@KarinaK
voor de tweede maal gebruik gemaakt van een Camping Car Park plaats en twee maal immense problemen om binnen te geraken. Hun electronisch systeem werk heel slecht. je moet hun bellen (internationaal gesprek!) om binnen te kunnen en idem om buiten te kunnen. Tweede en definitief laatste maal ons zien ze niet meer. Heel duur (80€) voor 3 nachten!
Rustige plek aan het kerkhof bij een mooi dorpje. Alle voorzieningen gratis, behalve elektriciteit. (met dank aan de gemeente) Soms wat moeilijk om te parkeren.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
mooie rustige plaats aan een meertje. sanizuil niet te gebruiken de uitwerpselen liggen tot boven toe (zie fotos)
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie camper plaats met alle voorzieningen gelegen aan een kleine vijver. Plaats echter niet geschikt voor slechte slapers want de klokken luiden het uur de hele nacht door.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

verzorgings bornes zijn al maanden lang buiten gebruik.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Momenteel geen water beschikbaar ook niet om toilet te spoelen. Elektriciteit ook niet beschikbaar.
De buur heeft onze nachtrust verpest, hij is om 11u 's avonds thuis gekomen en heeft zijn traktor laten draaien tot na middernacht. Om 2 u heeft hij de traktor terug gestart tot na 3 uur. Voor 7 's morgens is hij terug beginnen lawaai maken met zijn traktor. Onbegrijpelijk totaal geen respekt.