• Camperlocaties

Betrouwbare reviewer

Ja
2010

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Pluspunten: er is elektriciteit, je kunt lozen, er is een winkel in de buurt. Beetje aandacht zou deze camperplek goed doen.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Prima camperplek. Sanitair superschoon en nieuw. Douchen 1 euro voor 5 minuten. Loopafstand van strand waar heel veel campers staan. Zwemmen verboden, vaarroute. Dorpje met wat horeca in de buurt.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Prima plek voor 1 of meerdere overnachtingen. Dorpje op loopafstand. prachtig uitzicht op zee.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Aan het strand, terrasje, de bakker komt langs, loopafstand naar populaire stranden. Inderdaad veel vliegverkeer, daar kijken we graag naar.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Prima plek. We zijn hier een nacht extra gebleven. Winkeltje, wasmachine/droger, brood. Ze werken aan het sanitair maar dat is niet echt een probleem. Vlak bij strand met leuke strandtent. Heerlijk overdekt zwembad.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Wat een mooie plek! Aan de rand van een dorpje. Superschoon sanitair. Gastvrije mensen. Op dit moment volop in kerstsfeer.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Prima plek voor een overnachting. Vlak bij de Rhône. De brug overlopen en je bent in het centrum met winkels en restaurants.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Zo’n pareltje waar je onverwacht tegenaan loopt. Rondom een moes/bloementuin die door vrijwilligers wordt onderhouden. Aan een schitterend wandelpad, kano’s die je mag gebruiken. Aanrader!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Een prachtige plek, niet voor het eerst dat we hier waren en zeker niet voor het laatst. Groenlo op wandelafstand, pad langs de weilanden. Broodjesservice, en heerlijk jam ingeslagen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Ook wij hadden problemen met de huishoudaccu. Carlo bestelde een nieuwe en deze werd snel en goed geplaatst. Buiten deze geweldige service: wat een mooie off grid plaats is dit! Geniet van het uitzicht, een wandeling naar het dorpje met een restaurant. Geen supermarkt, wel een bakker die elke ochtend langskomt. Wij komen zeker weer!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

We stonden hier twee jaar geleden een paar weken. Erg fijne plek. Helaas nu volle bak, pas weer ruimte over een week. Probeer te reserveren als je hier naar toe gaat. Gelukkig is er in de buurt voldoende ruimte om te staan.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Prima plek voor een nacht. Naast de Carrefour. Rustig ‘s nachts en voelde veilig.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

De plek is geweldig, vlak bij strand, mooie baai, en dorpje met één winkel en meerdere restaurants. Bakker komt langs en op zaterdag kwam een groenteboer. Sanitair is superschoon, maar de douches zonder afsluitbare deur, beetje gebrek aan privacy. Twee keer douchen met koud water á 1 euro. We hadden de laatste plaats en toen we vertrokken stonden er al weer meerdere campers te wachten. Op tijd aankomen of reserveren dus.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Prima plek, voelt veilig ondanks of misschien wel dankzij een paar vriendelijk zwervers en loslopende honden die ‘s nachts nog wel eens van zich laten horen. Stoelen en zonnepanelen buiten. Politie rijdt geregeld langs, kijkt en gaat verder.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Wat ontzettend jammer dat deze plek gaat sluiten. We hebben hier bijna een week gestaan, veilig, alles in de buurt wat je nodig hebt.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

We stonden hier een paar uurtjes, wandeling langs de haven. Denk een prima plek om te overnachten. Maar….rij een half uurtje verder naar Alvor en je staat gratis vlak bij het strand, mooie boulevard etc.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Alles wat je nodig hebt, superschoon, aardige mensen, restaurant, winkel, dorpje loopafstand, strandje, overdekt zwembad. Geweldige plek!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Prima plek voor een overnachting. Strand aan de overkant van de weg, veel surfers. Voelde veilig. Langs de kust, iets verder zijn meer van deze plekken.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Prima plek, alles wat je nodig hebt is er. Picknick tafel bij je camper, leuk! Met de hond met Uber naar het centrum, geweldige hulp van de receptie medewerkers toen dit niet lukte. Aanrader!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Voor een gratis plek prima locatie. Vlak bij centrum en supermarkten. Goed verlicht ‘‘s nachts , voelde veilig. Mooi dat een gemeente zo’n plek beschikbaar stelt.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Een geweldige plek. Aardige, behulpzame mensen. Vlak bij het strand met barretje, uitzicht op zee. Mooi wandelpad door de duinen naar het dorp met diverse restaurantjes. Drie nachten gestaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek voor een overnachting, alles goed voor elkaar. Aardige hotelhouder die zijn talen spreekt. Fijne douche, warm water voor de afwas. En dat voor maar 23 euro.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een plek op de camping tussen stacaravans. Locatie is perfect, vlak bij het dorp en het strand. Sanitair is nieuw, dikke plus! Broodjes tussen 8-9. Frites naast de deur. Leuk dorpje met terrasjes en restaurants. In de buurt veel overblijfselen van WO2, bunkers en musea. Hond mag niet op het strand. We betaalden 28,40 2p plus hond en gebruik douches.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, prima plek maar sanitair mag wel een opknapbeurt hebben. Verouderd maar wel goed schoongehouden. Heerlijke douches. Dikke plus: klein stukje door duinen en je bent op het zandstrand waar de hond ook mag lopen. Naar rechts op de boulevard leuke strandtent met muziek in het weekend.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek op loopafstand van het toeristische dorpje met horeca en winkels en het strand. We betaalden 10 euro voor een nacht. Betalen via automaat die ook bankbiljetten accepteert.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prima plek buiten de camping, wel gebruik sanitair voor 13,08. Brasserie, eenvoudig, maar goed. Toegang strand is 200m, maar dan nog minstens 1 km door kiezels om bij een kiezelstrand te komen. Voor een hond is dit niks.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prima plek voor een overnachting. Camping met veel vaste plaatsen en hier en daar ruimte voor een camper. Vlakbij een visvijver en wandelpad door het bos. Sanitair eenvoudig maar schoon. We betaalden 18 euro.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Camping met vaste plaatsen, voorzover wij konden zien niet echt voor campers.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wat een prachtige plek! Ruime camperplaatsen tussen fruitbomen van waaruit je zo de landerijen in loopt. De kersen waren rijp en deze mochten we plukken. Heerlijk terras (zelfbediening)met vele soorten Belgische bieren en moezelwijn van de wijngaard van de eigenaar. Mee eten is mogelijk. Contant betalen en op dit moment geen douches.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 91992

Wat hadden we hier graag wat langer willen staan, helaas, we moesten terug naar Nederland. Nieuw en superschoon. Geen elektriciteit, wat past bij onze plannen om zo weinig mogelijk elektra te gebruiken. Op loopafstand een dorpje met veel mogelijkheden voor een hapje en drankje en een kleine supermarkt. De CP eigenaar verkoopt locale wijn en olijfolie. Vooral kopen, het is heerlijk. Wij komen zeker terug en dan wat langer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Perfecte plaats, alles goed voor elkaar, dikke 10! Er was onderhoud aan het sanitair vandaag, dat kwam de eigenaresse iedereen persoonlijk vertellen. Het liep iets uit en toen kwamen ze langs met oranjekoek voor iedereen! CP is naast het pretpark Duinenzathe, maar daar hoor/merk je niks van. Leuk, met of zonder kinderen. Vlakbij restaurants waar ook de hond welkom is. De kamelenmarkt, een curiositeit zoals je die je nergens tegenkomt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Mooie camping, super schoon sanitair, zwembad met heerlijk warm water. Loopafstand van dorpje met gezellige terrasjes.

