@Kanepieper
- 2020
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Wat een geweldige plek. Ruimte en rust. Dichtbij Ermelo en Harderwijk. Vriendelijke eigenaar. 14 euro per nacht zonder stroom.
Augustus 2026
Juli 2026
Zeer vriendelijk ontvangst. Rommelige , volle camping. Plek 97 ( 96 ook oke) zonder stroom. Aan einde camping ruim en rustig. Sanitair verouderd maar heerlijk warme douche. Winkeltje aanwezig. Op loopafstand van trein/ metro. Daarmee binnen half uur in centrum Stockholm. Wij betaalden ongeveer 35 euro voor 3 volwassenen zonder stroom.
Prachtige plek. Mooi uitzicht. Elke plek heeft stroom. 1 toilet. Geen douches. Water vullen en lozen goed geregeld. Je kan betalen met euro's. 22 euro per nacht met stroom. Leuk haventje op loopafstand.
Sitecode: 194788
Een prima plek om de stad te bezoeken. De plekken zijn wat krap. De voorzieningen zijn goed. Sanitair erg netjes. Supermarkt en station om de hoek. Met trein snel in centrum. Wel vooraf online boeken. 44 euro voor 3 volwasenen inclusief stroom.
De camping heeft enorm veel ruimte. Grote plekken. Je mag zelf zoeken. Entree van de camping ziet er rommelig uit. Vriendelijk receptie. Verouderd sanitair. Douchen met muntje van 5 kronen. Camping is heel rustig qua geluiden. De omgeving is prachtig. Wandeling door gebied Fyns Hoved zeer aan te raden. Wij betaalden 410 kronen voor 3 personen. Incl stroom.
Prima plek. Dichtbij snelweg. Goede doorreiscamping. Voorzieningen aanwezig. Minimaal sanitair. Douche is wel heerlijk warm . Meerdere restaurantjes op loopafstand. Wij betaalden 26 euro met stroom voor 3 volwassenen. Vliegveld geeft wel herrie.
Juni 2026
Zeer vriendelijke eigenaar. Een prachtig plekje aan de rand van stad. Leuk aangelegd. Ruime plaatsen. Via mail konden we reserveren. Restaurant Mira een aanrader. Outlet en drankenhandel dichtbij. Mogelijkheid tot water pakken en lozen. Chemisch toilet. Geen sanitaire voorzieningen. Wij betaalden 18 euro en 3 euro stroom. Wij komen hier zeker terug.
Mei 2026
Geweldige plek. Super vriendelijk en zeer behulpzaam. Alles wat je nog hebt.
Leuke cp aan haventje. Heerlijk rustig. Leuk stadje. Zeer goed lopende te doen. Prima fietsafstand naar Zwolle. Grijs water lozen niet mogelijk. Wij betaalden 30 euro per nacht voor twee personen incl stroom.