@KarinKoster
- 2007
September 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Mooie camperplaats ruimeplaatsen . Toiletten en doucheruimte schoon maar gedateerd. Leuk dorp op 5 min. Lopen.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooi gelegen camperplaats. Schoon sanitair. 4 min. Lopen naar grote super u. Waar je ook je wasjes kan draaien. Ruime plaatsen met of zonder schaduw . En genoeg stroompalen. En er is een invalide douche met wc. En dit alles ligt aan een park waar je via een poort in kan Lopen.
2021
Een mooie CP van alle gemakken voorzien. Aardige eigenaren. Wij hebben met onze honden heerlijk genoten.
Wat een prachtige camperplek! Hele mooie bloemenvelden en een vijver en moestuin. Gewoon alles zag er goed verzorgd uit. Ook het sanitair was keurig. De eigenaren waren heel vriendelijk, ja voor ons zeker één voor herhaling!
Wat een prachtige camperplek! Hele mooie bloemenvelden en een vijver en moestuin. Gewoon alles zag er goed verzorgd uit. De eigenaren waren heel vriendelijk, ja voor ons zeker één voor herhaling!
Mooie, nette cp. Hele gezellige eigenaren en een leuk dierrijk terrein. Wij hebben genoten met onze hondjes. Tot Ziens, Edwin en Karin
heel vriendelijke ontvangst en de eigenaren zijn verder ook vaak te vinden in de leuke winkel met streekproducten. de loosplaats was netjes en het uitzicht leuk. we hebben genoten met onze honden
heel vriendelijke ontvangst. mooie cp met een paar voorzieningen wat er netjes uitzag. we hebben er geen gebruik van gemaakt. op veel cp's zijn er helemaal geen voorzieningen dus is dit gewoon een extraatje. wij hebben er heerlijk met onze hondjes gestaan.
2020
heerlijke rustige plek. vriendelijke eigenaren. keurige sanitaire voorzieningen , zelfs een invalide toilet met douche, perfect.mooi uitzicht, we hebben hier genoten. oh ja tarief voor twee personen en camper is 12 euro per overnachting verder is dan alles inclusief. honden zijn ook welkom.
We zijn hier dit jaar al weer 3 keer geweest en alle drie de keren was het heerlijk. er werd goed aan de " coronaregels" gehouden zodat ik me er ook echt veilig voelde. jan en janetta zijn altijd super vriendelijk en erg hulpvaardig!