Sitecode: 22091

Wat een geweldige plek! Ruime plekken bij een riviertje, sanitair dik voor elkaar, dorpjes op loopafstand via een mooi wandelpad, supermarkt en geweldige bakker vlakbij. Gezellige taveerne op de camping. Wij komen hier zeker terug. We betaalden 40 euro per nacht met hond en twee douchemuntjes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prachtige plek als het lukt om voorbij de slagboom te komen. Na de eerste misser een kwartier gewacht, met veel pijn en moeite betaling gedaan. Maar de slagboom gaat niet open. Geen telefoonnummer voor storingen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Fijne, veilige plek voor een overnachting in de winter. Sanitair, mooi en schoon. Bistro (elke dag open!) waar we heerlijk hebben gegeten. Twee km afstand van Aral, goedkoop tanken. We betaalden 20 euro en dat betalen we graag voor zo’n plek in de winter!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Prima plek voor 1 nacht, vlak bij de snelweg. We kwamen aan rond 17.30, hartelijk welkom door man en vrouw. Sanitair, redelijk nieuw en schoon. Brood ligt klaar vanaf 07.30. Katten, voer ze niet, hond aan de lijn en deur van je camper dicht. we betaalden 20 euro.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Prima plek! We kwamen voor een paar nachten maar bleven twee weken. Schoon sanitair. Strand en Beachbar 5 minuten lopen. Bakker komt elke ochtend langs. Grote markt op zaterdag. Mooie wandelingen gemaakt. Vliegtuigen ja, maar niet altijd en het stoorde ons niet. Zorg dat je op tijd aankomt, volle bak, net als bij de andere camperparks in de buurt.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Wat een grandioze plek! Als enige gast hadden we alle ruimte. Maar ook als er meerdere campers of tenten staan heb je de beschikking over uitzonderlijk grote plaatsen. Dat is zoals eigenaar Huub het wil hebben. Ideaal voor echte kampeerders die zonder luxe, midden in de natuur tussen olijfbomen willen kamperen. Rekening houden met: geen WiFi (wel goed bereik 3/4g), een beetje elektriciteit, koffie zetten op gas. En dan..genieten!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

We hebben hier twee nachten gestaan met de camper met een prachtig uitzicht op Bocairent. Alles goed voor elkaar, schoon sanitair, je kunt een wasje draaien en ophangen aan de daarvoor bestemde waslijn. Je kunt gebruik maken van een gasstel en van een (huur) koelkast en je kunt fris en wijn tegen schappelijke prijzen uit een koelkast halen. Fijne plek, aardige mensen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wat een verassing, deze camping. Gastvrij, neem een paar eitjes mee, onze kippen leggen genoeg. Rust, prachtige plekken in het groen, schoon sanitair en een ontmoetingsruimte met boeken, speelgoed, magnetron, waterkoker etc. Wat ons betreft een aanrader.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

We stonden hier met Pinksteren. Jammer dat op de site niet vermeld staat dat het restaurant bij de camping is gesloten ivm gebrek aan personeel. Op de site van het restaurant zelf staat dit wel, dus even doorklikken voor actuele informatie. Camperplek tussen stacaravans in, niet heel bijzonder. sanitair prima en schoon.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Prachtige plek, ruime plaatsen, schoon sanitair en gaaf dat ook in de winter de bar/ restaurantje is geopend. Vlak bij dorp, twee bakkers, restaurants en een kleine supermarkt met verse groente. Aanrader.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

De parkeerplaats stond zo goed als vol. we merkten dat je langs de parkeerplaats naar het ‘strand’ kon rijden waar veel campers een plekje hadden gevonden. Wij ook. Mooi dat deze mogelijkheid er is, jammer dat er zoveel vuil wordt achtergelaten.

