@KarensCamper
deze camping is een regelrechte aanrader voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 16. de plaatsen zijn schaduwrijk, sanitair is een beetje oud maar prima. service is een 10! naast dat er een zwembad is is er net naast de camping een prachtige lagune-achtige zwemgedeelte in het riviertje. volg gewoon de rivier stoomopwaards vanaf de camping en je komt er vanzelf. in de omgeving is ook veel te doen. Echt een aanrader!
2020
9 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Dit is waar je voor komt als je naar Noorwegen gaat! Vrij kamperen in een supermooi gebied. Geen voorzieningen maar je hebt er alles: mooi uitzicht, water om de zwemmen/ varen/ wassen, wandelroutes en rust! Prachtige overnachting gehad hier!
Prima camping als je op doorreis bent maar geen camping om langer te verblijven. Er staan veel mensen die er permanent wonen. Mocht je snel last hebben van geluiden; je slaapt onder een hoge brug en dat verkeer kun je horen. Verder lastig te vinden maar als je op Dynekilen golfklubb ben je er vlakbij! Toilet en douche best ok.
Mooie camping. Verbouwing is nog gaande maar we hebben er weinig last van gehad. We staan er practisch naast. Toilet en douches zijn ok. We kijken uit over het meer en eiland Utøya. Je kunt daarheen met een boot of kajak. Heel indrukwekkend. Verder: vriendelijk personeel, broodjes service en een schorre geit.
Rusting gelegen en goed verzorgd. Perfecte plek om aan je doorreis naar Skandinaviē te beginnen! Ontzettend vriendelijke en behulpzame mensen! Wij hebben dit adresje alvast opgeslagen voor de komende reizen!