@KarienHendriks
- 2017
Prima uitvalsbasis om te fietsen. Vriendelijke ontvangst. Sanitair net vernieuwd, was erg netjes.
Zeer vriendelijke ontvangst. Fijne uitvalsbasis om te fietsen. Sanitair wat verouderd, daarom geen 5 sterren.
Wij verbleven hier onlangs drie nachten. De ontvangst was onpersoonlijk; ons werd de plek gewezen (die vol lag met half vergaan tenttapijt van een vorige gast), en er werd gewezen waar we het sanitair konden vinden. Verder niemand gezien. Het sanitair is erg simpel en onprofessioneel. De boerderij deed erg rommelig aan. Geen kalverliefde bedrijf. Gezien de prijs die we betaalden, voelden wij ons een melkkoe.
Hele fijne dagen gehad op camping Boogaard. Prettige sfeer, heerlijk rustig. Sanitair is top. Gastheer en gastvrouw geven je het gevoel welkom te zijn. Voor herhaling vatbaar.
Ondanks dat vermeld is dat de camping het hele jaar geopend is, stonden we voor een gesloten hek. Alles leeg en afgesloten. Jammer....
Mooie camping, maar wat een prijs! Wij betaalden 48 euro voor één nacht. Hoogseizoen vanwege een vrije dag in Spanje. Terwijl het zwembad al dicht is.
Prima camping om Ebrodelta te verkennen. Sanitair modern en wordt met regelmaat gereinigd. Het zwembad was nog geopend (tweede week oktober), dat hebben we wel anders meegemaakt. Wij betaalden 28 euro/nacht zonder korting. Wel heel veel vliegen en muggen.
Camping ligt wat buiten de stad. Op de fiets is Peniscola goed bereikbaar. Sanitair is verouderd, wordt wel goed schoon gehouden. 14 euro per nacht. Wel veel vliegen en muggen.
Goede plek als doorgangscamping. Groot veld, zeer ruime plaatsen. Sanitair is was verouderd, maar heerlijk warme douches.
Prachtig gelegen. Veel vaste standplaatsen, daardoor in het weekend veel Spanjaarden. Door de week zeer rustig, geen verkeersgeluiden. Helaas was het zwembad al gesloten terwijl de temperatuur nog rond de 30 graden was. Restaurant is oké, wel echt camping restaurant met dito menukaart.
Fijne camping voor bezoeken Krakau. Net sanitair. Ruime plaatsen. Fietsen naar Krakau is goed te doen. Eerste deel is het fietspad slecht begaanbaar.
Prima camping voor bezoek Karowice. Vriendelijke ontvangst. Wel continue het geluid van de snelweg hoorbaar, maar wij hadden hier niet veel last van.
Vriendelijke ontvangst. Heerlijk rustige omgeving.. Fietsen naar Dresden gaat prima, ca. 40 minuten, wel gedeeltelijk langs drukke weg. Dresden is prachtig.
Zeer vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen. Sanitair en douches zijn eenvoudig maar schoon. Wel extra betalen voor douchen, maar systeem werkt prima. Heerlijk gegeten in het restaurant op de camping. Omgeving is heerlijk om te fietsen langs de Elbe.
Prima doorreis camping. Vriendelijke ontvangst, vlotte afhandeling aan de balie. Rustige omgeving.
Prima camping voor bezoek aan Bilbao. Met metro vanuit Plentzia is dat goed te doen. Veld boven loopt schuin af. Lastig om de buscamper waterpas te zetten. Veld beneden is alleen voor grote campers. Sanitair is netjes. Licht staat erg kort afgesteld zodat je in het donker staat te douchen.
Prima camping voor bezoek aan San Sebastian. Bushalte voor de ingang. Toiletten wat verouderd. Plaatsen prima qua grootte. Goede prijs: 23 euro/ nacht voor 2 personen met camperbus.
Prima camping vlak bij zee. Goede fietsmogelijkheden naar Santander. Vriendelijke ontvangst. Plaatsen zijn wat krap. Nu in naseizoen was er voldoende ruimte.
Mooie camping, goede plaatsen. Vlak aan strand en zee. Heerlijk rustige omgeving. Schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar.
Mooi gelegen camping. Toiletten geven het jeugdkamp-gevoel, maar zijn netjes en schoon. Restaurant is prima. Wel 's nachts veel last van blaffende honden uit de omgeving.
Mooi gelegen aan de baai. Plaatsen zijn niet groot, maar wel voldoende in naseizoen. Toiletten worden regelmatig schoon gemaakt. Prima camping.

Mooi gelegen aan een meertje. Vriendelijke ontvangst. Voorzieningen zijn netjes maar wat niet handig is, is dat alle toiletten bij in de douche gelegenheden zijn. Als alle douches bezet zijn, kun je dus niet naar het toilet.
Grote camping aan meertje. Erg duur, wij betaalden €44,50 voor 2 personen en buscamper. fWij kregen ( tegen € 4,30 extra betaling) zogenaamd de laatste plek aan het meertje. Maar er bleken diverse goedkopere plekken leeg te blijven tijdens ons verblijf. Sanitair niet erg schoon door drukte. Bad Durkheim is erg gezellig, bezoek waard.
Camping mooi gelegen, nabij Saint-Claude. Ruime mogelijkheden om te wandelen vanaf de camping. Toiletten gender- neutraal. Naastgelegen zwembad is voor campinggasten gratis. Restaurant op camping is prima
Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Turijn. Goed te fietsen langs de Po. Zeer vriendelijke ontvangst. Alle camper plekken liggen vlak naast elkaar zonder schaduw. Is midden in de zomer erg warm. Toiletblok is in een bouwkeet, wel netjes maar ook erg warm. Veel lawaai van de weg en medekampeerders gedurende de nacht. Wij betaalden voor onze buscamper €24,- in het hoogseizoen. Geen broodservice.
Prachtig gelegen camping in Italiaanse alpen. Schitterend uitzicht. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Nette toiletgelegenheid. Prachtige bergwandelingen vanaf de camping.
Sitecode: 20247
Nette camping nabij Freiburg. Vriendelijke ontvangst. Freiburg goed bereikbaar met fiets, wel klimmetje terug. Zeer nette toiletgelegenheid. Plaatsen wel wat krap.
Prima verzorgde camping. Mooie plaatsen met verhard gedeelte waardoor je goed recht staat. Sanitair zeer netjes, douche niet gratis. Koblenz goed bereikbaar met de fiets.