Sitecode: 20985

Wat een geweldige plek. Aan de rand van het dorp, restaurant/terras naast de deur. Geliefde plek voor locals. Speelruimte voor kinderen, wandelen met de hond. Voor toilet en wastafels om de sleutel vragen bij het restaurant.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima plek! Wel even rekening mee houden dat je met muntgeld moet betalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We kunnen weinig toevoegen aan de reacties van anderen. Alles klopt op deze camping, echt een aanrader. Loop vooral de mooie wandeling die je mee krijgt bij aankomst en drink of eet wat op het terras bij het kasteel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima camping! Gastvrije eigenaar die de camping begin dit jaar heeft overgenomen en mooie plannen heeft. Mooie plekken, schoon sanitair, alles nu al goed voor elkaar. We komen vast een keer terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Een nacht op deze camping gestaan. Prima camping, hele mooie omgeving. Een paradijs voor kano liefhebbers. Sanitair wat verouderd maar wel schoon. Pinnen is mogelijk. Hou er rekening mee dat gevraagd wordt naar bewijs vaccinatie of testen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Prima plek! Aan de ene kant loop je met de hond het natuurgebied in. Deels losloopgebied voor honden die volop ruimte hebben om te zwemmen. Horeca aan een strandje, fijn voor jong en oud. Aan de andere kant loop je in een paar minuten naar de oude stad. Service goed, even bellen en het hek gaat voor je open. Fijne plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wat fijn dat we hier mochten staan! Een mooie camping, ruime plekken met uitzicht op boerderijen en weilanden. Sanitair top, je kunt broodjes bestellen en dan jam of sap uit de boerderijwinkel er bij kopen. Op fietsafstand van Groenlo.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Goede, rustige plek voor een of meer overnachtingen. Ligt aan een meertje met jachthaven en restaurant. Wij hadden geen last van de steenfabriek. De man met de scooter, Nederlander, geweldige service, vertelt je alles wat je moet weten. Emmerich is op de fiets of lopend goed te doen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima camping! We stonden hier 15-7 op veld K. Veel ruimte en heerlijk rustig. We konden kiezen uit het oude toiletgebouw op veld K, of een klein stukje lopen voor het grote gebouw met sauna (nu even niet in gebruik) en een geweldige plek voor kinderen. Wat ons betreft een aanrader.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Prima plek, aardige mensen, spreken Engels. Verwarmd sanitair. Op loopafstand restaurant en brasserie. 22-2-2020. We betaalden 18 Euro zonder stroom.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Wat een geweldige plek, midden tussen de olijfbomen. Wij waren hier in de winter een nacht, konden het eerst niet vinden en werden door de Nederlandse eigenaar in het donker opgehaald! In de gezellige kantine is het mogelijk om wat te drinken, ontbijt is ook te regelen. Natuur, rust, gastvrij, een aanrader.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Buscamper 2 personen plus hond. ACSI tarief 20 euro. Vriendelijk is anders, maar alles is netjes en schoon. Erg druk eind februari, veel kinderen, maar rond acht uur was het stil. Uitzicht is prachtig.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Wat een geweldige plek! Voor rustzoekers zonder kinderen. Mooi, schoon sanitair, wasmachine, restaurant/bar en er komt nog een plek waar je met je hond warm buiten kunt zitten. We komen hier zeker weer, en dan wat langer!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima plek, alleen als je wilt douchen, laat aankomt en vroeg wilt vertrekken is het vervelend dat de douches om 18.00 dicht gaan en pas weer om 09.00 open. Strand is prachtig, we hebben een café gevonden dat open was, verder alles dicht. Wij waren hier op 3 januari 2019.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Een heerlijke plek. Geen faciliteiten maar wel rust, mooi uitzicht, aan het water en je loopt zo het bos in, mooie wandelroute. Vlakbij is een camping met winkel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Prima, rustige plek om te overnachten. Aan de rand van het dorpje.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Speciaal hier naar toe gereden, met het pontje over de Seine, omdat er elektriciteit zou zijn. Geen plaats om in de winter naar toe te gaan. Donker en verlaten.