@Karet
- 2003
- Buerstner Travel van t620
- 2015
Die nieuwe slagboom staat er al ,dus met gratis zal het binnenkort wel gedaan zijn. mooie plaats zonder schaduw dat wel.
prima plaats ,erg rustig. ik stond er alleen.elektra aan de sanizuil. lozen gratis, water betalen (met kaart.) standplaats prijs € 5.-- +0.50 per pers. zonder elektriciteit en water. betalen aan achterkant sanizuil.
tja in het weekeinde kan het natuurlijk lawaai geven . ze moeten hier ook hun brood verdienen toch. nu is het precies wat ik zoek rust en wijdsheid. zeer vriendelijke eigenaresse. kost nu incl stroom sek.250.-- place to be
verzorgde camping .rustig gelegen .mogelijkheid aan het meer te staan (iets duurder). op verschillende plaatsen keurig net sanitair , verschillende plekken om toilet te legen. ook schaduw plekken. nu 310sek . incl stroom en douche (met chip). prima in orde dus.
alhoewel voor het tweede jaar open is het er fijn vertoeven. er wordt nog volop geïnvesteerd in de voorzieningen voor lozing. wat een toffe eigenaars. pluktuin gratis met wat er op dat moment groeit. kortom voor mij super plaats.
deze plaats krijgt de zelfde foto's als de andere plaats (deze is achter het stadhuis ) iets buiten de oude stad. ook daar geen plaats omdat er gewone auto's geparkeerd staan. als er plaats is kunnen er misschien 5 staan ,ook langere ,wel vlak tegen elkaar aan. Jammer maar dit is niet zoals het elders wel kan. reserveer plaatsen met slagboom zodat er geen auto's op komen. er is plaats genoeg op het plein ernaast voor hen.
achter het stadhuis .veel te smalle plekken en niet geschikt voor langer dan 6 meter. wel vlakbij oude centrum. overdag volgeparkeerd met gewone auto's zie foto. geen succes deze plaats.
tja het is een parkeerplaats voor de voetbal, ik denk niet dat het bedoeld is als een echte Aire, maar lekker rustig ,zeker als er geen sport is op het voetbalveld. prima plekje dus door de week.
een eenvoudige camping met aangename sfeer, restaurant aanwezig met lekkere gerechten. vriendelijke ontvangst en moderate prijzen. een persoon inclusief stroom € 14.00 per nacht. sanitair is zacht gezegd super simpel ,maar douches zijn bij de prijs inbegrepen. voor mij was het prima oké, maar voor de luxe camperaar waarschijnlijk ???. ik hoop dat dit soort plaatsen in de toekomst blijft bestaan .
de plaatsen 11 en 12 zijn wel heel erg schuin. er kunnen voor het hek ook 3 campers staan voor €6.--( geen mooie plekken).het geruis op de achtergrond komt van de autostrada. prima plek in leuke omgeving.
je kunt gratis zwemmen in het achterliggende natuur zwembad. camperplaats is eigenlijk geen echte ,maar je kunt er zowel op gras als op verharde ondergrond staan. er staan ook vrachtwagens geparkeerd.
Dit is geen echte camping vind ik maar meer een plaats bij de boer voor 4 campers, tenten of caravans. geen lozing chemisch toilet ( Eco) voorzieningen sober,maar past helemaal in de stijl van het geheel. prachtig uitzicht dat wel. €24.-- vind ik teveel persoonlijk
plaats is gewoon toegankelijk ,mooi en rustig , harde ondergrond met gras. prima om te wandelen in de omgeving.
plaats op zich absoluut prima in orde. als je tenminste binnengeraakt. inloggen vie de zuil is een vingerbrekende bezigheid en je hebt smalle vingers en een vergrootglas ndig. en dan nog. half uurtje bezig geweest met hulp om binnen te geraken. misschien is een imbudsleutel simpelste methode. sorry maar wat i s dit een slecht systeem. verder een fantastische plaats.
nog altijd prima camping. schoon en vriendelijke ontvangst. ze doen de moeite om ook verfrissingen en wafels aan te bieden. af en toe een trein achter het terrein langs.
geen stroom, geen water .wel redelijk proper gemaakt. je kunt je pot legen maar niet spoelen dus. ben zelf stukje terug langs de waterkant gaan staan.
prima plaats alles aanwezig, ook een loospunt voor chemisch toilet. wel overdag verkeersgeluid, maar niet te sterk. aantrekkelijke prijs ,ik moest voor mij alleen incl. stroom €16.-- betalen.
prima plaats ..invalide douche/toilet is miniem maar bruikbaar. maar er wordt aan gewerkt .leuke mensen en rustig doordat het niet grootschalig is. in het weekeinde restaurant .door de week eenvoudige kaart. zeker de moeite om terug te komen.
wij waren hier in juni. prima plaats ,absoluut prima in orde en mooi gelegen. wel even rekening mee houden dat tegenoverliggend bedrijf een constante aan en afvoer kent met vrachtwagens ,soms wat lawaaierig dus, maar verder zoals eerdere reviews goed en volledig uitgerust met vriendelijke ontvangst.
