstochten door het zeer fraaie landschap. Ohja buiten het geluid van de vogels is de stilte op de camperplaats bijna "oorverdovend". Komen hier absoluut weer terug om rust bij te tanken.... Chapeau!!!!!
2023
Tenzij je niet anders kan deze plek vermijden.....40 euro per nacht voor n armzalige plek...douche munt 1,50....wij hebben in iedergeval ons geld weer teruggevraagd en zijn doorgereden....
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Uistekende rustige plek ad 9 euro incl electra. Prima uitvalsbasis voor fietsers door een prachtige omgeving. Schoonwater ad 1 euro, lozen afvalwater gratis. Indien zuil niet werkt dan plaatsbewijs bij de Turist Info kopen.
2021
Wij met de camper en zoon met familie die een prima uitgeruste caravan had gehuurd hebben hier uitstekend gestaan. Mooi en goed (douche gratis) sanitair en uiterst vriendelijke ontvangst. Zeer weids en rustige camping. Komen zeker nog eens terug.
Prima plek om het nabije Maastricht per fiets te bezoeken. Goed sanitair.
Fijne camping waar de rust oorverdovend is!!! Zeer vriendelijke eigenaars. Goed en schoon sanitair. Mooie fietsroutes in de omgeving. Laat Erik maar gepassioneerd vertellen over de omgeving. Erik en Suuz bedankt en succes.
Altijd goed om hier weer terug te komen. Top plek
2020
Prima en rustige plek nabij centrum van Gerolstein. Prijs 10 euro all in en inclusief toegang tot zwembad. Let op er zijn maar 10 elektra aansluitpunten voor meerdere camperplaatsen.
Nieuwe camperplaats met ruime plaatsen. In de ochtend lekker warme broodjes en s-avonds geen zin om te koken dan op naar het schuurrestaurant. Wi-Fi alleen nog bij het restaurant maar Wi-Fi op de gehele camping komt eraan. De schemertocht met de praam is een aanrader. Fietstochten oa pontjesroute moet je zeker doen en vanaf de camping zie je de Achmea toren in Leeuwarden al..Ytsje en Jacob veel succes
Camping met afgebakende plekken. Heerlijk rustig maar ook voor kinderen is speel materiaal aanwezig. Sanitair coronaproof en zeer schoon. Huidige prijs 11 euro...douche 5 minuten is 50cent. Super en bakker op loopafstand. Leuke fietsroutes naar Drachten etc. Bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw.