@KarineV
- 1988
Netjes, industrieterrein en winkelgelegenheid. je kunt grijs water en WC uitkiezen gratis. tankgelegenheid ook hierlangs.
Zeer mooie plaats, zeer zuivere WC'S. Je kunt hier BBQ en als je wilt. Mooi uitzicht over het meer en de bergen, sommige nog met sneeuw. 👍🏻😁🥰
niet gevonden met de navigatie te volgen.
De prijs is 20 € per nacht. 24 u mag je er maar staan. Eetgelegenheden zijn kortrijk de jachthaven. Gewoon kruispunt oversteken. Let op, er mag niet gefiets worden op de dijk, je miet fietsen op de grote baan. Mooie pier.
Zeer vriendelijke eigenaren. Hij is van Australië. Goedkoop en goed gegeten. Verouderd sanitair, maar werd 3 x per dag gepoetst. De plaats waar je mag staan kies je zelf en daardoor heb je met een grote camper minder plaats. Veel groen en veel schaduw.
De coördinaten zijn de volgende N 37° 17.824' W 3° 8.845' enkel stroom en blaffende honden. Zeer oude stroomvoorziening en. Vragen hier cash 15 € voor.
Met ACSI kaart 18/€ op 11/7. Camping mist onderhoud. Oud sanitair. maar kwamen veel schoonmaken. Heel vriendelijke jongeman, heel behulpzaam. Restaurant zeer druk. Rondleiding met gids in natuurpark. 45 of 35 €. Valentino was prima. Nesten en herten, hij wist ze allemaal te vinden.
Hele grote parking. Geen schaduw., ze kwamen 2 x geld vragen voor op de motorhome te letten. 1ste keer 2 € gegeven, 2de geweigerd. Zeer veel lawaai, deze parkingplek wordt gebruikt door de jeugd en iedereen die wilt picknicken in het park. 's Nachts zeer veel lawaai. Positief zeer kort bij het oud centrum te voet of met de fiets. 1.8 km. 2 bruggen over en je bent aan de Mozquito en Romeinse brug.
Sitecode: 19260
Camperplaats langs een oude stierenarena. speciaal voor campers. Geen faciliteiten. er stond een grote container voor huisvuil die dinsdagnacht om 00.35u hebben ze de container leeggemaakt. Rustige plaats, 1 km van het aquaduct. Hele mooie oude stad met fiets of te voet goed te doen. Als je vanaf de camperplaats links voor de arena doorgaat kun je langs links achter de muur door naar de stad.
Geen sanitair. Zuivere parking speciaal voor campers. Satelliet aan 1 kant van de parking. Zeer rustig. 2.5 km van de stad en kathedraal.
Zeer rustige plek. Geen satelliet mogelijk. Geen voorzieningen alleen een vaste picknick tafel. Beschutting onder grote boom. 1.2 km van het dorp.
Na 18u is de parking volledig leeg. We hadden zelfs satteliet. 1.8 km van de oude stad. Niet rustig veel auto's langs de parking. 's Morgens staat deze parking volledig vol. Zet je zo dat je 's Morgens nog uit kunt rijden. Aan de inkom dus. Parking nog altijd vol diepe gaten.
Begin augustus hier 1 nacht verbleven. Hele dag geluid van bussen tot 's avonds. Daarna heel rustig. 30 Pln betaald voor 1 nacht. Zeer vriendelijk. We staan tegenover de Inkom, achteraan. Inkom Auswich is gratis tot 10 u. Dan moet je bij een groep aansluiten. Met gids moet je vooraf bestellen. Dat is 50 € per pers. Pendelbus naar Birkenau is gratis heen en terug.
Mooie camping. Zuivere wc's en douches! Wij staan heel beneden. Zeer rustig. Lekker restaurant Pirata voor de camping. Lekkere pizza's. 👍👍Goede bediening.
Heel goede en rustige plaats. 32 € 2 personen laagseizoen is toch duur. Bus 76 naar Milaan voor de deur. Opletten aan de Coop. Motorhome van onze club daar gestolen!!!!
Zeer rustige mix plaats. Zeer mooie stad. Heel mooi park nabij om te wandelen.
Klopt. Je moet de camperplaats wel zoeken. Het is hier zo druk. Alles staat vol met auto's. Mooie plek. Als je hier de parking uitstapt linksaf daarna direkt rechts waar fe fietsen staan daar zie je een omgevallen bunker en zeehonden. Je kunt hier wandelen in de duinen, op het strand en fietsen.
Mooie plaats. Er zijn een aantal plaatsen die uitkijken naar de zee. De andere plaatsen kijken uit naar de kliffen. Zeer rustig gelegen. Kleine staanplaatsen langs elkaar. Na kleine wandeling in het stadje.
Mooie plaats nabij Honfleur. Heel veel toeristische winkels veel eetgelegenheden 500m van de camperplaats. Je hebt niet altijd stroom. 11 € per nacht. gesloten van 2/11 tot 4/11 2017.
Ideale plaats om de oude stad te bezoeken. Heel mooie fonteinen dichtbij. De trapjes op wandelen en je bent er. 's Nachts valt het geluid van de auto's mee. Geen voorzieningen. Als je je goed zet kan je zelfs TV Vlaanderen krijgen! 😀 We hebben 22 € betaald.
Zeer oud sanitair, deuren sluiten niet. Stuk en zeer oude douches. Zeer mooie camperplaatsen. Elektriciteitsaansluitingen stuk of water erin. Mooie ligging. Rustig.
Sitecode: 42048
Hele fijne en heel rustige plaats. Opletten om de camping 's nachts te vinden. Banen ernaartoe zijn zeer donker. Halloweenfeestje was fantastisch. goed geamuseerd met de andere camperaars. WiFi is gratis. Broodjes kunnen vooraf besteld worden. Konijntjes en kippen lopen er los rond.
Mooie plaats. wel oppassen als je de kleine pas neemt. Zeer korte bochten. Boven mooie meertjes. Grotere weg om naar beneden te rijden is mogelijk.
Wij zijn hier 28/07/2016 geweest. Heel mooie plaats. Rustig. Dichtbij Thermen en winkeltjes. Maar serviceplaats is dicht, met grote plakkers Niet te gebruiken. Voor camperplaats een 8/10 - serviceplaats een 0/10.
Wij hebben camper van 7,4 mtr. De camping om door te rijden is echt een avontuur op zich. Zeer nauw. w.c's vuil. Douches hééél oud. Bijna geen schaduw te vinden. we hadden op onze plaats wel satelliet. WiFi betalend 5 €/dag, zeer traag. Je kunt je niet met 2 personen gelijk inloggen. Trein rijdt langs de camping. 's Avonds wel rustig. Op zich een rustige camper. Camping langs Pompei.
Parking in de stad. Como meer 1.5 km van camperplaats. Ring ligt er juist langs, maar niet echt storend. Vannacht hadden we een drumsessie gekregen. Het is een echte parking. Je kunt stroom kopen. Parking is betalend. 4€ van 15 u tot 13u00 volgende dag.
Zeer mooie plaats met mooi uitzicht, wanneer er geen bewolking is. Toen we 's morgens opstonden lag er sneeuw op de auto en dit op 14 juli.