@Kareldh

Sitecode: 197347
We kwamen hier na een doorverwijzing van een andere camping. Het is een kleinschalige camping maar wel met alle faciliteiten. Prima om te overnachten en de “bewegende” duinen te bezoeken. De route naar het strand is goed begaanbaar en je loopt het binnen een half uur. Douchegebouw is heel schoon. Als bonus een klein verwarmd overdekt zwembad.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Voor een beveiligde parkeerplaats met stroom is het prima. De bus stopt voor de deur of pak een uber voor 7 euro naar Vigo of naar de ferry voor Cies islands. Het klopt dat er ook campers gestalt staan het blijft tenslotte een parking. We betaalde 16 euro per nacht inclusief stroom op 30 en 31 juli 2026. De uitbater is vriendelijk en zeer behulpzaam. We komen hier dan ook graag terug.
Een warm welkom door de gastvrouw en werden nog verrast met een heerlijke kom soep als afsluiting van het seizoen. Wij komen hier zeker terug.
niks bijzonders maar voor een nacht goed te doen. op loopafstand van het centrum, museum en de kerk. je kan een kaart kopen voor een 3 uur, 23 uur of langer.
wij houden ervan. 6 plekken met een afscheiding op een veld. de uitbater heeft een winkeltje met lokale lekkernijen en dan de prijs. voor die 7 euro heb je een heerlijke plek
Verzorgde camping met toegang tot het publieke zwembad. houd er wel rekening mee dat zwembroeken (korte broeken) niet zijn toegestaan. het centrum is ongeveer 20 min lopen
5 sterren voor het uitzicht. je staat strak naast elkaar maar wat hebben we genoten. zonsondergang is top. voor de rest geen faciliteiten. betalen bij een automaat. 10 euro voor 24 uur. je loopt zo het centrum in. wel een redelijke afdaling.
goed verzorgde locatie. plek voor 10 en alle stroompunten werken (weer) naar behoren. houd er wel rekening mee dat je een pas moet kopen als je niet eerder bij de uitbater hebt gestaan. kosten cp 13 + 5 euro voor de kaart inclusief stroom en 100L water. voor de rest nog weinig te beleven maar het is dan nog vroeg in het seizoen
prima plek voor een nacht en een bezoek aan het strand. geen voorzieningen behalve de standaard cp. je mag geen gebruik maken van het sanitair van de buurman (camping) maar ach. hoort ook we bij een echt cp. stroom idd bij het tappunt maar heb je stroom nodig ga dan naar de buren.

Sitecode: 20678
Afgelopen weekend hebben wij er 1 nacht doorgebracht. Na een zeer vriendelijk ontvangst genoten van de omgeving. Onze zoon werd in de avond nog uitgenodigd om de volgende dag eieren te rapen bij de kippen. Als stadskind is dat toch wel erg leuk om mee te maken. Er is een leuke mountainbike route om de hoek. We willen de uitbaters dan ook hartelijk danken voor het leuke weekend. Tot snel.
wat een heerlijke locatie om te mogen zijn. de zee is kraakhelder. kijk wel uit voor de vele zee egels. we kwamen aan bij de cp en was vol maar voor een nacht maakte ze een uitzondering en staan we bijna tegen het water aan. super lieve uitbaters en wat een waanzinnig uitzicht.
mede door de recensies zijn we bij Felix beland en wat een vriendelijkheid. De tip om mee te gaan met de prive boottrip is echt een aanrader. wat hebben we genoten. Felix jr. legt alles uit en gaat zelfs mee snorkelen en vissen. het is maar een klein CP dus zou ik in het hoogseizoen even bellen van te voren. Krk centrum loop je gemakkelijk aan waar je heerlijk kan eten in bvb the secret garden
mooie camping met een ruim opgezette douchegelegenheid. hoogseizoen betaal je voor 2 volwassen en een kind 50 euro.
Mooi opgezette kleine camping met nette voorzieningen. In het hoogseizoen betaal je voor 2 pers en 1 kind 40,50 Vriendelijke eigenaresse.
Parkeerplaats met betaalde stroomvoorziening. check voordat je er 50 cent in gooit welke nog een tegoed heeft. Wij hebben in 12 uur ongeveer 60 cent verbruikt qua stroom. Rustige omgeving en goed geslapen.