@KarinMcG
Op pad met onze pick-up en afzetunit, het liefst off-grid of op een rustige camperplaats/ natuurkampeerterrein.
- 2022
- VW Amarok Met afzetunit Dutch Campers
- 2022
Een parel!! Alles wat je nodig hebt aan voorzieningen heb je zelf bij je, het fantastische uitzicht en de rust krijg je op de plek. Meer dan 5 sterren waard, ook door de vriendelijke eigenaren.
Leuke CP direct aan de Elbe; de plekken zijn in een visgraat motief, je kunt kiezen voor de 1e rij, dichter bij de Elbe, of de 2e rij, iets goedkoper. Super vriendelijke eigenaren, zijn druk bezig om de CP uit te breiden met meer sanitair, wat er al af is ziet er heel netjes uit. Inbegrepen in de prijs is de OV kaart: met de trein naar Rathen voor een prachtige wandeling naar o.a. de Bastei. Dresden ook per OV gemakkelijk te bereiken.
Wauw, wat een fijne plek om even helemaal tot rust te komen! Lekker wakker worden met de kwinkelerende vogels, mooie wandelingen vanaf de camperplek, héérlijk eten in het gezellige restaurant en super vriendelijke en relaxte eigenaren Bob en Henja. Nette camperplekken bij het rustig kabbelende beekje. Tip als je ook nog iets anders wilt doen dan uitrusten/wandelen/fietsen: een bezoek aan brouwerij Lupulus is een aanrader. We komen zeker weer!
We waren er redelijk vroeg, als eerste, later in totaal met 3 campers. Prachtig plekje aan het fjord, net service station aan de andere kant van de brug (grijs water lozen, toilet legen en water innemen, er is een kraan met een slang bij de afmeerplaats van de boten die je mag gebruiken), daar zit ook de supermarkt. Leuk klein wandelingetje naar de waterval.
Bezoek gebracht op 21-6, daardoor pakten we het grote jaarlijkse vreugdevuur bij Slinningen mee. Heel nette CP met prima faciliteiten, te voet of per fiets is het centrum prima te bereiken, en er is een bushalte vlakbij. Ook het uitzichtpunt Aksla vanaf de CP te voet goed te doen. Wel op tijd arriveren, want snel vol (en niet alleen met Midsommar!)
Nu bekend als Dovrefjell Lodge. Bij aankomst leek het wat rommelig, alsof het seizoen nog niet echt was opgestart. We hadden echter een leuke plek, rondom uitzicht op de bergen. Vanuit hier muskusos-safari te boeken. Sanitair verouderd maar schoon; niet gebruikt, zelfvoorzienend. Heerlijk gegeten in het restaurant. 2,5km verder richting Dombås een parking met uitkijktoren om elanden te zien (pas rondom zonsondergang).
Dit is vanlife! Rustige plek (parkeerplaats) bij de historische site van het “stenen schip” van Blomsholm. Mooie steencirkels uit de IJzertijd, leuke wandeling langs de historische plekken. Gratis, geen voorzieningen maar lekker langs het kabbelende beekje met vandaag 4 campers in totaal. Genieten!
we stonden prachtig aan de rand van het terrein, heerlijk vrij (begin maart dus sowieso rustiger). Faciliteiten hebben we niet allemaal gebruikt (alles zelf aan boord), maar deze zijn er zeker. Prima plek voor bezoek aan Königsstuhl, mooie wandeling gemaakt vanaf de camperplaats.
mooie rustige camperplek op loopafstand van bos. prachtige sanitaire voorziening, leuk info-hoekje met streekproducten en wandel/fietskaarten. ook bij vorst wordt er een oplossing gezocht om water te tappen, fijn als er zo wordt meegedacht! zeker een aanrader met alle voorzieningen die je nodig hebt!
Super mooie camperplaats, nette plekken, we konden op de grasstrook ook nog ons tentje kwijt (naast de camper). Alle faciliteiten die je kunt wensen, douche/toiletgebouw aan de overkant van de brug, erg netjes. Op het camperterrein zelfs een automaat die je cassettetoilet automatisch reinigt. Gelegen aan een haventje, bij het Stegeborg slot. Vlakbij is een (gratis) pontje.
Weer even terug geweest voor een weekend op deze fantastische plek. En wederom was het genieten! Prima ontvangst en begeleiding naar de plek, het gaat allemaal heerlijk relaxed. Genoten van de rust aan het water. Mooie wandeling van Natuurmonumenten gemaakt (16km, komt over de camping, zie site Natuurmonumenten). Lekker geluncht bij Grand café Ludger, 18min lopen of 6 min fietsen hier vandaan. Grote aanrader deze camping en deze omgeving!
Wat een fijne plek! Mooi gelegen, vriendelijke ontvangst, super sanitair en onze camper stond op een plek om bij weg te dromen! Heerlijke appeltaart in de Rietberg. We komen zeker terug.