Sitecode: 20243
prima plek. maar als je gevoelig voor geluid bent zoals wij Is het verkeersgeluid echt enerverend. voor ons jammer maar dat ligt aan ons.
super plekje met alle voorzieningen en uitermate vriendelijke eigenaar. je kunt in principe overal staan ook op het gras langs het water. En dat voor € 10.-- Te gek. wij komen hier terug .
wat een afknapper voor deze mooie stad. was ook nog eens een feest in de bijgelegen accommodatie dus vreselijk veel lawaai. nooit meer hier naar toe .
werken nog altijd in uitvoering. vuilwaterloospunt functioneel maar dan zijn er van die viezeriken die hun pot daar legen en dat wordt dus een smeerboel en het dan later raar vinden dat gemeentes geen voorzieningen meer installeren . ze verzieken het voor iedereen. JAMMER
op de bomen staat aangegeven waar je kunt staan. op de onverharde ondergrond. als het druk is tijdens lunch of dinertijd moet je gelukkig hebben want naar Franse gewoonte parkeert iedereen naar zijn eigen goesting. hebben wijden ook maar ook gedaan . eten kun je zalig in het restaurant vlakbij langs het water .erg goed en super vriendelijk voor schappelijke prijs. toppie
Eigenlijk gewoon een parking .de leegplaats is zeer summier geen water geen electra. wel rustig wij stonden er op zondag avond alleen.
prima plek super vriendelijke havenmeester. stroom is extra. € 1.-- per Kwh
als perfectie bestaat!!!
Alle commentaren kloppen. Alleen geen chemische toilet legen.!! ze hebben een naturkläranlage, dus echt niet doen dus!!!
prima plek vriendelijke eigenaar .er kunnen er wel 50 staan. er zijn nieuwe stroom zuilen ook dus voldoende capaciteit voor wie het nodig heeft.€ 5.-- legen wc € 2.- nacht prijs €5.--
rustige plek aan het water zal in het seizoen wel een drukke plek zijn, gezien de positie aan het water. jachthaventje is leuk om even naar toe te wandelen, maar je mag er niet overnachten. toilet is alleen overdag open als er iemand in het clubgebouwtje is.
sorry maar willen niet met 80 campers op een geplaveide vlakte met het spoor achter in je rug staan waar je bovendien er hoge oprijblokken nodig hebt ,of dat je voor of achterover staat. rare constructie van het gloednieuwe terrein €1.-- voor 5 kWh stroom extra .Wij zijn niet gebleven .
leuk leuk. en vriendelijk. lekker simpel restaurantje met jonge uitbaters vers gemaakt eten. de camperplaatsen zijn een beetje improviseren, maar dat nemen wij in dit geval graag, bij super plek.
een 8 omdat je voor alles behalve electra moet bij betalen. pot legen kan maar je kunt zonder te betalen niet spoelen.tarief nu met nieuwe automaat € 15.-- en je kunt " O wonder " met je bankpas of visa betalen. ze leren het nog wel die duitsers
voor ons niet meer dan 4 sterren. je staat onder de bomen kriskras bij elkaar rommelig niet onderhouden. je moet er van houden zeker. weggetje erheen is trouwens in zeer slechte staat. Nee sorry hoor
perfectie nabij . leuke mensen, prima plaats. en wc legen mag gewoon in het toilet. wel proper houden mensen. betalen kan ook met euro's €10.-- of dek 75.--
erg strikt niet dat het onvriendelijk gaat verre van dat ,maar een beetje meer uit de losse pols is toch aangenamer. prima plek in leuke omgeving rustig en van hier uit met de metro zo in gammle Stan Stockholm. voor gepensioneerden speciaal vervoerstarief.
alleen maar een acht omdat je er geen leegplaats hebt wel zeer nette toiletten aan de Overkant van het meertje net nieuw hopelijk blijft het netjes. zwemmen niet aan te raden, maar 10 minuten fietsen tot aan het slot van deze prachtige stad. voor ons een aanrader en n NEE dit is geen camping dus.
