@Karado21
- 2021
groot veld met ruime plaatsen, prima uitvalsbasis voor de omgeving, vooral Harderwijk. Houdt er wel rekening mee dat je één of meerdere dagen zelfvoorzienend moet zijn. de stroomplekken zijn beperkt en er is één toilet.
Acceptabele plek voor uitvalsbasis bezoek Brno. De ‘asfalt’ (meer een soort lichte gravel) plekken 11 t/m 20 zijn nu ook voorzien van elektriciteit. wij betaalden 28 euro/nacht incl elektriciteit
Vanwege omstandigheden twee nachten hier gebivakkeerd.Met de vorige reviews het wel eens, het ligt aan een drukke doorgaande weg met idd de beton centrale aan de overkant. Daar hadden we overigens maa één ochtend last van. Plekken zeer ruim.
Hoogseizoen moet je er op tijd bij zijn om aan de randen te kunnen parkeren, daar zijn de stroom aansluitingen. Later op de dag stroomt het terrein (over)vol. Prima uitvalsbasis voor het meer van Bohinj of de kloofwandeling in Stara Fuzina (Mostnice).
Receptie beperkt open, echter op de deur de mededeling om een plek te zoeken en later in te checken. Aldus gedaan. we zijn niet op de camper plekken gaan staan. Sanitair is netjes, vriendelijke ontvangst bij check in. Radstadt zelf een alleraardigst historisch plaatsje. Houd wel rekening met de spoorlijn langs de camping, er komt zo nu en dan wel een trein langs, verder zeer rustig.
op de bonnefooi hier langs gereden, maar dat was een misrekening. alleen reserveringen werden toegelaten. Even aan denken dus.
prima plaats. Naast de 17 euro per nacht komen er nog de volgende kosten bij: €1,- toeristen belasting per persoon/nacht en als je van het sanitair gebruik wilt maken €3,50 per persoon/nacht. Restaurant op het terrein.
zeer verzorgde camper plaats met 4 grote plekken en 2 kleinere. Als je echter gebruik wilt maken van de betaalde services, zoals stroom, dan heb je een ticket nodig. Deze kun je verkrijgen bij het gemeentehuis welke helaas om 17 uur al dicht is. Verbeterpuntje voor de gemeente? we hebben ook geen internetsite kunnen vinden waar je deze tickets kunt verkrijgen. Wel gebleven, echter zonder stroom en water dus.
zeer verzorgde kleinschalige camping. Heerlijk om te acclimatiseren tussen onze twee weekse Spaanse Pyreneeën vakantie en weer op weg naar huis. Zeer aardige en behulpzame eigenaren. Camping is vooral geschikt voor camperbusjes en bus campers. 6.5 meter is wel het Max hier.
Aardig volle camping in deze tijd van het jaar. Veel kinderen en jeugd waardoor er wel wat leven is, moet je tegen kunnen. Sanitair was helaas niet altijd even schoon.
Grotere camping dan verwacht. Op CC app staat 25 plaatsen, maar in de praktijk zijn het er meer dan 100. was redelijk vol toen wij er waren, maar gelukkig altijd nog wel plek. De plaatsen waren niet super ruim, voldoende voor onze compacte camper. Verzorgde camping, ook het sanitair. Prima uitvalsbasis voor leuke hikes in het gebied. Wij betaalden 35 euro per nacht (2 pers incl elektrisch), normale prijs voor al de campings hier.
Prima rustige camping tussen de bergen van de Pyreneeën. Behulpzame gastheer. Uitstekende uitvalsbasis voor een stevige wandeling in het Nationaal Park Aigüestortes. Hebben wel een Jeep taxi genomen. met de camper niet toegestaan naar de P plaats te rijden (Max 2m breed en 5m lang). Taxi brengt je naar het stuwmeer van waaruit je naar hartelust hm’s kunt pakken.
Leuke kleinschalige camping. Wat ons opviel was de stilte ‘s nachts. Waren op doortocht, geen wandeling gemaakt, maar het gebied biedt volop mogelijkheden hiervoor.