@Kariesvampir
- 2017
Dit is een "tijdelijke" parkeerplaats. Ik betaalde 30€/nacht. Geen toilet, geen wastafels, geen douche, WiFi zichtbaar maar geen verbinding. Water en vervoer bevinden zich op ongeveer 100 meter afstand. Het is een mooi plekje op een weiland. Ik had ook elektriciteit moeten reserveren. Nu zijn de tarieven gewijzigd. De molen is ook niet te zien. Er is een kas aan de voorkant.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
We kwamen 's nachts aan en stonden naast de deur op een parkeerplaats voor huurders. Toch hebben we de parkeerplaats gevonden. :) Verhard met afvoer en elektriciteit. Bedankt aan de stad. Een liefdevol aangelegde plek. Het is stil en we vielen meteen in slaap.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Helaas kan ik voor november geen plaats reserveren omdat alle data na oktober zijn geannuleerd. E-mails worden niet beantwoord. Hoe heb je daar een plek geboekt? Of zijn jullie allemaal willekeurig langsgereden?
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Sitecode: 20892
Deze kampeerregio is in opkomst. Stadsmuur CP, prachtig gelegen aan het Trasimenomeer. Logischerwijs kan niet iedereen aan het meer staan. Toiletten zijn superschoon, kleine mini-markt voor essentiële benodigdheden. Engels is gesproken. Zeer vriendelijke exploitant. Veerhaven op 2,5 km afstand, stad op ongeveer 600 meter. Natuurlijke wandelingen langs het meer zijn geschikt voor honden.
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Idyllisch gelegen parkeerplaats met V/E, elektriciteit en water. U krijgt bij de receptie een afstandsbediening voor de slagboom en factureert deze terwijl u rijdt. De plaats is vlak en deels/zonnig/schaduwrijk. Ik schat dat er ongeveer 10-12 voertuigen in de ruimte passen
Een geweldige camping aan het Gardameer. Szpernarkz net om de hoek. Pizzeria ter plaatse. En dat was het dan ook. We kunnen niet wegkomen met onze kleine hond omdat de buslijnen geen dieren vervoeren. Uitstapjes naar Desenzano of Sirmione zijn dus niet mogelijk. Hang rond en wacht op het vertrek... Zeer gunstig gelegen zonder verkeer. Daarom één ster minder.