@Kappelaar
Prachtige plek. wij zijn van daaruit naar Loop Head gefietst. Een mooie zonsondergang gezien en heerlijk rustig geslapen. we stonden er met 7 campers.
Sitecode: 20524
prachtige locatie. prima voorzieningen. niets negatiefs te melden.
Plek is ok. Wel kleingeld bij je hebben. Alles betalen met muntgeld.
De plek 100 meter verderop is beter. Geen voorzieningen. Voor 1 nacht ok.
Sitecode: 11956
Voor 1 nacht prima. Niet bijzonder. ‘s Nachts rustig.
Heerlijke plek.Ruime plaatsen, aardige beheerder. Prima fietsomgeving. Celle is leuk Ieuk om te bekijken. Het dorp heeft alle voorzieningen die nodig zijn. De voorzieningen op de camping zijn eenvoudig Maat netjes. Wij vinden de plek een aanrader.
Goede uitvalsplek voor Weimar en Erfurt. Prima te fietsen. De plek kent verder geen voorzieningen. Je moet vragen waar je je vuilnis kunt laten plus toiletlozing is ook pas bij navraag mogelijk. Enigszins duur voor hetgeen geboden wordt. Wel rustige ligging.
prima plek. rustig en op loopafstand van beide plaatsen. leuke eetgelegenheden in de nabijheid. een aanrader.
Prima camping. Vriendelijke eigenaar. Omgeving is zeker de moeite waard.
Mooie plek, direct aan het water. Vriendelijke eigenaren. Sober sanitair maar schoon. We hebben ons hier prima vermaakt.
Wij stonden hier op een natte zaterdagavond. Het lawaai van de kermis stopte om 21.15. Daarna was het super rustig. Waarschijnlijk mede door het weer. Een troosteloos stadje. prima plek voor 1 nacht.
Prachtige plek. Rustig. Mooie omgeving. Fijne eigenaars. Prima voorzieningen. Een pareltje.