@KannaVan
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2018
- Roller Team LIVINGSTONE
- Buscamper
goede plek ook om Basel op de fiets te bezoeken. rustig 's nachts
Mooie camping in het bos, leuke riviertjes over de hele camping. Ook diensten en personeel zijn erg goed

Parcheggio con WC en scarico grigie (geen carico). Comodissimo per bezoekare la città e stare una notte. Ci sono le scale mobili a 200m che portano alla città
Leuke plek om te overnachten en de abdij te bezoeken. Van 18.00 tot 10.00 uur kunt u parkeren in een vlak terrein dat overdag alleen voor auto's is. 8 € / 24 uur. Bezoekuren abdij 10.00-18.00 uur. Rustig 's nachts.

Het is een normale grindparking en eigenlijk het bord dat verboden is voor campers. Ik parkeerde een paar dagen met mijn busje zonder campinggedrag (geen stap en geen wiggen) en niemand klaagde. Geen services.
Functioneel en schoon. Drinkwater tegen betaling.
De camping functioneerd goed, zelfs in de winter, maar de faciliteiten zijn oud. Minimum verblijf 3 nachten (misschien alleen tijdens de vakantie, hoop ik). Personeel en welkom: zo-zo. centrum niet erg dichtbij, maar het fietspad is aangenaam te voet te doen
Basic, veel plaatsen
Area ben tenuta con tutti i servizi. Panorama fantastico. Attenzione, nei periodi più affollati meglio prenotare. Noi non lo abbiamo fatto e siamo stati fortunati a trovare una piazzola non prenotata per quella notte
Mooi en zeer schoon. Mensen, zowel de camping restaurant en zwembad. Mooi klein park spelletjes voor kinderen
Posizionata malissimo, non facile da scaricare. Chi si è immaginato questa area o non ha mai avuto un camper o non è mai uscito dall'Italia. Bisogna salire in contro mano sul marciapiede se si ha lo scarico sulla destra
Gelegen in de jachthaven, niet mooi, maar alles is aanwezig. Dichtbij het centrum, zowel per transport als per fiets.
Veel plaats en prachtig uitzicht
Grote en goed uitgeruste parkeerplaats voor campers. Mooi gelegen nabij het centrum met de fiets of te voet. Ideaal voor een pauze van 1 of 2 dagen tijdens een reis door het land
Super cool
Echt een leuke en gezellige plek. Monique de eigenaar is erg aardig. Helaas verbleven we slechts één avond, maar het was de moeite waard om meer tijd door te brengen vanwege alle activiteiten in de omgeving.