toch maar een tien omdat het gewoonweg een leuke plek is met een toffe vriendelijke beheerder. alles is er (niet super deluxe) maar wel heel proper. alleen het drinkwater daar durfden wij niet aankomen. bruin van het ijzer en een reukje aan. dus tank van te voren en drink Flessenwater.
prima voor elkaar die camping en gezellige uitbaters . "Nederlanders ". gemeentelijk zwembad naast het terrein. en dit ook nog eens voor een schappelijke prijs. Sek 225.-- Mooi verzorgd terrein. en proper sanitair.
als het niet anders kan. maar 23 km verder is een door een Nederlands koppel gerunde camping . horsjonscamping.com in smalandsstenar SK 225.-- incl. met gemeentelijk zwembad ernaast. en o ja mensen geef toch geen codes door. wij stonden er vijf minuten en toen kwamen er al "types" om de code . NIET doen dus.
prachtig gelegen. sluit mij aan bij vorig commentaar. zeer vriendelijke mensen.
op een mooie plaats langs het water gestaan .de rest staat hutjej mutje naast elkaar. Heel druk bezochte plaats.
Wij vonden het niet echt iets .wel aan een soort parkje maar langs de doorgaande weg bij minigolf. We zijn bij het haventje gaan staan .omdat het nog buiten het seizoen was geen probleem dat was een leuke plek. maar als je daar niet kunt staan is het de omweg voor de andere plek voor ons niet waard. op de weg hierheen is er bij de golf ook een stelplaats hebben We gezien.
voor ons een topper wat de plek betreft. er zijn geen voorzieningen maar wel een toilet en wasgelegenheid geen douche.vriendelijke havenmeester , als je belt krijg je de toegangscode en hij komt s'avonds ontvangen
Sitecode: 71998
Nu half mei was er geen plaats en niemand om te informeren. Ook nergens aanduiding waar je zou mogen staan. jammer maar zijn terug gereden naar natuurpark stelplek kunt daar prachtig wandelen over aangelegde paden.
Sitecode: 19123
dito ervaring .stond vol langs het water . volgende morgen iedereen weg dan plaats voor het uitzoeken. wasmachine 100.-- sek .beetje duur!!
Zie commentaar larsdirk. ook in mei 2019 een oase van rust nu stonden wij er alleen
Nieuwe electric installatie dat is hopelijk het begin want de rest is niet meer van deze tijd. En geen loospunt voor toilet en grijs water. hebben voor dit geld al op veel betere plaatsen in zweden gestaan
betaalautomaat nog altijd kapot. wordt ook niet echt verzorgd.maar oké om te staan en dorp te bezichtigen
Duitse betaal automaten accepteren geen buitenlandse maestro of creditcards. probleem overal in Duitsland. is al jaren zo !! alleen Duitse Ec. karten. leve Europa!!
nog altijd zoals vorige schrijvers. prima plaats alleen steil naar beneden vanaf de weg effe opletten dat je door kunt rijden aan de weg bij het vertrek omhoog. zeer vriendelijke mensen en € 3.-- voor alleen overnachten (zonder voorzieningen). waar is dat ergens anders nog te vinden . prima
prima, zo zouden ze allemaal moeten zijn voor ons. natuurlijk zijn er andere meningen maar die mensen moeten op een ander soort camping gaan staan.
prima plaats om op een zonnige nazomerdag te staan wij houden van dit soort plaatsen. electriciteit €2.- er wordt wel verwacht dat je iets komt eten. blijven overnachten gratis. gen voorzieningen. op het einde van doodlopende weg.
Sitecode: 42048
sorry hoor maar op de camping kost het buitenseizoen ook maar € 17.-- alles inclusief toch een aangename plaats( € 9.-- is zonder stroom!!!) met stroom €15.-- en dan is de rekening snel gemaakt toch.
stoffige bende ,asfaltlaag is weg . beetje rare plek gezien het feit dat er duidelijk vaste camper kampeerders zijn en er ook niet aangeduid is hoe je er moet staan. beertje chaos toen wij er waren, hebben de stad bezocht en hebben een andere plaats opgezocht. Peruwelz aan de jachthaven. 6€ met stroom , vidange en water tanken
Drinkwater uitsluitend met jetons te verkrijgen bij de mairie of post depot als ze open zijn tenminste. Water innemen bij de cassette spoeling wordt uitdrukkelijk verboden !!!! Lijkt me gezonder ook !!
