@KarienHendriks
- 2017
Juni 2026
Prima uitvalsbasis om te fietsen. Vriendelijke ontvangst. Sanitair net vernieuwd, was erg netjes.
Zeer vriendelijke ontvangst. Fijne uitvalsbasis om te fietsen. Sanitair wat verouderd, daarom geen 5 sterren.
Wij verbleven hier onlangs drie nachten. De ontvangst was onpersoonlijk; ons werd de plek gewezen (die vol lag met half vergaan tenttapijt van een vorige gast), en er werd gewezen waar we het sanitair konden vinden. Verder niemand gezien. Het sanitair is erg simpel en onprofessioneel. De boerderij deed erg rommelig aan. Geen kalverliefde bedrijf. Gezien de prijs die we betaalden, voelden wij ons een melkkoe.
Hele fijne dagen gehad op camping Boogaard. Prettige sfeer, heerlijk rustig. Sanitair is top. Gastheer en gastvrouw geven je het gevoel welkom te zijn. Voor herhaling vatbaar.
Ondanks dat vermeld is dat de camping het hele jaar geopend is, stonden we voor een gesloten hek. Alles leeg en afgesloten. Jammer....
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie camping, maar wat een prijs! Wij betaalden 48 euro voor één nacht. Hoogseizoen vanwege een vrije dag in Spanje. Terwijl het zwembad al dicht is.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prima camping om Ebrodelta te verkennen. Sanitair modern en wordt met regelmaat gereinigd. Het zwembad was nog geopend (tweede week oktober), dat hebben we wel anders meegemaakt. Wij betaalden 28 euro/nacht zonder korting. Wel heel veel vliegen en muggen.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Camping ligt wat buiten de stad. Op de fiets is Peniscola goed bereikbaar. Sanitair is verouderd, wordt wel goed schoon gehouden. 14 euro per nacht. Wel veel vliegen en muggen.
Goede plek als doorgangscamping. Groot veld, zeer ruime plaatsen. Sanitair is was verouderd, maar heerlijk warme douches.
Prachtig gelegen. Veel vaste standplaatsen, daardoor in het weekend veel Spanjaarden. Door de week zeer rustig, geen verkeersgeluiden. Helaas was het zwembad al gesloten terwijl de temperatuur nog rond de 30 graden was. Restaurant is oké, wel echt camping restaurant met dito menukaart.