@Karijn90
Sitecode: 19097
Zeer leuk met kinderen. Speeltuin apart toestel voor kleine en grote kinderen, schommel, binnen speelhuisje met magneten/treinbaan/knuffels/voetbaltafel, springkussen, voetbalveldje, inloopstrand en verhuur waterfietsen. Supermarkten op loopafstand, verharde camperplaatsen met gras ernaast, sommige vlak sommige iets hellend. voldoende toiletten en douches, schoonmaak is dagelijks maar kan iets grondiger (met name douches). Douches zijn inclusief
Heerlijk gehad. Fijne camping met verharde plaatsen en gras. Vernieuwd en schoon sanitair. Leuke speelplaats voor kleine kindjes, buiten fitness rekken ed, pingpongtafel. Horeca stijl vaatwasser (gratis), 3 wasmachines en 3 drogers (dacht 60 nok per machine). Loopafstand van supermarkt en dorpje, met mooi weer heerlijk zwemmen in rivier of bij afgezette plas met inloopstrand. Prijs van de camping ligt wat hoger maar krijgt waar voor je geld. Top!
Sitecode: 20532
Mooie rustige plek met speeltuintje en trampoline voor de kids. Lekkere bruine broodjes (1 soort) te bestellen voor ontbijt. Alleen het sanitair vonden we vies en werd ook niet goed schoongemaakt, vlogen erg veel vliegen in het sanitairgebouw... Dus wij zijn na 1 nachtje weer vertrokken. Verder mooi uitzicht en ruime groene plekken, niet allemaal even vlak.
Fantastisch uitzicht, vrij parkeren op gras. Camper 2 volwassenen + 2 kids met stroom betaalden we 470 nok. De camping loopt in de zomer snel vol en afstand wordt er dan amper gehouden. Sanitair is sterk verouderd en zag er niet heel schoon uit. Voor een nachtje prima voor ons vanwege het prachtige uitzicht op bergen, water en waterval. Dorpje met supermarkt op 10 minuutjes lopen.
Perfect voor ons voor 2 nachtjes, zochten iets dichtbij vliegtuig (partner ging op en neer voor uitvaart) deze camping is vanaf het vliegveld 25 minuten waarvan het merendeel snelweg. Camping zelf is vrij basic met 3 toiletten voor dames en 1 douche (20 kr voor 4 minuten). sanitair is netjes en douche is fijn. Voor de kids staat er een trampoline, 2 schommels en 1 mini glijbaan. Er is een klein zandstrand en water loopt langzaam af, fijn met kids
Bleven maar 1 nacht met camper maar voor kids ontzettend leuk, waren graag langer gebleven. Zeer vriendelijke net onderhouden camping. Leuke speeltuin, midgetgolf en skelter voor kinderen. Strand dichtbij. Nette douches (3 sek voor 2 minuten) achteraf betalen bij uitchecken. Mooi groene standplaatsen. s Avonds fijn rustig