@KarinJansen
- 2004
Camping oogt verlaten. Naburig hotel idem. Niemand aangetroffen en geen werkzaamheden zichtbaar.
2020
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een mooie camping die op donderdag vrijdag, zaterdag en zondag geopend is buiten het zomerseizoen, Bij aanbellen op dinsdag werd er open gedaan en kregen wij gewoon plaats en werd een deel van de voorzieningen aangezet. Bijzonder aardige gastvrije iets oudere mensen.
2019
Rustige camping met Nederlandse eigenaren, handig voor op doorreis. Het meer zit ruim 150m van de camping af.
Sitecode: 20804
Tussen Essaouira en Safi is dit een fijne plek direct aan zee. Vanaf september 2018 is een vriendelijk frans beheerdersechtpaar permanent aanwezig. Zij dragen zorg voor de 23 geasfalteerde camperplaatsen. Een aantal met zicht op strand en zee. Op het achterterrein is een groot deel geasfalteer en afgezet met touwen. Voor groepen kunnen deze weg. Zwembad en warme douches. Toegang piste, zanderig.
2017
Bezocht februari 2017. Contant afrekenen € 22,80, geen mogelijkheid tot pinnen. Gelegen achter de dijk en uiterwaarden, niet zoals beschreven vlak bij strand (tenminste niet gevonden).
Sitecode: 20913
Bezocht februari 2017. Vriendelijke gastvrije eigenaar. Terrein prima. Voor NOK 250 alles inclusief. lekker warme douches, wasmachines en gebruik keuken.
Volgens de website het hele jaar open. Telefoonnummers om te bellen (3 stuks) van oude eigenaar die het 4 jaar geleden verkocht heeft. Nieuwe eigenaar zou iemand sturen, niemand gezien. Rustig geslapen op parkeerplaats en doorgereden. Route zeker de moeite waard, jammer genoeg geen rustige overnachtingsplaatsen in de winter.
Sitecode: 20931
Pluspunt, prachtige ligging aan mooie route. Wordt zeker gewaardeerd door echte wintercamperaars. Nadeel, sneeuw tot zeker anderhalve meter, je kunt er niet bijkomen. Jammer. Wij zijn doorgereden. Bezocht februari 2017. Helaas in de winter niet bereikbaar met camper.
inderdaad mooie plaats met vriendelijke eigenaar. Kosten overnachting € 25. Duur dus