Er zijn plaatseen bij gemaakt, nu ongeveer voor minstens 15 campers. Nog altijd rustige mooie plaats met alle voorzieningen ( basic) en gratis bovendien. Perfect zo!!
Plaats voor 5, maar er is een grote normale parking er vlak naast. Stroom duur, 2€ voor 55 minuten .
prima plaats tussen de olijfbomen. leuke stadje buiten het seizoen voor €4.--.
nergens een plekje om te overnachten .voor groter campers + 7.00 echt geen goede plek op de parking. wij moesten 2 keer betalen omdat we zogenaamd te lang gewacht hadden om naar de slagboom te rijden. (hooguit 3 min). leuk stadje maar lagrasse is met de abdij erbij meer de moeite waard en een leuke plaats tussen de olijfbomen voor €6 -- en er is water en een leegplaats.
zo mogen ze allemaal zijn rustig in de natuur naast het kerkhof vlakbij de rivier met kleine jachthaven stroom en water te betalen rest gratis.
perfecte rustige camping ,mooi aangelegd in een park ongeveer 4 km van het centrum goed te doen met de fiets , stalling in parkeergarages. tram 2 voor de deur 1.60 voor een uur trammen per persoon, mooi centrum met veel gescheiden fietspaden
prima rustige plek . op vijf minuten bij de supermarkt een laverie altijd handig. in het naseizoen gratis ,zie foto. alle voorzieningen ook gratis.
langs drukke weg .campers staan dicht opeen. zijn vlug verder gereden en vonden in le segale op weg naar montferrant een gratis plekje aan het kanaal. super
alleen leegplaats .niet voor overnachting geschikt.
voor de camping 8 sterren. alles is er eenvoudig maar proper en voor € 15.30 . meer willen we niet en hebben we niet nodig toch!! camperplaats wil je niet blijven staan alleen goed omm de pot te legen.
verder door op de vaartlaan voorbij volgende sluis kun je bij de woonboten ook staan .wel rustig. geen officiele plaats wordt toegestaan
Prima plaats maar stop een paar euro in de ton om dit soort plaatsen te behouden.
Doodjammer van deze toplocatie is de naastgelegen steenfabriek die van 's morgens 6 uur tot 's middags 3 uur irriteert met een luid gebrom gezoem, niet te doen. Zijn nog nooit ergens weggevlucht maar hier wel, erg jammer voor deze mooie locatie.
Nog altijd zoals vorige mensen schrijven prima plekje zeker voor deze prijs.
Verenigingshaven met prima voorzieningen, gloednieuw toilet/douche gebouw. Cassette leeg mogelijkheden nog niet, maar voor de rest is alles inclusief.
Sitecode: 11956
Prima plaats, helemaal als je de prijs ziet, alleen redelijk veel verkeerslawaai overdag.
Prima plek voor stadscentrum bezoek, vlakbij, ook prima eetgelegenheden. Staanplaats zeer stoffig bij droog weer, want nieuwsgierige komen met de auto over het terrein gereden om aapjes te bekijken. Enige minpuntje!!
Er zijn vijf ruime plaatsen te betalen met creditcard aan haven automaat DKK 140. Alles inclusief wc en douches erg proper. Code staat op de uitgiftebon. Gereserveerde plaatsen achter rode gebouw voor het havenkantoor. Voor ons als oud zeilers een leuke plaats met prima eetgelegenheden in de buurt. Verrassend leuk stadje. Moet op wifi psk en dan inloggen met de codes op het ticket.
Kunnen Fam Teeuw gelijk geven. Voor ons niets. Bij slecht weer oké, maar als de zon schijnt ??. Je staat gewoon op een asfaltparking langs weg 23, een doorgaande weg en er is een hek langs het water. Veilig maar niet leuk. Foto's geven niet alles juist weer. Jammer wij gingen af op de foto's.
Soort France Passion adresje, maar dan in dit geval geen flessen wijn voor 10.-€. Prima toch vinden wij. Jammer dat je niemand te zien krijgt.
Prima plek. Alleen jammer dat je de cassette een eind verderop bij de vrachtwagenparking moet gaan legen. Dus even aan denken als je wat langer wilt staan. Prijs volledig acceptabel als je ook de wasmachine en de droger gebruikt. SEK 200 borg krijg je cash terug als je met de kaart betaalt.
Nog altijd het zelfde. Niets aan voorzieningen en nog altijd opslagplaats. Maar rustig en gratis staanplaats.
