@KaraR
Echt schoon, goed onderhouden en veilig servicegebied. Korte wandeling naar de stad (wat heerlijk is!) En het tankstation naast de deur. Het zou een 5 krijgen als je tafel en stoelen buiten zou mogen zetten etc….! Maar over het algemeen is het ZEER goed! ! !
Alleen auto's toegestaan en geen overnachtingscamping toegestaan. Ook geen diensten. Een totale verspilling van tijd en ook zo jammer, want het was een mooie strandlocatie.
Zeer irritant dat ze vooraf reserveren toestaan. Er waren ruimtes vrij toen we aankwamen, maar ze waren "vol". Niet in overeenstemming met de geest om ergens op te duiken om je hoofd naar beneden te halen voor de nacht. Daar kom je ook pas achter als je vast komt te zitten in de chaotische ingang van een klein stukje papier dat op de slagboom is geplakt. Busje na busje valt in het verkeerde keelgat van deze belachelijke opzet. Ik heb het echter 2 sterren gegeven vanwege het mooie uitzicht over de stad.
Ze laten alleen auto's toe. GEEN tussenstop voor campers! Een nachtmerrie om vervolgens om te draaien en een ander alternatief te vinden in een camper van 3,5 ton.