@KarelBeckschebe
- Hymer
- 2016
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Zeer mooie en verzorgde camperplaats/cq camping. Schone toiletten en een leuk zwembad. Ook zijn de versnaperingen aan te bevelen, vooral als je 1 nacht blijft. Is het 5e jaar dat we daar komen als we op doorreis zijn, wel bespreken staat gauw vol.
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
leuke lokatie voor de derde keer met fiets 4 daagse gestaan. mooie uitval basis om fiets tochten te maken, schoon en mooi toilet gebouw, mooie goed ingerichte plaatsen, gezellige ijsboerderij met lekker ijs.
Mooie camperplaats, alles goed geregeld en verzorgd, mooi omgeving om te wandelen en te fietsen.
Mooie camping aan water, mooie plekken, toilet gebouw is nog in aanbouw, maar gedeeltelijk klaar, wat klaar is mooi, modern en zeer schoon. Geen mogelijkheid om vuil water te lozen en schoon water in te nemen. Maar met een emmertje en gieter kom je ook ver en je hebt nog een beetje beweging.
Mooie camper plaats, schoon toilet gebouw, 10 minuten fietsen van centrum Borculo.
mooie camperstraat, alleen wat de meeste aangeven, toilet gebouwen hebben een opknapbeurt nodig, wel mooie plek om fietstochten te maken.
Hele mooie camperplaats , goed onderhouden, vriendelijke eigenaren mooi en schoon ingericht toilet gebouw. Als er gewerkt wordt op het land, indien dit enige hinder zou geven voor de campergasten krijg je zelfs een e.mail.
2023
wat een mooie plek, mooi uitzicht over meer en zee, in de verte zie je Roses liggen. Wel geen voorzieningen,maar voor 60 cent per uur.
ontvangst met koffie, mooie plaatsen,schoon sanitair, dicht bij fietsknooppunten, 6 km van centrum Lochem.
Zeer mooie camping die ondanks alle ellende die men heeft meegemaakt,Corona en overstromingen er alles aan doet om het de gasten naar hun zin te maken. Zeer schone toilet voorzieningen en leuk maar simpele oplossing om de gasten ook een schnitzel aan te bieden. 's morgens broodjes aan de camper.