Voorzieningen prima. Reuze, grote grindparking. Kunnen er wel honderd staan, maar wij staan er geheel allen.
Nog altijd leuk plek met vriendelijke mensen. Alleen stroom, verder geen faciliteiten meer. Maar, who needs it ??
Sitecode: 20873
Dikke tien voor ons. Verdient de eerste prijs van Campercontact. Toilet legen geen enkel probleem. Voor de rest was alles er al voorzien. Verder geen commentaar. beter kan niet.
Wij stonden hier meer beschut tegen de sterke wind dan op het havenhoofd. Bovendien gratis. Voorzieningen heb je ook niet alle dagen nodig toch?
Meer dan alle sterren gaat jammer genoeg niet. Superplaats. Wel flink op de blokken zetten, schuin dus.
bij navraag in het museum blijkt dat het GEEN overnachtingsplaats is er wordt in Zonnebeke wel aan een officiële plaats gewerkt , maar is er nog niet dus. Trouwens de plaatsen zijn niet geschikt voor voertuigen langer dan 6 meter, die steken dan uit over de rijweg. jammer maar helaas.
Het is maar wat je gewend bent. Alleen de oprit is 15 meter redelijk steil, maar de rest ???? Bijna perfecte plaats, behalve voor degenen die stroom willen, dat is aan de prijs, vandaar onze 9 sterren. Van ons mogen alle plaatsen zo zijn, zeker gezien het €7.-- prijskaartje.
Sitecode: 52015
Geen 10 omdat er geen voorzieningen ter plaatse zijn maar aan de achterzijde van de kerk bij de mediatheek (modern gebouw), boven. Mooie plaats met prachtig uitzicht op de vijvers en de kerk, die zeer de moeite is om naar toe te gaan. Stad verder niet bijzonder, brede straten grote parkeerpleinen. Verder klopt de gps positie niet, die moet zijn N 48.57270° W 1.08806°
Voor ons is dit een prima plek zoals vorige schrijvers meldden. Als er plaats is, achterin de hoek de beste plaats om te staan, zie foto. Wel langs de baan maar 's avonds rustig en met gratis voorzieningen en plus.
Een 6, omdat alle voorzieningen er zijn en bovendien gratis. Maar gewone parking langs de baan. Dorpje oké maar verder gereden naarm Pirė sur Seiche 13 km. Ook alles gratis, maar in een soort park je langs de baan in het groen.
Niks mis mee en wat betreft de plaatsen, je staat tenslotte niet op een camping. 6€ incl, alles behalve stroom dat is extra.
Als het slecht weer is misschien, maar als de zon schijnt snel weer verder, ligt naast de weg en aftands sportveld niet gezellig. Alleen geschikt om te overnachten als je er toch bent en geen puf meer hebt om verder te gaan zoeken. Alle voorzieningen wel aanwezig, te betalen met de kaart!! (geen jetons gaan zoeken.)
Fantastische plek. Was geheel verlaten. Konden gaan staan waar we zin in hadden. Slagboom en bijbehorende betaalautomaat werkt niet dus ook geen drinkwater beschikbaar. Kunt wel gewoon de pot legen, maar zonder spoelwater. Voor de rest sluiten wij ons aan bij de rest van de recensies.
Water innemen en tanks leegmaken gratis. Ook toiletten maar niet proper!! Langs de Provincialeweg dus lawaai ook nog eens ongezellig, we waren zo snel weer weg dat wij zelfs geen foto hebben gemaakt.
Prachtig middeleeuws dorp, volgens de Fransen het mooiste van Frankrijk. Prima gestaan op het grasland wel scheef zelfs met de hefpoten volledig uit. De Fransen bleven gelukkig op het asfalt een terrasje hoger staan. Prijs nu 5€ geen voorzieningen.
Nu betalen volledig geautomatiseerd met creditcard betalen. Camera neemt nummerplaat op. Overdag eerste kwartier gratis, daarna € 6.50 weet niet wat er voor de nacht berekend wordt. Zijn niet gebleven, dit is een toeristenval. Pointe du Van is veel rustiger en nu nog gratis bovendien en ons inziens mooier.
Sanistation staat er al een tijdje kennelijk. Beetje viezig. Water 2€, maar alleen pot legen kan ook, je heb dan wel geen spoelwater, dus eerst legen en spoelen met grijs water voordat je dat weg laat lopen. Verder volop ruimte om te staan voor de nacht.
Daar kunnen ze in België en Nederland nog een voorbeeld aan nemen!! Prima plek !! en dan nog geheel gratis ook!!
Nog altijd prima plek, je kunt er nog je pot en vuilwatertank legen, maar of dat officieel mag ??? Verboden om op de grote parking te staan, gendarmerie komt meermaals per dag controleren.
Hasselt verdient beter, onverzorgde kleine parking voor kleine campers,wel vlak bij het centrum,leuke stad, jammer maar Hasselt kan misschien in de toekomst beter worden en dan met voorzieningen
Een half uurtje lopen naar de Grote markt, mooie plaats maar zeker geen topplatz!!!! te veel lawaai van het passerende verkeer vooral smorgens vroeg ,storend!!! jammer.
zonde zonde, ook nu werkt het systeem nog altijd niet, geen stroom geen toegang,maar parkeergelegenheid genoeg en rustig rechts op het grind. Tongeren doe er iets aan ,zo'n mooi plaats anders ,op 15 minuten lopen van de Grote markt.
voorzieningen oké, maar om nu te zeggen toffe plaats,nou nee. het is omdat er in de omgeving niets anders was. veel verkeer rumoerig. maar geheel gratis, dat weer wel.
Nog altijd is Duitsland een land waar ze niks willen weten van visa ,Mastercard of zelfs maar maestro. Triest voor de grootste economie van Europa. Wie loopt er nou rond met 12 losse euros in zijn portemonnee. waanzin.
Sitecode: 19794
Moet je wel op de goede plaats gaan staan onder de bomen, niks mix-parking. Staat perfect aangeduid. Loospunt bij de minigolf aan de overkant, wel op de mix-parking. Gratis en rustig, waar vind je dat nog.
Alle faciliteiten aanwezig, verzorgde plaats, wel overal een beetje schuin, veel schaduw. Dinan op 27km, zeer leuke mooie oude stad.
Het terrein ziet er netjes uit geheel verhard met steenslag en in een rustige omgeving, voetgangersbrug over en je staat in het historische centrum. Geen camperservice. Politie controleert regelmatig.
Wij komen hier al jaren en genieten iedere keer weer van deze fijne plek. Erg vriendelijk en zeer verzorgd. Prima restaurant en fijn zwembad.
Sitecode: 42048
we sluiten ons volledig bij Antje aan .toffe plaats
Nog altijd een leuke plek, bij een leuk dorp. Ook nog steeds 6€, incl. jeton voor water en lozen toilet. Naast oude school op het weggetje naar de CP, betalen bij de tabac.
Nog altijd zoals beschreven door filimaro. Prima overnachtingsplaats, gratis met eenvoudige voorzieningen.
parkeerplaats voor rugbyveld, stoffig bij droog weer en plassen bij regen. overnachtingspaats meer dan dat is het niet . containers voor het vuil voor de bewoners staan hier ook.
Sitecode: 42097
eenvoudige camping vlak langs een doorgaande weg. niet te veel overlast van. nieuw bij acsi dus nog niet in het boek ,wel bij jullie in de app.(pluim) toilet gebouw vernieuwd en Proper. legen chemisch toilet niet goed zie foto. erg vriendelijk spreken allen beetje Engels. nette cafetaria ,eten eenvoudig. prijs is € 19.-- iets te veel in vergelijking met andere campings .
prima plek toch, Madam is Brusselse vandaar haar Vlaams en Frans.
De plaats is zoals te zien op de foto, sober. Maar gezien het slechte weer zijn we blijven staan. Servicestation werkte niet. Electronica stuk. Kon wel lozen in de grondput, geen water dorpje oké, leuk gelegen kuroord. Prima voor een nacht,zeker als servicestation werkt en het water oké! Er is wel internet gratis beschikbaar.
Prima plaats voor € 12.-- (2 pers + camper) incl. stroom. WIFI alleen rondom de receptie. Zo zou het overal mogen zijn! Nogmaals prachtig en lees alleen maar de positieve berichten, want die kloppen echt!
staat op camper plaats niet op dorpsnaam maar begint met parking, enz. daarom eerst niet kunnen vinden. werden er vandaag weggeblazen door de wind. verder naar covas 15 km , kleine leuke camping in the middle of nowhere.
leuke kleine camping,vriendelijke mensen. zwembad,bbq ,net sanitair. prijs oké, vergelijkbaar met een te betalen camperplaats
waren hier op 05-04-2016, nog altijd zoals iedereen beschrijft, niks mis mee toch, NB .gratis.
waren hier op 9 april 2016.sluiten ons aan bij alle vorige commentaren . PRIMA